176

До 171 Един

преди 7 години

Приятелю ние не плюем г-н Трифонов ,ние казваме истини ,факти .Шута си е шут не му е мястото да се прави на политик .Ако ше играе , да играе , " неможе и оная работа вътре цяла - и душата в рая " . Неможе да са те създали , хранили и пазели пребоидисаните комунисти и днес дасе правиш на бунтар .

175

Анонимен

преди 7 години

"Аристокрация, която живее и управлява с една-единствена цел собственото си благо. Това са фактите.............Да и това е от как свет светува qобаче трифонов сега го откри и бърза да го каже по теле-визора)))Ужас, чак ми става скомина, лично аз бих умрял от срам да ръся на всеослушание такива "откровения" Все едно oа се снимаш в реклама на крем за хемороиди...DD

174

Край

преди 7 години

Слави е болен човек - няма дете няма жена, пари има за два живота. Бори се за справедлива кауза и аз ще съм там когато каже.

173

до 183

преди 7 години

ако беше минал мажоритарния вот, от Боко-Тиквата гарантирано нямаше да има спасение, по никакъв начин

172

Анонимен

преди 7 години

Арестувайте този *** бе!

171

Анонимен

преди 7 години

Никой не знае какво е мажоритарен избор, но много го искат...

170

Край

преди 7 години

Да вървим Слави пред парламента - липсващите 12хил. гласа да ги заменим с 12хил. жълти павета. Партокрацията лесно не пуска властта дето я е заграбила.

169

Zlatena

преди 7 години

*** дрисловците от българския парламент и техните платени крадливи защитници пишат мнения против мажоритарната система

168

..

преди 7 години

Слави да каже колко "хонорар" е прибрал за целия този театър, който разиграва

167

ъхъ

преди 7 години

от Слави може да ни спаси дистанционното на телевизора

166

Анонимен

преди 7 години

ДПС ОП ВЕЧНА ДРУЖБА !това е истината, който не я е разбрал, живеят си в някакъв техен свят договарят парчета от баницата, а пред мат'ряла правят цирк, и след всяка подигравка с народа стават все по-нагли и по-нагли и така ще е докато народа си трае и ги оставя да им се размине, ако и този път си замълчи значи наистина си заслужаваме съдбата - да сме на опашката на ЕС

165

Анонимен

преди 7 години

"В крайна сметка такава е демокрацията. А историята е показала, че българският народ е мъдър. Затова ще завърша с две поговорки. "Каквото повикало - такова се обадило". И "На зла круша зъл прът", пише Слави Трифонов в края на писмото си..............Трифонов, има ли представа че това което е казал се отнася за него."Внимайвай какво си пожелеваш, защото може да ти се сбъдне"Проблемът с желанията и техните сбъдвания е ,че никога не стават баш така както сме си мислили, това го знам от опитD

164

Zlatena

преди 7 години

*** и дрисловците от българския парламент пишат мнения против мажоритарната система

163

Буден гражданин

преди 7 години

Кой му плаща на този да ръси простотии и да саботира работата НС постоянно. Таз мажоритарна система на пъпа ми излезе вече, само с неговите простотии ни занимава.

162

Анонимен

преди 7 години

Славчо тръгнал да бори системата... Че нали тая система го направи милионер, бе! Как да му вярвам?

161

ХА!

преди 7 години

СЛАВИ АКО БЕШЕ МАЛКО ПО УМЕН ЩЕШЕ ДА СИ НАЯСНО ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ НЕ МУ Е ВРЕМЕТО А ТОВА ЧЕ ГЕРБ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА... ТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА ДА МИНЕ И ЗА ПРЕД ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ НАЛИ ЩЕ ИМА СКОРО ПАК ИЗБОРИ - А ТИ СИ ГЛЕДАЙ ПРЕДАВАНЕТО ЧЕ ДА НЕ ВЗЕМЕШ ДА ГО ИЗГУБИШ И НЕ СЕ ПРАВИ НА МНОГО ЗНАЕЩ ЗАЩОТО НЕ СИ

160

Анонимен

преди 7 години

До ЕдинТърсиш пъдар за стадото и ревеш че объркваме овцете, обаче го наричаш "объркавене на норамчлни хора"))Пич, ти на колко си години?

159

Анонимен

преди 7 години

Абе няма ли кой,да го " посветява" един път!Я Воленча как помъдря след шамара!

158

Анонимен

преди 7 години

Протести, протести, ама няма кой да плаща сега.Пък и българският народ е наистина умен. Втори път на една въдица едва ли ще се хване. (Тук не става дума за шараните)

157

Един

преди 7 години

След като повечето от вас тук коментиращи плюят Слави, нека предложат адин който става за тази работа.За последните 27 години се нагледах на какво ли не и накрая едно голямо НИЩО.Явно сте платени за да го плюете и да обърквате и малко останалите тук нормални хора.Тези които са на власт не стават и тези преди тях също.Всички нормални хора го разбраха, Хайде сега започвайте да цъкате минуси.