15

Анонимен

преди 6 години

Ми на който му е строго, да не кара там. Иначе съзирам желание да кара точно в аварийната. И какъв му е проблема на тоя, ако спазва правилника?

14

Гюнтер

преди 6 години

толкова глупост и безхаберие във всяка една област никога до сега не е имало.Просто съм в потрес от всяко едно ново решение на тия неграмотни мошенници.Като чуя РЕФОРМА,и му става лошо вече.Толкова глупост,толкова неосведоменост,толкова безхаберие,толкова алчност и самизабрава до сега е нямало.Тия мръъсници са ни обявили война и докато не ни довършат няма да мирясат.Човек да го е страх да излезе вече с автомобил.Не приемат закони да намалят катастрофите,само яко глоби да му пълнят гушата на ОНЯ!

13

Анонимен

преди 6 години

Докато санкциите за неправилно шофиране не станат много високи и с висока събираемост, българина няма да се научи на ред. В чужбина глобите за всичко са супер високи и при нас трябва да е така, в противен случай винаги ще си останем аборигени в шофирането.

12

Анонимен

преди 6 години

Все ще се намери, някой капацитет да развали работата!Защо се нарича аварийна лента,бре чоджум?

11

ХМ

преди 6 години

Това е като с бус лените!Начертани са по такъв начин ,че ако се спазват трябва да се блъскаме през пет минути.Само някакви си дебнат да си изкарат глобата за да напълнят хазната!Я да питам аз ,а за неправилна маркировка или качества на пътната настилка може ли да има глоби?Защото караме според условията на пътищата ,а те често не са по правилник!

10

Анонимен

преди 6 години

До истМутри и богаташи...не бих казал. По-скоро - ***-***. Това, че в много случаи двете категории се припокриват е друг въпрос.

9

Анонимен

преди 6 години

Точно това е целта - да е строго. Кой нормален човек може да се оплаче, че наказание му е строго? Защо ? Ако си спазваш правилата никой няма да те глоби, ако ще и 10000 лв да е.

8

ист

преди 6 години

В аварийната лента карат мутри и богаташи. Нормални не карат там.1000 лева са джобни пари за тях. Глобата да е 5000 лева.

7

Анонимен

преди 6 години

2 000 за неправилно изпреварване и възможно най-много камери по пътищата както и на магистралите

6

haha

преди 6 години

Ами научете се да не карате там бе... Като ви е много карайте нормално !

5

zeus

преди 6 години

Предлагам да направят глобите 1/10 от пазарната стойност на колата, с която е направено нарушението, така ще има и социална справедливост :) Бих предложил глобата да е базирана на доходите, но това при нас няма как да работи.

4

Анонимен

преди 6 години

"Прекалено строго"? .... в какъв смисъл?!?!? Ако човек няма намерение да кара в аварийната, би трябвало да му е все тая, пък ако ще и 100 000 да е глобата!

3

11

преди 6 години

Висока е друг път. Глобата трябва да е даже поне 2000лв. За да се научи българина трябва да му бръкнеш в джоба. Високи глоби -> Хем се пълни държавата с пари хем по-спокойно ще карат. Трябва единствената глоба която да е ниска - > то това ако не си носиш документите в тебе. Все пак това е нещо което не застрашава нечий живот. Всички останали глоби да се вдигат на макс, под 500лв глоба да няма ! Кви са тия смешни глоби за без колан и тн... Пък след това дайте едни 5% на всеки полицай като бонус

2

Цже

преди 6 години

Абе на мутрите пак няма да ги събират- така че....

1

Анонимен

преди 6 години

Строго е. Ако наистина си събираха глобите !И 5000 да е- все тази !Как да събираш глоби от "каруцари"?!