36

Анонимен

преди 6 години

Я виж, каква сила бил филипинския търговски флот.

35

Анонимен

преди 6 години

Тия седмината изчезнали ги търсете по горещите кафяви следи ...

34

Анонимен

преди 6 години

Филипинският екипаж е невредим, защото са плавали на кораб произведен във СССР, а модерните кораби на янките с подали и половината екипаж сега липсва. Около японските са намерени огромно количество използвани памперси и японските рибари не могат да излязат на риболов, защото мрежите им ще се напълнят с памперси.

33

boshlaf

преди 6 години

След тази новина в Русия се търкалят по земята от хилеж, а в С. Кореа, Ким е гръмнал шампанското! Американците извършиха невъзможния гаф! Сега остана някой самолетоносач да излезе на пясъка на някой плаж и мита за американската непобедимост ще рухне тотално... Всичко в армията им е бутафория - фешън якенца с нашивки и гербове, беисболни шапки, гледат страшно и правят гръмки изявления. Реално са курортисти на военни кораби - при първи затруднения или половината екипаж подава рапорт за напускане..

32

Анонимен

преди 6 години

Адмирации за капитана на контейнеровоза, че не им е цепил басма!

31

Анонимен

преди 6 години

Преди седмица-две потъна руски военен кораб след сблъсък с търговски, сега американски. Или китайците играят хитра игра или тия си правят *** номера едни на други.

30

TOWA

преди 6 години

Тази Новина прилича на Виц .След удар между Американски Ескадрен Миноносец с рибарска лодка , трима ранени и СЕДЕМ безследно изчезнали американци .В Лодката всички са добре .Имаше подобен виц - Съобщение на ТАСС - Американски боен кораб е потънал след удар в Айсберг , Капитана на Айсберга е награден с орден Ленин .

29

Анонимен

преди 6 години

И за тез сакатлъщини се наливат милярди народна пара навсякъде по света....Кои военни стават - руските ли, американските ли...нашите и те показаха завидни умения да трошат пари..милионите за нищо ги нямат....

28

Анонимен

преди 6 години

*** съжаляват, че не се е блъснал с овцевоз. Знаем, че овцевозите директно потапят.

27

Хакер

преди 6 години

Започва разследването как Руските хакери са хакнали системите на двата кораба и са ги сблъскали. Тепърва ще се изяснява и за намесата на Северна Корея. Хахахахахаха

26

Анонимен

преди 6 години

Обожавам такива новини ....

25

започва

преди 6 години

разследване за руска намеса - подменена е водата на американския кораб с бренди

24

Къв

преди 6 години

Какъв го търсят Хамериканците в онази част на океана. Където стъпи Американски войник нищо добро не става.

23

до 22 Ха-ха-ха

преди 6 години

Руснаците са се блъснали не заради калпава техника а защото са се отпуснали с водката а американците и натофците се блъскат заради скапана техника.

22

Анонимен

преди 6 години

Така се случва, когато някой не знае правилата или по-точно, не ги спазва. На снимка в други сайтове е видно, че американецът е ударен в десния борд, което веднага мисълта, че не е спазил правило 15 от МППСС - 72, т.е. не е отстъпил път на дясностоящият му. Пък и който не е срещал американски военни из морета и океани, само той не знае колко арогантни са и нахални са...Май случката с фар А-853 ще се окаже истина...Както казват руснаците "Берегись от рибаков и военних дураков"...

21

Ха-ха-ха

преди 6 години

Русофилчетата се радват все едно се е случил Пърл Харбър 2 и самите те са участвали в сблъсъка с американския есминец. Много бързо забравиха за руското военно корито, което щеше да потъне преди месец след удар от египетска баржа -овцевоз край Босфора!

20

Анонимен

преди 6 години

Калпава техника и дрогиран персонал. Изключително опасна комбинация. А нашите ще купуват самолети от нато. Те ще изпадат още при първия полет.

19

Анонимен

преди 6 години

Голяма реклама си направиха : )

18

Анонимен

преди 6 години

Съвременните радарни системи на мостика анализират параметрите на всички засечени обекти в обсега им и ако има потенциална опасност за сбъсък дават звуков сигнал и препоръчителен курс за избягването и. Ако е включен автопилота отива на този курс. Явно някой велик флотоводец горе се е изцепил "Я млъквай кутия скапана, ти ли ще ми кажеш накъде да карам"

17

Анонимен

преди 6 години

Нещо много взеха в последно време да се "допират" разни натовски машини. Хиликоптер с кораб, кораб с кораб и т.н. Абе скапана прехвалена техника.