150

Додо

преди 7 години

Всичко добре, но не забравяйте какво огромно, *** лajно е учиндолския Дългуч! А, и рядко!

149

скънка до 156

преди 7 години

Вие да не сте роднина на Крисия? Какъв успех? Та той просто копира шоуто на гениалния Тодор Колев.

148

Анонимен

преди 7 години

Благодарим ти Слави, за дълбоката следа, истинска дупка, в българската култура.

147

отврат

преди 7 години

160 000 овце блеят в един глас

146

Анонимен

преди 7 години

Слави остави дълбока следа в шоубизнеса...най-дълбоката която в България няма как да бъде даже достигната, направи велики песни през годините( не чалгарски). Направи и едно предаване което няма да има аналог и достижение от никой българин в тази държава.И откри Крисия!Благодарим ти Слави!Не ти трябва политиката...ти най-добре го знаеш.За всичко друго си има Мастъркард.

145

Анонимен

преди 7 години

Стадото овце си търси коч, но коча е твърде умен за да се хване. Ще си прави още някоя друга година шоуто, ще си натрупа още някой друг милион и ще си живурка до края на дните си. К'во не ви е ясно?

144

Анонимен

преди 7 години

Слави бунтар??? Бунтарите не седят закотвени 17 години на уютна държавна служба като шоумени в национална телевизия, не се возят в бронирани джипове и не ходят с бодигардове, не трупат сметки за милиони в офшорни банки, нито канят в студиото си отдавна заклеймени от народа като национални престъпници политически трупове, редувайки ги със "звезди" на Пайнер и племейтки! Бунтарите не умеят да се приспособяват към статуквото и да се сприятеляват с мутри и олигарси. Левски е бил бунтар, Ботев е бил бунтар - и са умрели за каузата си.

143

Анонимен

преди 7 години

до 151 Че той да не е искал да става политик, че народа да му казва ДАВАЙ?

142

скънка

преди 7 години

една марионетка на ВИС и СИК, прибирала пари, за да им служи за трибуна,чистейки имената на някои 'бизнесмени' и определял за онова време до голяма степен общественото мнение в конкретна посока.А сега драги симпатизанти, как една марионетка ще бъде достоен лидер?

141

Анонимен

преди 7 години

Да,от трън та на глог! Защо си правите илюзии,че който знае как да критикува системата може и да я промени!"Едно е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто да го направиш!"Решения за проблемите не се дават със скечове!Явно толкова ни е капацитетът като народ,че да очакваме от хора като Б.Б и Слави да ни водят! Апропо,водачи стават с хора алтруисти,които имат ясна визия за бъдещето,а не словоблудци! Държавата скоро ще се закрие,за жалост,но сами сме си виновни!

140

Анонимен

преди 7 години

Значи на 24. 09 нови избори! При което щв влязат само 120 депутата.

139

hard

преди 7 години

Що за долен и гаден интелект имат тези 160000( ?) , които искат този *** да ги поведе? И, до къде, ще ги заведе ?

138

Анонимен

преди 7 години

Бълсарком след период на време не. мисля да ви плащам

137

СЛАВИ ПОВЕДИ НИ

преди 7 години

СТАДО ОВЦЕ СИ ТЪРСИ ОВЕН

136

Край

преди 7 години

Слави в политиката няма да влезе. Системата не се сменя като влезеш в нея.

135

Анонимен

преди 7 години

Славче,ми другите до двата милиона дека са море!Мъжко ДУ ***,един път се лъже!Май немислещите поумняват!Поведи ги към Учин дол!

134

Анонимен

преди 7 години

Чалгата не прощава!

133

Ментора

преди 7 години

Наистина тоя народ е изперкал !Как може на този развален чалгар да му се има доверие!Нямал време да си завърши висшето , че с връзки и влияние накрая се уреди!Няма възможност и сърце ,да си избере съпруга и вероятно ще си купи някоя накрая!Започна много политически проекти и всички се провалят с гръм и трясък!Абсолютно не става нищо от Славчо , нищо и половина!Лелее , подписка му организирали !!!

132

Shark

преди 7 години

Защо ли тази работа със Слави ми мирише на нЕква нагласация. Абе не му вярвам на този плевенски сляндур.

131

Айнцу

преди 7 години

Комунистите искат да му вземат парата.Тиквата го иска мъртъв.А, БОГ размишлява:"Аз съм и Рай и Ад"? КОЙ Е ТОЯ ДА ГО ВИДЯ? Бил рай, бил ад... Да взема да го набия по дупето и да видим пак дали ще пее "АЗ СЪМ И АД И РАЙ".Мутресите треперят пред халосния му пищов. Аууу:)Банките фалират и му взимат парите.Дори собственте му продуценти не искат да му го изтръскат в ***, а той до скоро беше инвалид и имаше спешна нуВРАГОВЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ. УЖАС СЛАВЧО. ТОВА ЖИВОТ ЛИ БЕШЕ ДА ГО ОПИШЕШ?