31

Jack Bauer

преди 6 години

Жал ми е за невинните животни, които са пострадали от лудостта на този индивид. Но благодарение на тях би трябвало да го затворят до живот, ако има поне малко правосъдие, защото си мисля, че е било въпрос на време да замрази и жена си заедно с детето си .

30

Анонимен

преди 6 години

силна статия, отивай сценарист при Слави :Д

29

Unicorn

преди 6 години

Каква е тази жена,която му е родила дете?И тя ли като него е замразявала кучета и котки?Или може би е прилягнала към гълъби?Нямам думи какви родители се извъдиха в днешно време!От такива хора ли очакнаме да отгледат и възпитат добро поколение?

28

Иван Пешев

преди 6 години

БХК да се самосезира !!! Къде спят ?

27

Анонимен

преди 6 години

Опасно много луди и *** налазиха територията ни

26

Анонимен

преди 6 години

Гледайте с какви типажи се хващат някои българки, с психопати, с наркомани, с мутри, с биячи, бивши затворници, а за чужденци направо си умират без значение какви. И в същото време има нормални български мъже, които стоят сами. После щели да борят демографската криза с разни мерки, вземете пратете всички българки на психиатър по-добре.

25

Рикиджия-спиртомер

преди 6 години

''Владимир Стоянов, е замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това''-Не знам къде ги е замразявал,но ако е във фризера със мръвките и зарзавата,едва ли ще ги съживи след това.

24

Анонимен

преди 6 години

Да бе, неук и неграмотен, пък учил няколко години в университета и както е видно, изобщо не е ***. Сега тоя ще го изкарат по-черен от дявола. Цялата работа е да се вдигне шум около него с цел хората да не се интересуват от търговията с органи, включително плаценти - които в крайна сметка принадлежат на майката и бащата, а не на болницата.

23

Анонимен

преди 6 години

Блока му да не би да е от вчера ???? Aко го бяхте нарекли луд преди 2 седмици може би, но сега го наричите луд от завист и за да го вкарате или в лудницата или в затвора !!! Eто защо ще ви бият всички не сте лекари, а хейтъри, чобани и картел за кражба на плаценти и пари. Лекарска мафия и рекетеьори. Оня дето клонира овцата Доли и той ли е луд бе неграмотници със основно образование и купени дипломи за 5 лв.

22

Ехааааа......

преди 6 години

Владо Плацентата!Ха-ха-хааааааа,който го кръсти така трябва да му купува риза.

21

Темида

преди 6 години

Ако и част от това е вярно, дори частица....се доказва теорията ми, че в България можеш да си правиш каквото си искаш. Ама наистина каквото си искаш...смисъл няма ограничения. А Американците се бият в гърдите, че били най-свободната нация, ама не са познали.

20

Анонимен

преди 6 години

За всичко са виновни китайците, откакто почнаха да правят компютри за по 50 $ всякакваи индивиди почнаха да се изявяват в интернет и най-странното е че почнаха да обменят помежду си абсурдни идеи :) като почнете от самолетите които разпръскват незнам си какво и стигнете до готвене на плажента, вече си мисля че на някой хора трябва да им се забранява да ползват и-нет

19

kolio99

преди 6 години

До Анонименти къде точно го видя...генетика

18

Анонимен

преди 6 години

Тоз професор е нагъл и корумпиран нахалник, не стига че признава, че е подписал невалиден документ на един луд, въпреки че езнаел какъв е, а и на всичкото отгоре се хвали. Прокуратурата да се самосезира веднага !

17

Анонимен

преди 6 години

Този не е бияч, а лекарите са откраднали плацентата за да не може да си направи изследванията. Hе може некаква сополанка мед сестра да решава кой и как ще си получава плацентите.

16

Анонимен

преди 6 години

Обикновенно със това се зaнимават генетиците вие със какво мислите, че се занимават. Защо се прави от нищо новина.

15

Румен

преди 6 години

На вас ви е лесно,че и смешно. Ама я си представете че тоя ви е в къщи.

14

kolio99

преди 6 години

да ревеш ли ,да се смееш ли...да хванеш лопатата ли!!!!

13

точно

преди 6 години

не е зле да прегледат и тази, която е родила дете от него. Сигурно са един дол дренки.

12

аз

преди 6 години

като гледам, въобще не се е справил със състаряването. Изглежда отвратително за възрастта си