39

Пепо

преди 6 години

Какво раждане, то това да не е хляб-решиш,отиваш и купуваш? Всеки знае, че не е нужна само обичта на родителите, но си трябват и пари.Те са съществен критерий за благополучие и свобода, така че, не е достатъчно да работим, но и да получаваме необходимото възнаграждение за труда ни.

38

Патладжан

преди 6 години

До Ще ражда, и още как!Много искам да стане това дето си го написал бате, ама както казва Айшето в оня виц, а дано, ама надали. Първо, нема от де да ги земете тия пари че да ни ги давате. Второ, ваще депутати не са чак толкоз *** колкото сте вие дето гласувате за тях и знаят че ние ще ги земаме парите, а не вие. Хубавото е че не са и толкоз умни че да могат да направят нещо да завие колата.

37

Спрете помощите

преди 6 години

за онези. Въведете принудителния труд за всеки, който няма лично богатство, за да се издържа, нито има нотариално заверена декларация от лице с доказани доходи, което се ангажира да му осигури издръжка.Така ще секнат ражданията като на конвейр с цел маалата да се храни от детски надбавки и платено майчинство. Ще има пари за по-високи заплати на хората с квалификация и те ще започнат да създават по две деца.Който не разбира предложението ми, да прочете идеята за златния милиард. Ще я реализират

36

Анонимен

преди 6 години

Как да раждат, когато мъжете са по-изнежени от жените, бе?

35

Българка

преди 6 години

Не разждаме, не само защото не искаме, а едни 250 000 двойки имат проблеми и са по репродуктивните болници. Даваме хиляди левове само и само да имаме по едно детенце. И не аз не само не съм престаряла/28г./, но процесът е дълъг и сложен.

34

Патладжан

преди 6 години

Е нищо де, нали и без това земята е пренаселена и човечеството вреди на Природата, бъдете горди че доброволно се отказвате от потомство вместо да сте безотговорни като нас хихихих :)

33

Защо жените?

преди 6 години

Не виждам проблем. Има свобода. Не е както едно време да е длъжен човек. Който иска - създава деца, който не иска - не. Вижте Слави Трифонов, Васил Найденов, дует Ритон и подобни кое са предпочели. Ето Плевнелиев, Софиянски, Цветан Цветанов са били на друго мнение. Аз не мисля, че е лошо да намалее броят на населението. Хората сега живеят по-дълго от преди век. Ако се размножаваме, както преди век, ще е по-зле. И сега има сфери, където чакат някой да се спомине, че да назначат друг. Излишни сме

32

Анонимен

преди 6 години

Не е възможно 240 човека да не могат да се справят с подобен фундаментален проблем. По скоро не желаят. Така се оказва, че работят срещу България. А за тези, които работят срещу България, Ботев и Левски са казали какво трябва да следва.

31

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

ГРОБарите ще загробят България!!! Стотици хиляди млади и образовани българи напускат Родината ОТВРАТЕНИ от ГРОБарските КРАДЦИ и мутри, дерибействащи в цялата страна....ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

30

Ще ражда, и още как!

преди 6 години

По 30 000 евро на всяка родилка с минимум средно образование. Ако е с граждански брак и мъжът е поне среднист - по 50 000 евро. Разведат ли се, връщат 20 000.Детски надбавки за всяко дете в предучилищна - 100 лв, в осн. училище - 200 лв, в средното - 300 лв. Ако роди 2 деца, общинско жилище и да може до 5 г. да си ги гледа у дома и да получава средната за страната заплата.Ако няма средно образование - 37 лв детски само за първото дете, без други бонуси. Неосигуряваните без платено майчинство

29

Анонимен

преди 6 години

След около половин месец започва и новата учебна година - проверете колко деца са родени през съответния набор 2010 година и колко започват училище тази есен - някъде около 20 % по-малко. Тъжна статистика

28

svetlio

преди 6 години

Най-високата раждаемост по света е в държави с нулева социална политика!

27

Бандит

преди 6 години

Себе си мога да обрека на мизерия,още един човек - Не!

26

ХМ

преди 6 години

С трици маймуни не се ловят.Без пари деца не се правят.Я средната заплата да е реални 2000лв да видим дали ще има имиграция или няма да се раждат деца.

25

Анонимен

преди 6 години

Докато мъжете носите по 500 лева вкъщи никакви деца.

24

Анонимен

преди 6 години

Ми напълно нормално. Аз примерно си имам добра работа с добри доходи и имам планове са собствен бизнес. Едно дете ще ми развали всичко в момента. Жените не сме ви крави за разплод.

23

Гарантирано!

преди 6 години

2016: 60 000 бебета родени, 35 000 българи емигрирали, 110 000 българи починали. Гарантирано от ГЕРБ!

22

-

преди 6 години

Ако това ви успокоява и германката не ражда, навсякъде хората са зомбирани с кариера, пари, забавления...

21

Анонимен

преди 6 години

Политически геноцид но политиците държат валутния борд и си гласуват хубави заплати.

20

Анонимен

преди 6 години

Жените намаляват и напускат България и останаха само ромки но те са деца раждат деца.