16

Камера снима

преди 6 години

Побоя станал пред камерите на Кауфлан. Всеки артист пощурява като види камера да го снима.Къде е била охраната на магазина?

15

Язе

преди 6 години

Какво ни казва начина на обличане? Това е първата стъпка към явната сепарация и сепарационни претенции. Това директно говори, "Ние не сме като вас, ние сме различни, вие нямате власт над нас, ние ще ви накараме да се обличате като нас. Ние сме над вас." Те много добре знаят, че тези дрехи и този начин на обличане дразнят и го правят нарочно за да предизвикват и да създават проблеми. Ако някой иска да им навреди, не ги удряйте присмивайте им се и им се подигравайте, все пак има свобода на словото

14

Анонимен

преди 6 години

НАПАДЕНИЕТО Е ИЗВЪРШЕНО ОТ КОМУНИСТИ

13

Анонимен

преди 6 години

Съпругата на Бирали е провокаторка. Защо ходи с фередже на публично място след като у нас това е забранено?

12

Анонимен

преди 6 години

турция ще анексира кърджали и бургаския регион след 15 години кримски сценарий.

11

Иванчо+Марийка

преди 6 години

Турция защо не ги признава за турци. Защото те никога няма да са 100 % турци нито 100% българи а само така както им отърва.

10

Българин

преди 6 години

България е светска държава. Тези от онези държави са длъжни са да спазват Българското законодателство. Ако някой от онези страни искат да се разхождат като нинджи или бабешки облекла от средновековието, ТУК НЕ ИМ Е МЯСТОТО ЗА ТОВА. Ходете си като тъмни сенки в онези страни, тук не сте били и няма да бъдете желани!

9

Анонимен

преди 6 години

Вижте че никой не ни зачита да нищо. КОЯ Е ОНАЗИ СТРАНА, която визират турците? Страната на Боко тиквата, който ходи да целува *** на Ердоган.Страната на мазохистите които продължават да избират, НАЙ крадливата и нанесла най много щети на Бъргария, а именно ГЕРБ.Турците ще си вземат Кърджали и Лудогорието, а вие меките китки вярвайте на НАТО да ви защити.

8

ДС

преди 6 години

Нашето правителство, трябва да работи с всички сили в посока подкрепяне създаването на КЮРДСКА държава. Само така Турция ще има ОГРОМЕН проблем и няма да може да обръща поглед към БЪЛГАРИЯ и Европа.

7

Хм

преди 6 години

След като българските власти са изоставили хората на "шведския" и ислямистки терор,то ще има и такива явления!Абсолютно нищо смислено не се прави,а даже се пречи на хората да се организират за самозащита!Ами като не искате етнически конфликти-свършете си работата-затова ви се плаща!Народът е абсолютно отчаян и по-младите направо бягат!

6

е

преди 6 години

И наши медии непрекъснато съобщават за арести на нормални турци от диктатора Ердоган.

5

е.бете им майката

преди 6 години

И ние информираме за десетки хиляди пребивани невинни хора в турските затвори ,ама на Турция не й пука и си прави каквото си иска ! И ние информираме за стотици хиляди уволнени от работа по политически причини журналисти ,лекари ,професори ,съдии ,адвокати ,учители ,ама на Турция не й пука ,прави каквото си иска ! Така че е.бете им майката на турците нека да казват каквото си искат ,а ние ще го преместим в другия крачол !

4

Активист на БКП

преди 6 години

Това са братята на Бойко!

3

Анонимен

преди 6 години

Дреме ни за турските медии.С консервативно мюсюлманско облекло да се движат в Анадола.Ердоган защо не си ги прибира в Турция.Прикотка всякаква *** от целия арабски свят и гражданство им дава а "баш"турците от България не ги иска.И всички знаем защо-защото предатели никой не уважава и не иска.

2

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Нападението е извършено от комунисти за да развалят добросъседските отношения.

1

Анонимен

преди 6 години

МИ ХУБАВО И БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ СЪОБЩАВАТ ЗА ИНЦИДЕНТИ С БЪЛГАРИ В ТУРЦИЯ