60

Анонимен

преди 6 години

За две стари,исторически църкви и една синагога сте ревнали,че сте ги реставрирали.Ама това не е без пари за България,бе,какво се правите на луди,бат Бойко покрай църквите реставрира и джамии,а преди него и нови джамии построиха,дори в места където няма българи мохамедани.

59

Анонимен

преди 6 години

"Държавата евентуално може да помогне за реставрацията или укрепването на някой църква, но заплати не плаща!"А България кога е помогнала за реставрация на джамия, докато в Турция се поемат от държавата??? Малко ли е?

58

Анонимен

преди 6 години

Джамиите също имоти в Пазарджик , най-хубавия имот часовниковата кула със сграда е тяхна, Спокойно може да храни 2-*** имами от наема..

57

до 52

преди 6 години

като искаш имами ходи си в Турция, бетам никой не ти натрапва попове, за разлика от наглите имами в България, спонсорирани от терористи

56

Анонимен

преди 6 години

Българската държава не плаща заплатите на нашите църковните служители, защото Българската православна църква е на самоиздръжка, ако не знаете! Затова всеки обряд в църквата или на гробищата е с пари, има си и ценоразпис! Така че не знам за какво реве някой по-долу, че от неговите пари плащали на дядо поп. Държавата евентуално може да помогне за реставрацията или укрепването на някой църква, но заплати не плаща!

55

Анонимен

преди 6 години

Да се спрат заплатите и на българските църкви в Турция!!!

54

Анонимен

преди 6 години

Никое вероизповедание не получава пари общо дъравата е дала към 5милиона на вероизповеданията за ремонт на църкви , джамии , вкл.. католически и арменски ..

53

:-):-):-)

преди 6 години

това с багажа ако обещаете да го направите..сами ще ви го съберем :-):-):-)Западът се чуди как да прогони терористите, а то какво било..просто трябва да им спре заплатите и сами си тръгват :-):-):-):-):-)ама сега Саудитска Арабия щяла да започне да ги спонсорира:-):-):-)ама май я боли Арабия за тях..и пари не дава :-):-):-)айде лек път:-):-):-)а на Герджиков Господ здраве да му дава за стореното - истински български патриот !!!!

52

Анонимен

преди 6 години

На *** като му кажеш да се затворят 3 те излишни църкви в Турция се сърдят!!! :-) Оти бе?

51

ШибиРиби

преди 6 години

Бахмааму сега я закъсахме... оставаме без имами

50

Анонимен

преди 6 години

Дойдох аз да те изведа на паша, че имама ти отиде да мие коли в Германия....Много съм далеч от Германия, ама мнооого :) Паси си там оФците на село, за друго не ставаш.

49

Анонимен

преди 6 години

"НЯКОЙ ДА ТЕ КАРА ДА ЖИВЕЕШ В ДЪРЖАВА С ОФИЦИАЛНА РЕЛИГИЯ ХРИСТИЯНСТВО..."Тогава трябва не забавно да се закрият българските църкви в Турция!!! Излишни са и то много!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Значи Турция може да реставрира църкви и синегози, а там не може да помогне Турция, България без туй не дава!!! Ама Турция защо реставрира българските църкви, синегога в Едирне, Църквата във Ван и те да се затворят тогава!!!...Разликата между Турция и България е огромна. Цивилизационни различия. Затова едната расте и се развива, а другата загива. Няма да казвам коя загива, всички знаете.

47

Пепо

преди 6 години

Супер работа на Служебното правителство, поздравления! Ние сме все пак християнска държава! Като реват толкова, да кажат първо какво стана с " Света София" в Истанбул, че там направо се подиграха с християнството!!!

46

Анонимен

преди 6 години

България е християнска,кой не му понася да се изнася

45

Анонимен

преди 6 години

Беше въпрос на време някой форумен камилар да заплаши, че идвал края на света. :D...Форумният оФчар не закъсня :)----------Дойдох аз да те изведа на паша, че имама ти отиде да мие коли в Германия.

44

Анонимен

преди 6 години

НЯКОЙ ДА ТЕ КАРА ДА ЖИВЕЕШ В ДЪРЖАВА С ОФИЦИАЛНА РЕЛИГИЯ ХРИСТИЯНСТВО...Къде го прочете това?

43

Анонимен

преди 6 години

В Иран имамите си имат професии работят и ходят само в петък , да проведат службата..В Иран има имами инженери и програмисти.

42

Анонимен

преди 6 години

Значи Турция може да реставрира църкви и синегози, а там не може да помогне Турция, България без туй не дава!!! Ама Турция защо реставрира българските църкви, синегога в Едирне, Църквата във Ван и те да се затворят тогава!!!

41

Анонимен

преди 6 години

А иначе как и защо от чужбина ще получават заплати. Които дава заплатата на него се служи....Ами да дава държавата бе.