60

Циник

преди 7 години

И в Германия - стек от "щастливи масажирани японски телета" може да струва 100? , качеството е скъпо - само не ми говорете за качествения контрол у нас! Па и кой ви кара - да купувате....някой да не ви е сложил вила на врата?Преди години исках да препържа малко българско краве масло - чаках...запуши...и замириса на лой...не се препържи...купих си "скъпо" немско - препържих ...миришеше супер!

59

Анонимен

преди 7 години

До Българин 1Стига сте говорили глупости. Аман с това "едно време". Не не беше качествено! Поне съм живял по него време за разлика от вас които само за него говорите!

58

Анонимен

преди 7 години

По времето на социализма при диктатурата на Тодор Живков и руската окупация от Русия по линия на СИВ се внасяха масово не само некачествени, но и вредни стоки но комунистите криеха това от народа защото тогава мямаше свобода на словото и хората не можеха да бегат на запад.

57

Анонимен

преди 7 години

До 75Хубаво е да имате поне малка идея какви точно са тези Е-та. Една част от тях са напълно безопасни докато други не се препоръчват за консумиране особено от малки деца. В момента няма да намерите консервирани храни нито тук нито на запад без Е-та които да поддържат храната в консервата годна за по-дълго време.

56

Анонимен

преди 7 години

До Българин 1така е по времето на соца всички магазини бяха еднакво празни :)

55

Анонимен

преди 7 години

А вие какво искате, българите 90% са мързеливци, некадърници и недудачници и нямат пари да си позволят западни стоки на западни цени. За да реализират печалби в България западните производители са принудени да понижават качеството и разходите за производство за да могат да си продадат стоките, какво са виновни те, че българите са неудачници и нямат пари.

54

Българин 1

преди 7 години

И защо по време на истинския Соц. тези проблеми ги нямаше, защото всичко беше Българско качествено пройзводство, а сега ядем отпадъците на европата.

53

Анонимен

преди 7 години

До Не бедни, а идиотиДемек, за толкова пари - толкоз?

52

Анонимен

преди 7 години

Вносните храни да по-качествени и вкусно, поне повечето!Нашите производители са мошеници, тровят хората с ***.Аз пазарувам вносни храни и напитки. Само хляба е български !

51

Анонимен

преди 7 години

Във фирмени магазини на малки мандри сирене с добро качество е 8 лв. Кашкавал на 12.

50

Не бедни, а идиоти

преди 7 години

Като сме стиснати - така е,ще ни продават боклци.Боклци продават бклуци на бклуци.

49

Демократ

преди 7 години

Пазарна икономика, нищо лично. Капитализмът е най-съвършената система, няма измислена по-добра. С по ниското качество се влагат по малко средства за производство и така печалбите са по-големи, нашата капиталистическа цивилизация се гради на парите и печалбата. Демокрацията е най-висшето благо което българите получиха от Запада, сега са свободни, могат да пътуват на запад, никой не ги задължава да купуват тези стоки, могат да отидат в Париж и Берлин и да си купят с по-добро качество.

48

Анонимен

преди 7 години

Много резонен въпрос към Чехия за бирата :))) ама аз и бих добавил защо услугите на ЧЕЗ в Прага са малко по-качествени отколкото в София, визирам конкретно напрежението в мрежата, тук зимата съм мерил и по 180 волта

47

Евроатлантик

преди 7 години

По добре да сме мулти-етническа държава на втора скорост в ЕС и да работим чистачи на запада за 1000 евро заплата отколкото да мизерстваме като руснаци за 86 евро средна заплата. Щом са ни сложили да сме мулти-етнически на втора скорост значи така трябва, такъв е животът, в Брюксел знаят най-добре какво е нужно за България и се опитват да ни помогнат, защото членството ни в ЕС е най-прекрасното нещо което някога се се е случвало на България.

46

Анонимен

преди 7 години

Нормално е при евроатлантизма да сме второ качество, България офциално е второ качество в ЕС, официално сме на втора скорост. Задния двор, отходната дупка да си изхвърлят отпадъците, да си продават старите коли, пазар за западни стоки и депо за евтини черноработници.

45

Анонимен

преди 7 години

Европа на седем скорости и ние сме задната. Честито!

44

Анонимен

преди 7 години

Ми и аз искам да питам пък Вишеградската четворка и по специално Чехия, ми що старопрамен у нас не като тая дето съм я пил в Прага ? що не е същата бре

43

Жоро павето

преди 7 години

Гурбетчио ръсиш абсолютни глупости....явно пазаруваш в магазините за социално подпомагане в ДЕ или изобщо не си стъпвал у германско :)))))

42

Циник до 57

преди 7 години

Абе ***, обери малко комунистическата пяна...и укроти бяса!Навремето хрупахте чернобилски марули...а другарите си внасяха проверена храна от запада в алуминиеви контейнери! Сетиха се за нитрати, и пестициди след 89 ....преди това - важни бяха отчетите за петилетките на НАЙСТИЯ конгрес на партията!Шеметак!

41

Анонимен

преди 7 години

*** е пич. Ка качество.