91

Анонимен

преди 6 години

Стратегията е следната, когато те нападнат едновременно от много страни хиени, колко и да си силен ще те победат.

90

Анонимен

преди 6 години

Моята интуйция никога не ме е подвеждала и сега шестото ми чувство подсказва ,че Сащ отиват на кино

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен10930 хиляди убити във войната срещу Германия са защото Русия така е пожелала, още поврче, че се бием в рамките на Трети украински фронт. А за 100 000 жертви от бомбардировки от бомбите на САЩ, нямам думи. Дори руснаците не биха се осмелили да фалшифицират така вулгарно историята. Но руските еничари нямате морални задръжки и изобщо не се спирате и пред най-мерзките лъжи.

88

Надето

преди 6 години

Най-важни са интересите на Сащ.Всичко ще е наред щом те са защитени.

87

morelini

преди 6 години

Не че сърбите са много влюбени в Русия но не могат да забравят Натовските нападения и разрушения...Кой беше прав тогава,кой крив пострада инфраструктурата на Сърбия и те това трудно ще го забравят....

86

Анонимен

преди 6 години

Сащ нямат управление президента им е само формалност там в момента никой не взима решения обществото е разделено на две сьбарят се паметници зрее фашизьм и гражданска война

85

slovenia

преди 6 години

В Украйна се строи. център за бракосъчетаване на триполови ***.А за западните психопати има достатъчно лагери в Сибир.Германците много добре ги знаят.

84

Анонимен

преди 6 години

Василев ти да, не си преродения Боби :) Глупост след глупост.

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8430 хиляди българи убити от немците в 1944 г. струва решението на цар Борис да нападне Югославия и Гърция в 1941 г. и 100 хиляди убити жени и деца от бомбите на САЩ.

82

Е, и ?

преди 6 години

Не се притеснявайте, никой никого не разделя. Светът, в частност Източна Европа, отдавна е разделена. Въпросът е друг. Защо БГ не запази неутралитет? Защо приехме чужди войски на БГ територия? Защо народът на БГ не беше питан дали иска да е член на НАТО? Оставете Русия и САЩ. Пишем за БГ при една война първо се атакува "Командния център",след това стратегически цели. Командния център на НАТО в БГ е до "Пирогов" - цивилно население-болница! САЩ ми приличат на палестинците, коита се крият зад деца

81

Анонимен

преди 6 години

Москва и Вашингтон навлизат в нова фаза на геополитическо съперничество. Пентагонът започва да строи в Украйна морски център за управление.Бързам да успокоя русофилството, не се строи никакъв морски център за управление, ЦРУ строи таен затвор в Украйна където ще бъде въдворена кремълската криминална шайка начело с вожда Путин.

80

****

преди 6 години

Сащ имат пари до 29 септември,и след това навлизат в дългова криза,конгреса реве, правителството да прекрати всякакви разходи,това как ви звучи,пари няма действайте.

79

мнение

преди 6 години

Европа ще бъде разделена между Меркел и Путин. Меркел, която е стар комсомолски кадър, отново ще се обърне не исток. Тръмп само формално ще участва в подялбата.

78

Анонимен

преди 6 години

Абе шоррошки льольовци, САЩ са на ръба на гражданска война, какви делби на Балканите ви гонят бе, маймууни третополови?

77

Анонимен

преди 6 години

Ако сърбите са толкова *** та да се водят по акъла на руските *** най-много да останат и без Войводина. Руската *** няма място на Балканите и в Европа.

76

Анонимен

преди 6 години

До 95Не знам , как държава с 10 самолетоносача и 1500 ядрени глави е "бита карта " ?!? Явно във вашето село силния е с корем и нож :))

75

Анонимен

преди 6 години

До 86Напротив постигнаха е. Разделяне на Сирия на 2 и прекарване на газопровода към Европа конкурент на русия. Свободата скоро , ще е налична .

74

Анонимен

преди 6 години

САЩ вече са бита карта.

73

Е, и?

преди 6 години

В момента си чета "Неразказаната история на САЩ" и "Интервюта с Путин" на Оливър Стоун. Режисъорът на Взвод - уникален филм. Стоун - доброволец във Виетнам, два пъти е раняван, носител на Сребърна звезда и Пурпурно сърце. Та, четете хора, четете.Путин четири пъти е личност на годината според Форбс.Четете и не вярвайте на фейкове. България само страда от шепа путинофоби. Някой проведе ли референдум дали БГ иска да е член на НАТО?Аз не искам. Какво прави Команден център на НАТО до Пирогов, а?

72

Василев

преди 6 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир!