18

Инженер прагматик

преди 6 години

Градоустройството на София не е замисляно за небостъргачи. Стига с тия кули, които ще убият живота в града, и ще наненас непопарвими щети и на околната среда и микроклимата в града. Като искат кули - на околовръстното извън града - поляни колкото искаш

17

Анонимен

преди 6 години

какво ще обсъждате къде да са с баба пенка от гниляне не трябва ли със специалисти от къде захождат да кацат самолетите на аерогара софия и накъде духа вятъра

16

Анонимен

преди 6 години

Хубаво ренде ще имате и два буркана на винт. На това приличат бъдещите ви небостъргачи .

15

sante_dog

преди 6 години

Освен да не пречат на никого трябва да се помисли и за транспорт. Иначе изцъкат една офис сграда на края на цариградско и ти трябва да смениш метро, автобус и маршрутка да стигнеш до там - т.е. качваш се на автомобила и става мазалото защото ще има още 5000 като теб дето работят в същата сграда. Затова нормално не се правят на парче, ами се предвижда от рано, прави се инфраструктура и после който има мерак да заповяда...

14

Анонимен

преди 6 години

Може да стане и като по Черноморието - построяваме небостъргачите на евтина земя в полето, местим столицата там и продаваме с поне десетократно по-голяма печалба :-)

13

Анонимен

преди 6 години

Ние население ще си намерим , климата е хубав .. Ще дойдат програмисти от цял свят да работят.. Щом поляци идват , дека ги мислите за газари..

12

Нострадамус

преди 6 години

Това са крадени от народа пари хвърлени на вятъра .....В София всяка сграда висока повече от 30метра е ковчег!!!Причините са: - това е земетръсен район; - няма техническа осигуреност при големи аварии/пожари за реакция при толкова високи сгради.

11

Анонимен

преди 6 години

Небостъргачи се строят където няма свободни площи. Цяла България е празна - да я съберем в София!

10

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам защо да е срамота, че нямаме небостъргачи? Нима в Париж, Барселона или Рим да имат небостъгачи? Като са започнали да ги строят в тази област, да продължат там. Не виждам смисъл да ги разпръскват в града. Да се оформи някъде като бизнес център и това е.

9

Анонимен

преди 6 години

София е земетръсна зона, но това едва ли влия на тези които искат да гушнат едни голями пари.

8

Анонимен

преди 6 години

все разбирачи тук..

7

Бау

преди 6 години

Стига да не пречат на никой съм твърдо ЗА. Срамота е европейска държава да няма небостъргачи.

6

Яко

преди 6 години

Все пак е столица , трябва да има няколко сгради над 5 етажа.

5

Анонимен

преди 6 години

Кефете се негодници в тези небостъргачи ще работят програмисти , да ви плащат пенсиите да не умрете от глад..

4

Анонимен

преди 6 години

samo tova lipsva. na kogo mu triabvat? to bylgari ne ostanaha v BG. aaa moje bi za fizizite, himizite ot prishylzite.

3

Анонимен

преди 6 години

голямата мафия иска да строи големи сгради. фройдско нещо има там. а общината гледа, че под масата ще се подават бая пари и ще разреши. пък в красивите европейски градове такива хамерикански изцепки няма.

2

аз

преди 6 години

Гаранти козъ поиска ли мнението на жителите на Младост,като се кани да строи висока сграда на мястото на Деница.

1

Пълни смешници

преди 6 години

Какви небостъргачи като нямате инфраструктура бе .....освен това в цял свят небостъргачите са съсредоточени в т.н. сити...а не никнат като гъби кой където свари....има ли главен архитект тая *** ?