68

Анонимен

преди 7 години

Споко всяко мнение на Боце е предпоследно, инаече и двата варианта последните модификации на Ф-16 и Грипена са подходящи за нас но тия циркове се играят заради комисионната, явно рашъните са му дали повече пари та да държи МИГовете още 10-15 години

67

Анонимен

преди 7 години

До ДСЗагубите от двата USA теца са 700 млн. $ на година.па ако накарат Лукойл да даде некой лев от печалбите си може да си купим цял самолетоносач барабар със самолетите :)

66

Анонимен

преди 7 години

Борисов им направи автомагистрали, а те сега искат самолетчета !!!

65

Анонимен

преди 7 години

Не си харчете парите за самолетчета, че зимата ще ви хване "Грип`ена" защото пак няма да можете да си платите парното !

64

главния

преди 7 години

Московец си го заслужил и затова реагирахме с възмущение. А по плюването спецялисти са троловете.Тука случая е същияАбе да питамТроловете, да не им пресъхват устата от толкова плювни само водка ли лочат или и друго?

63

е недейте го

преди 7 години

Тормози БокоНе видите ли как му се е набръчкало челцето малко. И как му треперят устета.Ше си изпусне пак нервите. Ше се скрие пак в правителствена болница. На наша издръжкаИ кой ше ни ги строи тогава магистралите.Кой ше ръси мъдри мисли. Дето всека втора дума е Аз.Мъка

62

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам на Боко,купувайки старите Ф16,само той да лети с тях,но да не рискува живота на българските пилоти,само за да угоди на американските си приятели.

61

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНаистина ф-16 се произвежда от много време и все още се произвежда, последните модификации нямат нищо общо с първите, на практика последните модификации правят ф-16 в 4+ поколение, най-голямото предимство на ф-16 е че той е много разпорстранен самолет, летателния час е с най-ниска себестойност, затова в армиите които го използват летците са със значителен летателен опит

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 112"тук ф-16 е безспорен лидер"В България безпорен лидер във вземането на решения е руското посолство, така че ще бъде Грипен и толкоз. Аз съм говорил с Радев и Макаров и двамата са за Грипен.

59

Анонимен

преди 7 години

Най- подходящи за нас са Юрофайтер, Грипен и последните модификации на ф-16 Block 50/52, от тях най-скъп е Юрофайтера към 75-80 млн. долара, Грипена е към 50 млн, последната модификация на ф-16 е малко по-евтина от Грипена, хубаво е да се взима в пред вид и разходите за подръжка, тук ф-16 е безспорен лидер, защото се произвежда в много страни от Холандия до Япония и Ю.Корея, от друга страна пък Шведите предлагат и машини под-наем и сериозен местен съпорт

58

Анонимен

преди 7 години

Не ви трябват изтребители,не ви трябва войска,не ви трябва дори ограда на границата.Амна то верно не ни трябват,щом сме се превърнали в разграден двор и който откъдето си поиска влиза в тази държава,само не може да излезе от нея.Пазим си мигрантите като зеницата на окото и не им даваме веднъж влезли да мръднат от тук.Т.е.само излизането им е проблем,не и влизането.

57

анонимен

преди 7 години

Борисов просто не може да търпи по умни от него.Той трябва да е най-най и всички отдолу да му се кланят и подмазват.Харесва му да демонстрира превъзходство.Затова и ще прави сечено на Радев.Вижда конкурента и веднага реагира.Сега ще се излее такава помия по Радев от платени клакьори.Но Радев ми изглежда стабилен и уравновесен човек.Ще видим как ще приключи тази битка.Народа харесва Радев,Борисов го харесва слугинажа му.Ако посегне на Радев,народа ще го разкара.

56

Анонимен

преди 7 години

От истребителите и шведите няма рушвети за това толкова нерви изразходва великият манипулатор ББ.

55

Анонимен

преди 7 години

Значи досега не можахте да отделите няколко десетки милиони за ремонтна база,но 2 милиарда за саниране не ви бяха никакъв проблем.

54

Анонимен

преди 7 години

Нашата армия трябва да е нещо средно между тази на Израел и тази на Швейцария.

53

дърто комуне

преди 7 години

До Анонимен 84Седнал си да сравняваш Филип Димитров с бай Тошо,така ли!?Извинявай за въпроса,но ти от къде се обаждаш,от Курило ли,или от Карлуково!?

52

кашик

преди 7 години

Повтарям за невежи:Авиацията няма никакъв шанс в съвременна война. Там където се инсталират ПРО`та /независимо чие производство/ и птичка не смее да прехвърчи !Капито !?

51

Katp love dive

преди 7 години

Bg sana rodnicite sa izstrebiavat ideal no i bez samoul leti...za kvo sa im samouleti? Stigat im matori i beemfeta aouidikuh atro...i ombi ima za utilizirvane ohooouu...

50

Анонимен

преди 7 години

Много *** и много зависим човек !

49

а де

преди 7 години

А държавата само от тъпоъгълен Премиер ли ще се "ръководи"?!