75

Анонимен

преди 7 години

Колко се е променил светът. Докъде само се стигна - някакви българи, известни с това че са най-бедните, най-простите, най-крадливите и най-нещастните в света, седнали да дават акъл и да съдят един швед - представител на една от най-висишите, уважавани, древни и богати нации.

74

Анонимен

преди 7 години

заради такива като тоя хотелите вдигнаха цените тройно тази година , зор беше да привлечем туристи ето какви привличаме ..

73

Анонимен

преди 7 години

Как да постъпи човека? Гледа-фашисти в управлението, вицепремиера рита бабички по границата. Решил е, че тук това се смята за нормално при тази власт. За да се впише в пейзажа е изритал първият попаднал му слейв.

72

Българка

преди 7 години

Българските общи работници дали като такива имат възможност дори и само екскурзийка да си направят до Швеция

71

Анонимен

преди 7 години

За средния европеец българин е синоним на кръсоска между роб и овца. Робите се бият, овцете се стрижат. Едва ли човекът си е помисилил че е извършил престъпление.Той не е ритнал в главата друг ЧОВЕК, а някаква местна робиния без име и самоличност.Робите и овцете нямат самоличност. И се управляват от Еднокнижна Тиква.Какъв аторитет искате да имате в Европа.

70

Анонимен

преди 7 години

Наглите европейци започнаха да ни ритат и в собствената ни страна. Не им стига, че го правят и в Европа. За белият човек българинът е нищожество. Достатъчно е да види политиците ни.

69

Анонимен

преди 7 години

Ангелкова може да включи в рекламните брошури за така желаните западни туристи и ново вълнуващо изживяване - Ритане на местна аборигенка в главата без никакви последици.Предполагам че това ще вдигне още повече и без това високия рейтинг на Слънчака, известен отдавна на всички наркомани, алкохолици, сифилистици и педофили в Европа.Ще дойдат и още много туристи със садистични наклоннисти, чиито потребности ГЕРБ щедро ще задоволи.От което пък ще влязат нови свежи пари в бюджтета.

68

Яка цензура!!!???

преди 7 години

Истински ВИКИНГ!!!

67

Анонимен

преди 7 години

Швеция и Норвегия са страните с най-висок жизнен стандарта в Европа. Не случайно са мечта за милиони хора по света. Не вярмам, гражданин на такава уредена и богата държава просто ей така да ритне някаква треторазрядна робиня. Имало си е причина.

66

Анонимен

преди 7 години

Подразнил се е от от това като истински натурален швед, че и камериерката е била шведка, ама менте - от българските, от Столипиново.

65

Анонимен

преди 7 години

Напсувала го била... На какъв език, на родния му шведски? Или на чист английски, а може би френски? Да не е чел в български форуми за "шведите" и да си е помислил, че жената сигурно знае шведски?

64

Анонимен

преди 7 години

В България на море идва само изме-тта на Европа. И нормално. Прас-етата се чувстват най-добре в кочи-ната.А по-голяма *** от БГ, по-голяма простотия и селяния, концентрирана на единица площ няма никъде по света.И затова не са ви виновни нито шведите, нито англичаните.Те просто са си пра-сета, които си търсят кочи-на, в която да се чувстват добре.В собствените си страни не могат. Никой няма да им позволи.

63

Анонимен

преди 7 години

Простотията българска няма край.По-добре изгледайте клиповете в You tube от Слънчев бряг заснети от западни туристи и тогава коментарайте кой бил ***.Тогава едва ли бихте се гордеели толкова че сте българи.

62

Анонимен

преди 7 години

На този Ralf Georg Sundberg телефонът му е 00 46 70 255 51 85.Адрес:Ringvägen 1484441 BispgårdenSwedenРожденна дата: 6 декември 1963

61

Анонимен

преди 7 години

Той няколко пъти преди това й е обяснил че не се интресува от сексуланите й умения, първо защото много дърта - 65 годишна и второ защото той самият е обратен.Но тя е продължавала да упорства и да му предлага увисналите си телеса.

60

az

преди 7 години

До АнонименНяма начин да си толкова ***, честно!

59

Анонимен

преди 7 години

до 72 Е, браво, Баце..английския СЪН е като нашия ШОК! Голям вестник!

58

Анонимен

преди 7 години

Естествено е в българската манипулативна преса случаят да е изопачен и представен едностранно. Никой не рита никого в главата по такъв начин без нищо.Възможните версии са няколко, като най-вероятната е че възрастната ром-ка по стар ром-ски обичай му е претарашила дрехите и портофела докато е почиствала стаята.Това го прочетох и в английския "Сън". Много англичани също се прибират без парите си от българия. Имам предвид че ги крадат камериерките. Случите са стотици.

57

От Слънчаа

преди 7 години

Че няма да е Бизнесмен,Финансист или Юрист.Много ясно че ще е някой *** на минимална работна заплата.Тук на слънчака други не идват освен прошляци.

56

Анонимен

преди 7 години

Хора, събудете се!Осъзнайте, че българския СЪД е виновен да сме на това дередже.Ако работеше, всички политици да бяха в затвора!Докога ще търпим съда да не прави нищо?