26

Гост*

преди 7 години

Ако си живиал-работил в Европа, много е вероиатно да не ти хареса в Штатите. Ралично е.

25

@

преди 7 години

САЩ нямат за цел да ограбват държави, просто живота там е уреден, ако не те мързи , забравяш за финансови проблеми, хората не са лоши, съответно много искат да останат и остават нелегално.

24

до Анонимен

преди 7 години

Ти си много умен бе, там всичко е с машини и от мияч ако щеш дори да останат могат един ден и управители на ресторант да станат. а тука ако са келнери ще си останат келнери за цял живот туй е положението. Нашите работодатели ще има дълго да си търсят работна ръка.

23

Българина

преди 7 години

Половината ще останат там още първата година. Другата половина след следването си. Сащ имат програми целящи ограбването на човешки капитал от всяка загубена държава като нашата, защото ние нямаме контра програми. Икономика се прави с човешки капитал не със слама.

22

Евтини

преди 7 години

Бели роби на талази!!!

21

Анонимен

преди 7 години

ТАКА БЕШЕ И ЗА турци,кюрди през 70-те за ГФР. Чистеха,миеха "гоститеработници".Социалистите апаратчици им се смееха., като прекинаваха през НРБ. Сега децата им собствен бизнес имат някои по европейци от бъогарите. Ние си стоим до рашка говняшка и си чакаме нейното "мъдро" решение за икономиката и политиката.=??

20

Анонимен

преди 7 години

До тъпо племе сме - вместо да излезем на улиците и да си оправим държавицата...Няма ли да се получи по-добре, вместо на улиците, да излезете най-напред да оправите пред и около къщите си! Пък след това останалото.

19

скоро ново!

преди 7 години

До Йово - Американската мечта на всеки българин в САЩ е да мие чинии.Говори се, че скоро в щатите ше въведат "студетски бригади за президенти на страната". Възможност за отракване на чалга вундеркинди.

18

Анонимен

преди 7 години

Глупаваците какво намесват Русия? Това няма нищо общо

17

ники

преди 7 години

а тези д.ръв. ници свалят минималната заплата на бизнеса му е много. ....

16

тъпо племе сме

преди 7 години

вместо да излезем на улиците и да си оправим държавицата ние отиваме да сбъднем американската мечта - да мием чинии и да си купим лаптоп, или английската мечта - да берем ягоди и да си купим маркови анцузи и кола на старо

15

Анонимен

преди 7 години

Хем капитализмът и Америка били лоши, а пък Русия и Путин били добри, хем никой не отива в "добрата" Русия пък всички бягат към "лошата" Америка. Дори платените путински пуделчета не искат в Русия.

14

Чичо Сам

преди 7 години

Много поданички на *** от раша говнаша отиват на бригади също. Всячески гледат да останат в САЩ, при гнилия капитализъм. По-опитните успяват ;)

13

Теди

преди 7 години

Ха -ха 40 $. То и тук могат да спестят 50 лева ,че и повече .Иначе е добре поне свят да видят.

12

Йово

преди 7 години

Американската мечта на всеки българин в САЩ е да мие чинии.

11

Хардкор чалготека

преди 7 години

Аз отивам в Камчатка, там плащат по - добре lol.

10

Анонимен

преди 7 години

12х40х4=1920$ такси 25% нет 1440, наем 500 до 900 = 940 до 540, и разходи на месец 500 до 900 , спестявания тамън $40

9

гражданин

преди 7 години

абе прислужници им трябват на Америката...на.ама децата се радват на 7-8 долара на час и много е важно, че последния месец да се разкарат из Америка и да си оставят парите дето са изкарали пак там..................робовладелството ве още не си е отишло..............

8

3

преди 7 години

С 12$ на час тамън ще спестят около $200-400 на месец най много...и ще видят сеира в черняшките квартали ....по добре да работят и развиват българското черноморие и туризъм.

7

Анонимен

преди 7 години

Толкова им е акъла - вместо да си стоят тук със склерозиралите червени пенсионери и да се възвишат с любов към Путин.