48

Анонимен

преди 6 години

До елементарен народ---------------------------------Бихте ли доказали "факта" на изнасяне на плацентата от болницата?Благодаря предварително за усилието!

47

НЯ

преди 6 години

До гостда, ама не. Би следвало да имат правото да получат плацентата.Ама нямат. И защо нямат е прелюбопитен въпрос.

46

Анонимен

преди 6 години

А що е длъжен човекът да лекува ромки?

45

елементарен народ

преди 6 години

боницата изнася плацента - факт. Плацентата се търси най-вече от евреите - независимо дали са в САЩ, Израел или Турция - факт. Неговата плацента вече е била подготвена за изнасяне от страната - факт.Трябвало да изчака до понеделник - да му дадат една ромска плацента - силно вероятно.Човека се занимава с генетика и му е ясно, че до понеделник ще получи друга плацента - факт.Коментиращите тука са средностатистически, прости българи - факт.***, по-***, българинзатова ви клатят безкр

44

От истина боли

преди 6 години

Бантустанците и скотовете не обичат реда. Вижда се и от коментарите под тази "статия". Нямаме никакъв шанс да сме нормална държава с толкова изостанал, глупав и недисциплиниран народ.

43

Грара

преди 6 години

Плацентите са много скъпи, стволовите им клетки могат да се продадат и прочие. Понастоящем с тях се злоупотребява, би следвало да принадлежат на родилката, но ги присвоява болницата с твърдението, че след време ги унищожава! Все едно да ви каже: задържам ви парите, ама не ги харча, след време ги унищожавам. При това родителите нямат никаква възможност да проследят и контролират какво става с плацентата.Цялата история е много мътна и какво се крие зад нея - не ни казват.

42

ami

преди 6 години

Ами като знам, че Валери Симеонов и Волен Сидеров също са кадри на математическа гимназия!!!Много вземат да ме съмняват тези математически гимназии!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Ако говорим за справедливост то пет години, ако биеш лекар, пет години, ако биеш ром. Имам лично наблюдение как зъболекар отказа да лекува зъб на бременна ромка. Със собствената си кола я заведоха при друг. Повече не отидох при този зъболекар, въпреки че е отличен специалист.

40

2 години са ОК

преди 6 години

Погледнете му лицето. Личи си, че е ***. Да му праснат 2 години ефективна и това е.

39

Анонимен

преди 6 години

"но плацентата няма как да бъде дадена просто така, обясни д-р Румен Велев, директор на болница "Шейново".а как се дава орган който е на човека, не на болницата? С допълнително заплащане явно. Бой ваща мама

38

Анонимен

преди 6 години

До гост---------------------Вероятно не знаете, та да Ви кажа, плацентата може да бъде получена само по определена законова процедура. И по никакъв друг начин. Дори чрез бой. Чрез бой може да се получи присъда и затвор, не плацента.Ти да видиш!

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40-----------------------Слава Богу, има добри и умни хора / като Вас!/ които аргументирано да ни кажат, че побойникът от снимката е чудесен човек, насилен от лошата лекарка!

36

гост

преди 6 години

Погледнете нещата и от другата страна, от къде на къде ще отказват да дадат плацентата на родителите, те имат пълното право да я получат.

35

Прецакахме България

преди 6 години

Ромове, българи, китайци - все тая. Биеш лекар - минимална присъда 5 години. Иначе до 10 години ще ви лекуват знахари и доктор Интернет.Държавата ни умира и няма време за лиготии. И гласувайте с мозъците си. Стига мутри и ***. Начело на държавата трябва да застане УМЕН човек.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36--------------------------Не мисля, че коментираният побойник би посегнал на здрав мъж-гинеколог, отказващ да предаде плацентата не по установените правила. Това сочи практиката...

33

L

преди 6 години

Пациентите са бизнес. Т.е. става въпрос за пари и това кой да ги вземе.

32

Анонимен

преди 6 години

След такова досие, просто не виждам как може да утърве затвора. Жалко за жена му и детето.

31

Американ

преди 6 години

Боят настрана, ама прави впечатление как му казали "плацентата ще ви я дадем в понеделник", па накрая "плацентата няма как да бъде дадена просто така" ами трябвало предварителен договор с някаква си стволова банка.... Демек почнали са да го мотаят по бългаски и той, психопатът, се е вбесил..

30

Анонимен

преди 6 години

Пий вода от извора. Българските медии са ужасни,. Те не излагат факти, те ни вменяват такива оповавайки се на нечие мнение.Така лошите стават добри, добрите лоши. Не оправдавам насилието върху лекарката , но да не забравяме и психическите травми, които ни налагат разни чиновници и институции. Насилието ражда насилие.

29

zeus

преди 6 години

Че не е стока този и трябва да си понесе последствията е ясно, обаче ме човърка една друга мисъл. Човека е бял и веднага се появи в новините с име и снимка, иначе всеки ден малцинствата бият лекари, обаче остават скрити зад инициали да пазим етническия мир, двоен стандарт с една дума.