29

ПТОЛЕМЕЙ ФИЛОПАТОР

преди 6 години

ГРЪЦКАТА АРМИЯ ЩЕ СИ ПИЕ УЗОТО И АНАСОНОВАТА МАСТИХА В АНКАРА ОТ МАВЗОЛЕЯ НА АЛБАНЕЦА, УМРЯЛ ОТ ЦИРОЗА. А МАЗВЛОЕЯ МУ ЩЕ СТАНЕ ВТОРИ ПАРТЕНОН .МУАХАХАХАХА .

28

Анонимен

преди 6 години

До ХА ХА ХА ХАААААААТИ СИ ТРАЛАЛА!!!!

27

до Мечтател

преди 6 години

Не може,пречи човешката алчност и ограниченията на ресурсите на планетата.

26

Анонимен

преди 6 години

До Василевпо голяма Ц.ървулана от теб НЯМА

25

Анонимен

преди 6 години

До Мечтателтурците не могат да обичат,те могат само да мразят

24

Анонимен

преди 6 години

До ХА ХА ХА ХАААААААИ ТИ ДА ГО ДГД :)))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААПрочети още на: dnes.bg/world/2017/07/15/turciia-na-atatiurk-ia-niama-erdogan-ia-preorientira-kym-iztoka.347430

23

Мечтател

преди 6 години

Не може ли всички - русофили и русофоби, турци и кюрди, хора с бели, черни и розови кожи, всички, всички да се прегърнат и да се обичат заедно?!

22

Анонимен

преди 6 години

Сълзи на чужд гроб от Юден Веле-класика в жанра.

21

Анонимен

преди 6 години

Турция скоро ще е дъно на Отоманско море. ХАХАХАХАХА!

20

Мечтател

преди 6 години

Ееех, защо не може българи, турци, кюрди, руснаци, европейци, американци... всички да живеят заедно, на една и съща планета, в мир и в хармония?!

19

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Докато Боко е на власт,Турция ще е с...нас.Боко ако...абдикира,Турция ша...фалираАко няма...рима,удари ***.

18

Лозунг

преди 6 години

Турция на три морета!Всъщност,... може и на две.

17

Анонимен

преди 6 години

Не е зле нашите сънародници от турски произход , които уж избягаха оттук заради комунизма , бързо да си потърсят членските си книжки , ако са членували в БКП , защото Путин вече връчи на Ердоган членска книжка от КПСС

16

до 17

преди 6 години

А как ще обясниш поведението на Боко Тиквата , който предава на Ердоган хората който бягат от него. Това не го прави никоя друга държава. ещо повече дори и родния "независим" съд бе изрично забранил това да се направи. Но Боко Тиквата го направи. Е, клакьорите на Тиквата къде сте?

15

Андрешко

преди 6 години

Ердоган го подкрепят само неграмотните и ислямофанатизирани турци,които живеят в Мала азия и са сто години назад от развитите държави. Турците от Истамбул и Европейската част на Турция по-голямата част не го желаят. Ердоган планира атентата срещу себе си. Той не можеше да направи масова чистка в армията и за това пусна партенката,че след два месеца ще прави реформи във висшия ешалон на армията и военните се хванаха,а той очакваше реакцията им и така му развързаха ръцете.

14

Анонимен

преди 6 години

Кюрдистан ще има и ще се увеличава. Остана да се освободи само от турско робство.

13

Анонимен

преди 6 години

До 12 Тогава още нямаше СССР. Имаше Южния фронт на генерал Попов и мюсулманските червеноармейци под командването на Фрунзе, със свастиката на единия ръкав. Те всичките после си останаха в Турция, освен Фрунзе. А свастиката 5 г. по-късно я забраниха някои от Комисариата, щото не отговаряла на еврейската символика и турнаха Петоконната. Накрая Хитлер я открадна за Националния социализъм от италиански красногвардейци. Сега Ердо въвежда Националния ислям. Ще гледаме, каква ще е символиката

12

Анонимен

преди 6 години

Боко предпочита да ходи при Ердоган да моли за тръба от руския газ, вместо да отиде при Путин и да помоли за 2 тръби директно до България по стария проект Южен поток. Огромни щети за България от тези некадърници хибридни.

11

ХА ХА ХА

преди 6 години

ТУРЧИНЪТ Е ЗЛОБНО ЧОВЕЧЕ, КОЕТО ТИ СЕ УСМИХВА В ЛИЦЕТО И ТЕ ПРЕГРЪЩА,И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТИ ЗАБИВА НОЖ В ГЪРБА, ПРИМЕР БЪЛГАРИЯ - ТОТАЛЕН СРИВ :)))))

10

Анонимен

преди 6 години

Каква Турция? Скоро ще има Кюрдистан в Турция, Турция ще се смали с поне 1/3.