26

Това е

преди 6 години

същата болница в която уморяват родилки за добро утро!!! Само боят възпитава! Каква наглост има в тия докторя - просто неописуема! Браво на човека!!!!!!

25

Анонимен

преди 6 години

номер 29, ти си апотеоза на това в какво се превръща човек с липса на възпитание комплексиран пещернякмайка ти сигурно се гордее с тебда пребиеш жена, защото ти се е развикала?евала!много си голям баце

24

/./

преди 6 години

Гагова да каже защо е пребита, не да си измисля за някакви плаценти и не знам си какво. Човека сигурно е искал да си види детето и тая се е развикала че не може, вместо да обясни културно и човека й е забил два тупаника между рогите. Нормално и аз бих постъпил така като него ако някаква дето се мисли за велика ми излезе нареща с викове и крясъци че това не можело онова не можело. Малко й е боя

23

онбашията

преди 6 години

тва е добра новина бе, човек на науката който се бие като нерез, това показва че интелигентност и овча мекушавост не са неразривно свързани, има шанс за бялата раса!

22

Анонимен

преди 6 години

антилопата си яде плацентата, за да не я надушат хищниците и да не изядат малкотоаз също съм била бременна, но никога не бих си изяла плацентатамоята логика е, че по-скоро би я искал за стволови клетки, нали бил генетик, но пак не е това начина

21

Анонимен

преди 6 години

Нямам търпение да не остане и един лекар в тази държава и всеки да си ражда вкъщи, който оцелле оцелее, така добре ще се регулират нещата.. от 20 бебета 5 да оцелеят и няколко да останат без майки.. чудно!!!

20

аз

преди 6 години

До Wildfire--------------------------------Точно така! И този *** народ не заслужава никой лекар да хвърли сополя си връз него,камо да ли да го лекува! Скоро ще го лекуват лекари без граници!

19

запознат

преди 6 години

Плацентата се дава на бащата за да е детето айляк!Това е модната тенденция на Острова и в някои други държави с тевтонски уклон.Човека не е могъл да обясни,нещата са ескалирали и се е стигало до този неприятен инцидент.

18

до 6

преди 6 години

Абе... дръж се здраво някъде и гледай да не повърнеш... Ядат я. Четох за тая група хаховци преди година и нещо някъде. Нали бозайниците ядат плацентата на малките си. И тия също. Вярват, че има някакви мега супер оздравителни свойства. Така, че човекът си е за лудница.

17

morelini

преди 6 години

Нали насилието над медици се криминализира,някой да е отишъл в затвора...поне аз не съм прочел нещо такова.Докато ни е лабава съдебната система...случаи като този ще ги има.Народа полека лека изтрещява без значение дали си *** или ...много интелигентен...

16

Движение Естествено?

преди 6 години

След като е пребил лекарката и я е оставил в безсъзнание, точно това в изблик на гняв чака майката и новороденото. Та ще се самосезира ли Агенция за Закрила на Детето след медийните публикации? Май няма нужда да питам. Работата е за психиатър, а тази щуротия с плацентата е защото някакви смахнати еко/био сектанти се вихрят в София и правят разни халтави работи с плацентите. Става въпрос за движение "Естествено". Тотални откачалки!

15

Стеф

преди 6 години

До WildfireНе знам защо говориш за БЪЛГАРИЯ при положение,че си пише ,че този човек въобще не работи в България.Явно проблема не е в държавата.Проблема е в хората.Стига само сте мрънкали като бабички.

14

Анонимен

преди 6 години

до 8и при учителите е таканищо не могат да направят на учениците, кото развалят редаедно време родителите заемаха страната на учителите; преди дни един 17годишен като удари учителката си, коментарите (дори и от момичетата в гимназията!) бяха, че тя учителката била виновна,заяждала се...

13

Анонимен

преди 6 години

Що не ражда жена му в Англия, нали е голямата работа там? Доктор по генетика ала бала! Най обикновен психопат! Ражда му се дете, вместо да се радва, бие жена! Да му отнемат още от сега родителските права и в панделата за една година поне!

12

Бай Ставри

преди 6 години

Абе спрете вече. Разбираме всекидневието си.Пишете просто - в България днес нищо ново. Както германците когато започнаха да губят войната.

11

jojo

преди 6 години

Тоз ще е последовател на модното течение родилките да си приемат плацентата под формата на хапчета след раждането. Генетик ама го хапе кучето. Хубаво е и на него да му изтърсят един-два тупаника.

10

Анонимен

преди 6 години

На тоя ще му се отразят добре едни отрезвяващи мезеци в затвора. Лошото е, че някой трябва да се грижи през това време за майката и детето. Дано поне тях не пребива.От друга страна, като е искал да му дадт плацентата, защо не са му я дали? Така или иначе ще я изхвърлят. Другия въпрос е, на него за какво му е?! Чувал съм че ги пържели и ядяли ... буааа :()

9

Анонимен

преди 6 години

Ем като има канален ред, щечака нато всеки друг. Или като е работил в Англия нещо си там уж по генетика (може и някакъв санитар да е) вече е голямата работа в Бг! Аман от такива нещастници!

8

Анонимен

преди 6 години

Това не се отнася само за лекарите. Много честни и почтени хора пострадаха през всичките тези години, докато се водят на работа или спазват всевъзможните разпоредби. Просто другите, които не ги спазват, ги хващат, и ги пребиват. Дори полицаите са възпрепятствани. Гледах едно клипче от Англия, където няколко полицая се чудиха как да се оправят с един буйстващ "бежанец", понеже нямали право на това, нямали право на онова. Системата отглежда собствените си убийци.

7

Анонимен

преди 6 години

по американските филми си има полиция (или охрана) във всяка болница и те са си бая стабилнитрябва да си имат паник бутони и сериозни наказания