301

Анонимен

преди 7 години

Този *** е в България само заради евтиния труд. В Канада ще е по-нисък от тревата и не би си позволил да обижда и най-миризливия просяк на улицата. Добрите ИТ специалисти дори в България имат избор така че да бойкотират тоя навлек. И да се използва всяка буква на закона срещу наглеца.

300

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше прав нямаше да напишете 500 коментара.Много ви засегна арабелата, нали комплексарчета ?

299

1

преди 7 години

Ще случи на някой с по-чепат характер и ще си изяде шамарите. След това ще си мълчи, щото ще научи, че в БГ бият гадно.

298

Анонимен

преди 7 години

Прав е защото тук дойодха канадски, САЩ и ЕС робовладелци.

297

asd

преди 7 години

я му дайте адреса на тоя *** да идем да го видим кой е и на какво мирише.Братовчед ми е Любо ***.само за инфо:))))

296

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Бегай бе *** - Норвегия нищо не става , Таме като в Канада и Сибир..

295

Анонимен

преди 7 години

До байхейс В моята в България има 6 доктори по информатика и технически науки.. А в Германия в някой университети 20% от завършилите стават магистър и доктори Примерно Университета Щутгард специалност Инфотеш - хардуерно и софтуерно инженерство.. Vektor informatik щутгард обявите за работа са магистър или доктор.. И се чудя толкова ли доктори има в Германия..А в България те молят да учиш за доктор , загуба на време и успеха не е гарантиран.. От випуск ако изкарат един доктор е берекят.

294

Анонимен

преди 7 години

Абе байхеса и защо мислиш че работя като IT в Германия? Само Германия ли познавате бе чуку.ндури? Незнам как плащат в Германия на IT специалистите но тук в Норвегия заплащането е много високо защото стандарта им е по висок 3 пъти от Германският! Така че като незнаете как живеят хората в белите държави а не в чер.ните каквато е Германия не пишете глупости щото ще ви се смеят и бебетата!

293

Анонимен

преди 7 години

Българите са роби в собствената си страна колония.

292

Анонимен

преди 7 години

Сафуан Хак да си ходи в Сирия тогава да прави бизнес. Все пак първият му паспорт е от Сирийската арабска република.

291

Johnny Arab

преди 7 години

До Johnny English He is Syrian not Lebanese.

290

Анонимен

преди 7 години

"В Канада извънредния труд го компенсират с отпуска а в САЩ не се компенсира с нищо"Да бе да. Ние не сме работили в САЩ и ядем доматите с колците.

289

tonygl

преди 7 години

На мен ми се струва, че арабинът в Канада са му говорили на него тия неща цял живот и той сега е дошъл тука да си избива комплексите. Тоя как бих го излекувал от въобще мисълта да прави бизнес в БГ като не му харесва персоналът :)

288

анонимен

преди 7 години

До някои пишещи тук: те и на югоизток от нас не се къпят, и не са много от работните,нали?С тази разлика,че ако беше там този канадец нямаше да осъмне още след първото си изявление.Жалко,че сме толкова толерантни и имаме толкова продажни адвокати!

287

Анонимен

преди 7 години

До байхейс Я бегай бе смешен 8000евро на Картинка.. Програмистите в Германия почват 3000евро , да вземеш 8000евро требва да си доктор на науките. Изискванията са толкова големи за големите пари , че ти негоднико само можеш мечтаеш и да гледаш в канчето на другите..

286

безумие

преди 7 години

1000 ЛВ глоба! -СМЕШНИЦИ !За дни един програмист изкарва тези пари ,а този така наречен арогантен шев си докарва от ИТ продуктите десетки хиляди левове ....За дискриминация закона трябва да бъде :ВЪН И БЕЗ ПРАВО ДА ПОСЕЩАВА БЪЛГАРИЯ !

285

Анонимен

преди 7 години

Защото не са излизали на вън да витят че в българия времето е спряло и управата ни върти в омагьосан кръг

284

Анонимен

преди 7 години

В ИТ сектора няма такива неща - с програмистите се отнасят добре.. Този Канадски-арабин е *** шизофреник.. Бийте си камшика работа колко искаш

283

Анонимен

преди 7 години

Аз работя в американска фирма шефа е българин , преди работих за швейцарец.. Лошо не съм видял и съм много доволен.. На пазара има доста свободни работни места за програмисти - защо тези програмисти още седят при този , да ги обижда.

282

Анонимен

преди 7 години

Този още ли е в България?И някой знае ли къде е по-точно?