65

OMG_Lucker

преди 6 години

Значи написаното в статията не може да е вярно, Бочко поне 10 пъти е казал, че сме пред гърци и румънци, народа му вярва, така че...

64

Анонимен

преди 6 години

Преди 10 години бяхме на едно ниво с румънците. Днес, 10 години по-късно, след 3 правителства на ГЕРБ и Бойко Борисов, румънците са 10 пъти по-добре от нас и не мож' ги стигна никога!

63

Анонимен

преди 6 години

Румъния е на светлинни години пред България, и това развитие стана в последните 10 години в които страната им е в ЕС! България не можа да дръпне изобщо, и причината е само една, сетете се сами коя е??? Жокер: в последните 9 години страната се управлява от ГЕРБ

62

Анонимен

преди 6 години

Стига медиите всяват паника и ненавист срещу родината. България и държава с 1300 годишна история и ние трябва да се гордеем с това.

61

Демократ

преди 6 години

Виновни са комунистите! В Румъния ги изправиха до стената и се изчистиха от комунистите, а ние още не сме ги изправили до стената ***, затова заплатите са малки!

60

Анонимен

преди 6 години

А Македония отдавна ни е дръпнала по заплати.

59

2036

преди 6 години

Най-*** е когато някой напише че ГЕРБ (Борисов) или БСП (Станишев) са виновни и че трябва да гласуваме за другия за да оправи нещата. Не разбрахте ли, че всички са от един дол дренки...

58

Бай хой

преди 6 години

На кой ги пишете тези потресаващи коментари като "Българино ти туй онуй"Само малцинства ли пишат във форумите?Няма я думата "НИЕ"Само малцинства какви българи?

57

Петко

преди 6 години

Хахахаха...Абе аз знам, че ако има ад и рай, аз ще съм на по-топлото един ден. Просто много ви се иска да виждам познати физиономии покрай мен! Едни най-обикновени, семпли и прости нагли крадци!...

56

Анонимен

преди 6 години

Браво на съседите ни! Радвам се за тях.

55

Анонимен

преди 6 години

Абе, къде е Бойко ? Да не е скъсал минискус ?

54

отвратен

преди 6 години

До Анонимен 53Ами да ге и хванал-10 г.е премиер.Но нещо не му стиска.Бивш депутат от дпс вече го е натопил за банкови сметки в чужди банки,пише сайта Епохални времена.Все още им е удобен,затова не му кроят капата.Българското овчо общество върви към затриване.Алилуя!

53

do 54

преди 6 години

to tuk ima mnogo pravitelstva za zatvora i sega6ni i predi6ni ,Ivan Kostovci,Ov4arovci,Borisovci,Kunivica,to edin zatvor trqbva da napravqt samo za tqx

52

Анонимен

преди 6 години

А Еднокнижника с десетте менискуса изходил ли се е по въпроса ?

51

Анонимен

преди 6 години

Спомням си че преди 8 години Тиквите се сърдеха че ЕС ни сложил в една група са Румъния, защото щели да ни дърпат назад ... всички видяхме какво стана след това ...Само че в Румъния си нямат *** материал, който гласува непрекъснато за лъжци и крадци ...

50

Анонимен

преди 6 години

Скрий се, бе нагъл гербаджия. Гербаджия, защо отклоняваш темата ? Виденов и Станишев отдавна не са на власт. Виденов се махна от властта. Провали се и си подаде оставката и се отказа от политиката. Достойно! А Бойко 3 пъти се провали и 3 пъти пак се връща на власт! 2 пъти си подаде оставката и пак идва на власт ?! Последните 8 години кой ни управлява ? Бойко ни управлява, 2 милиона избягаха и Румъния ни изпревари 5 пъти, Албания 2 пъти, и африкански държави вече са по-добре от нас.

49

Анонимен

преди 6 години

абе бегай бе..румънците никога нема да ги стигнем

48

Анонимен

преди 6 години

В Румъния вкараха цяло правителство в затвора и тръгнаха напред. България ще се оправи, когато всички политици и мутри, чорбаджии ги вкараме в лагера в Белене и доживот въртят кирката и лопатата, ако не искат, нека да станат храна на прасетата. Само тогава ще се оправи България.

47

Анонимен

преди 6 години

Също така се питам защо не се намериха мъже да хванат Виденов и Станишев за гушата и да ги питат защо крадоха от народа?

46

Анонимен

преди 6 години

Пак ще гласувам за Бойко, защото нито един от вас не може да ми обясни защо Орешарски не успя да се пребори с мутрите и да направи средната заплата на България по-висока от тази в Румъния.