17

Анонимен

преди 6 години

По-вероятно е да я навият да метне 10 бона през балкона, отколкото да и сложат стиропор

16

Анонимен

преди 6 години

Явно здрава ще си мре..

15

до Стойчо Керевиза

преди 6 години

Абе ти *** ли си или си вярваш наистина? Вземи потърси помощ.

14

Анонимен

преди 6 години

Вижте ония блок в Лондон който изгоря като кибритена клечка и вътре умряха стотици хора. Не дай си Боже стане пожар в някой от санираните блокове същото ще се случи като в Лондон, този китайски стериопор ще запали цялата сграда за секунди и всички ще умрат от задушаване като в капан. Аз лично не бих си подписал смъртната присъда с този стериопор.

13

Анонимен

преди 6 години

Баба Ценка е умна и знае, че без подписан протокол няма пари за изпълнителя. Освен санирането може да изкара и някой лев за внуците, нищо чудно да са и подшушнали, че искат нова кола...

12

Шушушу

преди 6 години

Поне една боя да бяха ударили на фасадата на този апартамент щом не иска саниране. Така няма да изпъква толкова грозно. Но от къде акъл за тази работа

11

Анонимен

преди 6 години

Лошото е, че има стиропор на 30см от прозореца на леля Ценка и пак може да се разболее от рак въпреки несъгласието и за саниране. Решението е да се махне всичкия стиропор незабавно.

10

Анонимен

преди 6 години

Винаги има по един не много в ред! Надявам се сега да й е добре!

9

111111

преди 6 години

До даНе знам кой накрая ще излезе глупав - тази жена ли или умните дето влизат в т. нар. сдружение, което пък тегли кредит, но упълномощава кмета да се разпорежда с него... И му лепят лесно горим стиропор, доплащат за затварящи механизми на прозорците, дето струват дребни левове дори на дребно... И това за по 1 милион на блок!

8

Анонимен

преди 6 години

Това България.... Е *** ти ненормалната държава....

7

Анонимен

преди 6 години

При положение, че цялата останала сграда е санирана не виждам как с отказа си се е "спасила". И ако наистина беше такава маниачка на тема здравословен живот отдавна да се е изнесла на село, вместо да стои в мръсния град.

6

Анонимен

преди 6 години

Браво на жената, имало още мислещи българи!Цялото така наречено саниране е една огромна кражба!

5

Анонимен

преди 6 години

Ххахаха, много яко изглежда блока така. Нагледен пример за Татовата крилата фраза за строежа и боядисването :)

4

Дидо

преди 6 години

Не съм особено съгласен. Жената е собственик и като такъв има правото да реши какво да прави с жилището си. Тук не става въпрос да се носят някакви зловонни миризми от нейния апартамент или да пречи по някакъв начин на съседите. Тя казва, че НЕ желае фасадата й да е санирана, значи не желае. Аз не виждам нищо лошо в това един човек да държи на възгледите си, колкото и абсурдни да изглеждат те в очите на околните.Друг е моментът, че като гледам колко "качествено" го правят... :X

3

Стойчо Керевиза

преди 6 години

Браво на жената, осъзнала е, че ни тровят. Първо бяха кемтрейлс, но поради релефа и теченията на територията на България, те не са достатъчно ефективни. Затова измислиха програмата за саниране, за да може отровите да са максимално близо и следователно - максимално ефективни. Всичко това се изпълнява с помощта цивилизациите от Орион и Сириус, които искат да превземат планетата ни, заради огромното наличие на вода и кислород, въпреки че е плоска, което е проблем при повечето планети.

2

Анонимен

преди 6 години

Пр0сти хора като леля цонка нямат оправия, само естественият завършек на жизнения й път е решение! Па се пази дъртаат да не умре, щот сякаш ше е голяма загуба да се разболее и да отърве света от безмисленото си съществуване!

1

да

преди 6 години

Нагледен пример как глупостта и простотията водят до ниско качество на живота. Да си глупав и необразован е да си като умрял - на теб не ти пука, но е трудно за хората около теб.