72

Анонимен

преди 7 години

В Турция има народ - в Българиа както е казал Пенчо Славейков.

71

999

преди 7 години

До номер 68КАКВО ОЗНАЧАВА ТУРЦИЯ СЕ ИСЛЯМИЗИРА ?НА ВРЕМЕТО И ВИЕ НЯМАХТЕ КОЛЕДА , И НЕ ХОДИХТЕ ПО ЦЪРКВИ !!!ЩО СЕГА НИКОЙ НЕ ВИКА - БЪЛГАРИЯ СЕ ХРИСТИЯНИЗИРА ???А БЕ ДОКОГА В ТОЯ САЙТ ЩЕ ПРАВИТЕ ДОЛНОПРОБНИ КОМЕНТАРИ ?ТОЛКОВА ЛИ Е *** БЪЛГАРИНА И ЛИШЕН ОТ ПРАВОТО НА ЛОГИЧНО МИСЛЕНЕ ?

70

no coment

преди 7 години

"Не щем Европа", казва един ваксаджия.

69

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че няма да искат в този скапан съюз. Само българите станаха да се навеждат на втора скорост и се надят да не им спират разрешенията да чистят улиците на Запад. Скоро ЕС ще се разпадне, англичаните вече го напуснаха и други ще има.

68

Анонимен

преди 7 години

Много са готини, колкото повече усещат, че не им се получава, толкова повече копи-пейст пускат :)А имаме и паметник на РЕЕЕЕЕЙГЪЪЪЪЪЪН!

67

Европеец

преди 7 години

Ние пък сме преритали за вас, анадослка *** неграмотна.

66

Анонимен

преди 7 години

Ви.йте червени гни.ди! Вий.те! Доставяте ми невъобразимо удоволствие. :)))

65

С ПИСАЛКА/БЕЗ ОРЪЖИЕ

преди 7 години

Като им кажат вашата баклава не по евро стандарт и краЙ с Турция. Да не забравяме гей права,ЗА ЖЕНИТЕ НЕЗНАМ НО ГЕЙОВЕТЕ ЩЕ СА ОБГРИЖЕНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИЗНАТИ .Тогава всеки Мехмет и Бурджу ше види що е то демокрация и разлагащи се ценности.Добре са че ги държат.Нас ни "освободиха" от лошият имитаторски комунизъм(да си го признаем не живяхме чак по строгите комунистически правила имахме далавери и номерца) и дойде МВФ и ни върза с кредити които ще ги плащаме вовеки!!!!Без оръжие НИ ПРЕЗВЕХА!

64

Анонимен

преди 7 години

Турци, се превръща във Иран -ислямизира се.Преди СССР да ислямизира Иран и там забрадките не са били на мода,Иран е бил светска държава тип Турция.

63

Анонимен

преди 7 години

Точно така, сега при евроатлантизма в ЕС само 10% живеят добре, останалите 90% неудачници мизерстват и стават в 6 часа да бачкат като животни и пак не знаят ще стигне ли да платят тока, парносто, храната и разходите за децата и се тресат от страх, че може всеки момент да ги уволнят и да останат на улицата.

62

Анонимен

преди 7 години

"А истината е, че КОМУНИЗМА Е ПОСТРОЕН и работи успешно в по-голямата част от Западна Европа ..."А българите са на втора скорост и мият keнефите на западноевропейските комунисти/

61

Анонимен

преди 7 години

Нищо подобно, сега по-зле живеят неуда.чниците, партийни секретари, които бяха свикнали да лежат по гръб и да се изживяват, като началници.Обикновения човек, сега има много повече възможности и средства. *** червени ***.

60

един там

преди 7 години

До анонимен 53,Да, така е, има страни в западна Европа, по скоро бих казал в северна централна, където системата на управление и обществен живот доста се доближава до идеологията на комунизма. Това, обаче не променя факта, че на западните капиталисти които "инвестират" в стратегически български предприятия и отрасли, изобщо не им пука как живеем, а единствено гледат да си калкулират колкото е възможно по-голяма печалба, пък било и на наш гръб!

59

Анонимен

преди 7 години

Комунизъм никога не е имало, дори до истински социализъм не можеха да го докарат, както казваше Тодор Живков социализма беше недоносче, целият западен свят се надигна да вреди със каквото може. Но при това недоносче животът беше много по-добър отколкото днешната евроатлантическа мизерия, сега евроатлантизма не е недоносче, направо си е мъртво родено. З0 години затъване в блатото, мизерия, първи по смъртност в света.

58

Анонимен

преди 7 години

grozdeto kiselo

57

Анонимен

преди 7 години

Козата си сака пръч

56

Анонимен

преди 7 години

По 2 ст. на пост, дотук си на около 20 поста... Слабо, другарю, до дневната доза боярищник имаш още бая да поцъкаш :D

55

анонимен

преди 7 години

ами като не искате европа извикаите родата да се прибере в турция и сиживеете щастливо

54

Анонимен

преди 7 години

Ми за 30 години евроатлантизъм защо не станахте като Белгия, Швейцария и Дания? Ми то сега българите живеят много по-зле отколкото преди 89та години при "комунизма". Колко години мизерия и слугиване на запад са необходим за да станете като Белгия, Швейцария и Дания - 50, 100, 200? Мийте, слугивайте и продължавайте да им се навеждате, може пък от задния двор, там където са слугите, да ви пуснат на господарската трапеза на богатите наравно с тях - ха ха хаааа....

53

Анонимен

преди 7 години

След 20-30 години когато България се обезлюди от Брюксел и Вашингтон може да поставят условие на Турция - приемаме ви в ЕС, но взимате тази територия която се казваше България защото е от исключително геостратегическо значение и може руснаците да а прилапат. Ако има дотогава ЕС де...