109

Пицолино от Италия

преди 7 години

Напротив др. македонци. Ще влезете в НАТО и ЕС, па....ако щете и да скачате от големи височини. Балканите искат мир, а не комити от 19в. Забравете за Югославия. Приемете име за държавата си , което е угодно на Гърция, България, Сърбия, Ч. Гора и Албания. Иначе....си отивате в историята, като повреден влак в тунел.

108

Анонимен

преди 7 години

До110. Аз не ви мразя и ви имам за свой братя и сестри. Глупаво е да изпитваш омраза към самия себе си...!!!???

107

Божил

преди 7 години

Хиляди Българи от старите предели се включили в Илинденското въстание и много от тях дали живота си за свободата на Македония! В същото време социалистическата група на Сандански,попаднала под руско-турско влияние блокира въстанието в Серския револ.окръг,за което е наградена богато от турците. Тя не дава и стотинка на ВМРО от парите на мис Стоун,с които трябваше да се купят пушки за въстанието. Първата идея на ВМРО била парите да бъдат взети от разложкия бей,но Сандански отклонява удара от него.

106

Анонимен

преди 7 години

До Макеи да рипаш и да не рипаш, Вие сте просто една измислена държава от шайка масковски разбойници, и такива като теб в Македония са не повече от 10-12 хиляди, въпроса е решен Тетово и бласта си отива в Албания, останалото в България, ся знам че за тия кат' тебе ще настанат тежки времена, ама такава е съдбата на предателите

105

Анонимен

преди 7 години

Тия които най-много лаят са представители на 3-4 000-та сърбоманска върхушка, концентрирана главно в района на Скопие и Куманово. Това са потомствени чиновници, университетски преподаватели, полицаи, журналисти получили образованието си в Белград и откърмени с любов към тамошната мафиотско-бабаитска турбо-фолк култура. Останалите чакат за бугарски пасош.

104

Анонимен

преди 7 години

Македонци, учете албански - скоро ще ви потрябва.Българи, учете турски - и на вас скоро ще ви потрябава.

103

Маке

преди 7 години

Бълтари няма, има руснаци дошли тка от Русия за да анексират туй парче земя. E оставихме да ви гледаме сеира Първа, втора, трета българска държави 4-5 национални катасастрофи. Абе не ви ли писна бе, бегайте да миете чиниите в Чикаго от вас нищо не става, мърляци.

102

Анонимен

преди 7 години

Берлинският конгрес разкъсва България на турска Румелия и турска Македония и е подписан от сегашното НАТО и ЕС Англия, Франция, Германия, Австроунгария въпреки протеста на Русия. Ньойският договор разделя Македония на България, Гърция и Сърбия и е подписан също под дулото на НАТО и ЕС. Македонците няма за какво да ни се сърдят а се измъкват от лапите на турците и албанците само благодарение на 200 хиляди загинали българи при Одрин.

101

Анонимен

преди 7 години

На снимката двамата предатели на Християнството, слугите на Мeркел в пъкленият й план за ислямизиране на Европа.

100

Анонимен

преди 7 години

Вижте ся сръбско-руски треолвйбуси, македонскиот въпрос че бъде решен между България и Албания, казаха Ви го и от американскиот сенат,а вие у Београд и у Максва може само да гледате и имате право да се съгласявате, други права по тоя въпрос немате

99

Щапаров Младши

преди 7 години

Да живее новия съюз между Аспаруховите Българи от София и Куберовите Българи от Скопие!

98

Анонимен

преди 7 години

До95. Сподели, не ексхумирам отдавна умрели трупове. Живея с поглед в бъдещето.

97

Анонимен

преди 7 години

Само комунистите са подкрепили илинденското въстание в 1903 г. а бг демократите които сега плюят по комунистите, са се крили като мишки.

96

Анонимен

преди 7 години

Очаквайте скоро опит за преврат като черногорския сценарии на терористите в Кремъл. Русия няма да остави Македония да влзезе в НАТО.

95

Анонимен

преди 7 години

Гаврата с Русия е колосална.

94

O_O

преди 7 години

Това комплексите са страшно нещо..

93

Анонимен

преди 7 години

След черногорското фиаско се очертава подобно и в Македония.

92

Анонимен

преди 7 години

Бясна е сръбската и русофиилската измеет в Македония.

91

анонимен

преди 7 години

бьлгария пьрва призна македония 1992 подари и танкове непрекьснато издавабьлг паспорти на *** и пульо пияниците млатят с чук плочите на младите хорападнали по тези места и накрая предателство

90

Анонимен

преди 7 години

Газ пикаят в Кремъл. Скоро Лилупутьо като види Македония в НАТО и след това в ЕС и ще пометне :)