8

Анонимен

преди 6 години

Ходих по южното черноморие - масово е явлението сервитьори и продавачи да са от ромски произход! Скоро дано и те да спрат да работят на бг феодалите, явяващи се еничари и експлоататори, самоопределящи се като бг бизнесмени!

7

Анонимен

преди 6 години

Здравей, Гърция, здравей, Свобода!

6

Анонимен

преди 6 години

Че то в Украйна, Молдова и Македония заплащането не е по-различно от нашето. За какво им е на макетата да идват при нас да работят, като заплатите в Македония са по-големи от нашите? Ще им се заплаща по българското законодателство. За какво му е на някой да се вдигне от Украйна или Молдова за 500-550 лв чисти пари? Само лудите и мазохистите ще го направят.

5

Циник

преди 6 години

Ъъъъ....симката е от палатка на Мюнхенският октобер фест...тези сервитьори ще обслужват по "народност"...или как?Много яко - украинци ще носят бира на руснаци...македонци на албанци....и сърбите на останалите - само не знам - какво ще слагат в бирата!

4

Анонимен

преди 6 години

а българи от филипините, индия и бангладеш, кога?

3

Анонимен

преди 6 години

С една дума туристическия бранш ясно и красноречиво заявява, че няма намерение да вдига заплатите и ще търси нови бели роби :)Интересно, до сега не ми се е случвало да бъда обслужван от сервитьор в България който не говори български. И ако попадна на такъв, трябва да си кълча езика на руско-полски ли :)

2

Кайзер Созе

преди 6 години

"Украинци,молдовци, македоДНи...

1

барон мюнхаузен

преди 6 години

" македоДНи ", ако са добре дошли за сервитыори , то за бармани сигурно ще трябва да дойдат " белорусодни"..