23

Анонимен

преди 7 години

До БПФУкраинците си имат език, но руснаците нямат език и затова са откраднали старобългарския ни език прекръстили са го на руски и тази кражба днес е основната гордост на руснаците.

22

Анонимен

преди 7 години

Звучен шамар по бузите на пyтинoидите, които твърдяха че Украйна няма да получи безвизов режим с ЕС поради факта че умникът Путин подклажда етнически конфликт между Донбас и Украйна и видите ли ЕС нямало как да приеме страна с такива внедрени насилствено от вън конфликти. Освен шамар руснаците ги очаква и ритник отзaд защото Украйна подготвя закон за въвеждане на визов режим с Русия.

21

Анонимен

преди 7 години

Звучен шамар по бузите на ***, които твърдяха че Украйна няма да получи безвизов режим с ЕС поради факта че умникът Путин подклажда етнически конфликт между Донбас и Украйна и видите ли ЕС нямало как да приеме страна с такива внедрени насилствено от вън конфликти. Освен шамар руснаците ги очаква и ритник отзaд защото Украйна подготвя закон за въвеждане на визов режим с Русия.

20

Анонимен

преди 7 години

Киевсите УБИЙЦИ пак започнаха с провокациите и пак ще си получат заслуженото! Да не се забравя че виновни за хаоса в Украйна са киевските УБИЙЦИ, които първо свалиха с преврат законно избран президент, и второ пратиха армия и тежки бойни машини срещу цивилно население, като избиха хиляди невинни граждани, вкл. и много деца в Донбас и Одеса! Съвсем нормално беше Путин да защити цивилното населени! В Ада да горите УКРАИНСКИ УБИЙЦИ!

19

Анонимен

преди 7 години

Най-голямото независещо от теб нещастие което може да ти се случи е да се родиш руснак, а най-голямото нещастие което сам можеш да си причиниш е да се превърнеш в русофил.

18

до 26

преди 7 години

Незабавно идете на лекар. Психическото ви състояние е критично.

17

до 24

преди 7 години

Извинете, да нямате възпаление на аналния вход ?

16

Анонимен

преди 7 години

До бумПет милиарда са отделени единствено във възпалените от русофилия мозъци на разни ***.

15

Анонимен

преди 7 години

До RadoНе са по-мpъcно от русофилите! След това Украйна е тяхна държава, законно избрания парламент е гласувал, какво толкова се палиш? Украинци също са проливали кръвта си за освобождението на България.

14

бум

преди 7 години

Към Украйна пътува ревизор от САЩ,за да провери къде са потънали пет милиарда долара отделени от САЩ за преврата в Украйна,това стана ясно след започналото разследване срещу бившия зам.държавен секретар Ноланд която е отговаряла за преврата там.

13

Анонимен

преди 7 години

Пиндостан спира безвъзмездната помощ за Укропия. И да спира руския език Укропия, излизане от Руския мир няма да има за нея. Видимо съдбата и е договорена на най-високо ниво.

12

защо?

преди 7 години

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

11

Анонимен

преди 7 години

Пропаднала фашизирана държава.

10

тотална забрана

преди 7 години

Фашистката хунта в Куев забранява всичко, на всеки, по всяко време, навсякъде, по всякакви причини, по всякакъв начин!

9

хахахха

преди 7 години

До Национален ЛегионАло, легиона, разликата е огромна! Украинският език де факто си е руски диалект!Нерде Ямбол, нерде Стамбол?

8

Браво на украйнците!!! И ние трябва да забраним да се излъчват турски новини и сериали по телевизиите. Да видим какво ще направят Патриотите. Но не го вярвам много, поради политика на гадните капеталистически български телевизии....

7

Анонимен

преди 7 години

Досущ като в С. Корея, колкото и да не харесваме укропите трябва да им се признае, че поне могат нещо да решат ние не можем да решим нищо . България е най-бързо топящата се нация в света дори Сирия и Сомалия са в по-добри категории.

6

какво става

преди 7 години

И на тази страна премахнаха визите за ЕС!?страна в която се води гражданска война,маршируват фашистки групи по улиците,има жестока цензура,нарушават се граждански права и всичко това пред погледа на ЕС,който мълчи за престъпленията на превратаджиите в Киев!?

5

Анонимен

преди 7 години

Тези по ***, приличат на седеерасите на костов. Същите цъървули!

4

Аналогия

преди 7 години

А новините на турски в България кога?