111

Анонимен

преди 6 години

Протест срещу насилието и бездействието на институциите.Палче нагоре (+ )Палче надолу (- )

110

дръндер

преди 6 години

Заради една педя пстърмясал паламуд с вълната, сега ще искаш разрешение за да се изпикаеш докато си жив. Абе ей, ***, състоятелен и със сериозна успешна кариера човек, постигнал материално благополучие, вместо да се радваш на спокойни старини, да походиш по екскурзии, ( засукани лелки , и там се мотаят безпризорно), сега ще сърбаш рядка чорбица, и ще гледаш залеза през решетки ( ако извадиш късмет, да си на горен етаж) !

109

Анонимен

преди 6 години

До 109Да боцкаш руска жена Не е като да Боднеш у Хеппи.Тоя се е зашеметил нещо.

108

Анонимен

преди 6 години

Тая веднъж я набарахме много пияна като се прибираше. Бяхме четирима. Правихме й страхотен ганг-банг и искаше още и още и още. Накрая се обадихме и дойдоха още двама със свежи сили да помагат.

107

Анонимен

преди 6 години

От трима души били за по-дълго в Русия знам: руснаците са готини хора за лаф и пийване, НО ОТ РУСКИНЯ БЯГАЙ!

106

Анонимен

преди 6 години

Очевидно го е дразнила след поредния запой.И го е манипулирана с деца,имоти и положението което има.Ако знае твърде много за него и го манипулира,и това да му развали сделки за милиони?! Не ще я светне,но няма да и прости.Все общо правило: "Като имаш бизнес, трябва да умееш да го пазиш!" Лазила му е по нервите.Общо казано.

105

Анонимен

преди 6 години

Заблуден човечец. Нямал ли е приятели за да му кажат, че за да боцкаш рускиня не е необходимо да се жениш за нея?...Ами неориентиран. То и нашата форумна рускиня да беше питал щеше да му каже.

104

Анонимен

преди 6 години

В лице прилича малко на Станишката и на Берия.

103

Анонимен

преди 6 години

На този смъртта му трябва, да е бавна и всевъзможно по-мъчителна.

102

Весел човек

преди 6 години

Един бивш приятел ( скарахме се запари ), беше женен за сибирска лисица! Е тая лисца ( то направо змия отровна ) му спря тока! Този и преди си говореше сам а след едногодишен брак с нея лудна съвсем, чак се скара с мен за пари!!! Както казваше баба ... да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

101

Анонимен

преди 6 години

Заблуден човечец. Нямал ли е приятели за да му кажат, че за да боцкаш рускиня не е необходимо да се жениш за нея?

100

Анонимен

преди 6 години

ДА И БЕШЕ ОСТАВИЛ СОЛНА КИСИЛИНА В БОТИЛКА ОТ ВОДКА ИЛИ ОТРОВИЛ,А ТИ СИ ГО НАПРАВИЛ ПОКАЗНО, СЯ ДУХАЙ СУПАТА

99

Анонимен

преди 6 години

До 104Когато видиш ,че нещата са извън контрол.И няма да се оправят.Просто е.Не му се пречкаш,набиваш в очи.Не ви се пресичат пътищата и познатите. Ограничават се телефони,разговори и срещи.Очи които не се виждат се забравят.Т.е колкото повече време не ви вижда,толкова по-добре. По-бързо ще се откаже от вас и забрави.

98

29

преди 6 години

Като е дошла на интервю за работа защо не я назначи да работи, а я назначи да не работи, а?!

97

Анонимен

преди 6 години

Луд от любов или просто превъртял!?!? Обсебен от жената и изпитващ някакво неутолимо чувство за притежание на човека?!?! Сигурно това което казва, че е правил за нея е вярно, сигурно е и, че тя не е света вода не отпита, но в крайна сметка, тази му любов коства и ще коства много, на много други, дори и след десетилетия! Все пак го разбирам ... имах обсебваща любов към жена преди 10 години. За щастие успях да преодоля всичко в собствената си глава и да се отърся, без физически пострадали!

96

Анонимен

преди 6 години

Жалко за жената. С какъв пихопат живяла направо е ужасно.

95

Анонимен

преди 6 години

Не че нашите не са ,но рускините са всеобщо -общи !

94

Анонимен

преди 6 години

Явно не е добре с главата. Първо се жени за рускиня, прави и деца, после я преследва... и накрая я убива. Този определено е с отклонения, такава поредица от глупави постъпки никой нормален няма да извърши.

93

съвет

преди 6 години

тази сибирската лисица го е побърквала години наред и той не е издържал. аз съм ходил с рускиня и то с необуздана побойница- ритници,шамари, скубане..всичко това съм го получавал от нея, но аз и се надсмивах и се забавлявах, а тя откачаше, защото не я вземах насериозно. тези жени не са за всеки, ако си по-лабилен, ще те пречупят до състояние "мъж под чехъл" или ще направиш беля, както господинасъвета ми към тези с проблемни рускини: покажете им твърда позиция, и не приемайте театъра насериозно

92

До 98

преди 6 години

Има съд, полиция, даже и ЧСИ за такива случаи. Сега този ще си вижда ли децата, дори и да приемем, че се касае за шантаж?