31

ЛЯВ

преди 7 години

До Станой от Ахелойфактическото начало на Втората световна война е предателството към Чехословакия от такива държави като Англия, Франция и отчасти САЩ, които позволяват на Хитлер практически безпрепятствено да завладее Чехословакия

30

Фронто

преди 7 години

Самолетите са направени за да летят - това е ясно? Пространството което облитат е международно - и това е ясно,нали. Къде е драмата? Няма! Ако има скандал,то той е провокиран от отсрещната страна. Пръв съм влязал в платно което е общо, не в дома ти; ако искаш и ти да влизаш - изчакай. Така се прави мир, а не с ' вдигане на южни флотове' и не знам какво и медиен шум заради едно прелитане на единичен аероплан.

29

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам, защо кокошарникът се разкряка така, все едно че е влязла лисица. Това става много често и би било невъзпитано, да не покажеш уважение към госта. Ако разузнавателният самолет беше навлезнал в руското пространство, жална му майка. Ипротестите не помагат! Такива са правилата на играта. Нека деебильчетата не наричат руските изтребители таралясници - по-добри са от американските. Четете "Natl.Interest"!Трябва да знаете английски!

28

Анонимен

преди 7 години

то това си е ежедневие---- за справка САМО БГ за 2016 прехвана 31 руски машини ---- егати новината

27

Анонимен

преди 7 години

руснаци ***

26

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойДано купим Грипените та да се посерат от яд мужиците

25

Анонимен

преди 7 години

38 - ами според американските разбирания Су-30 си е модификация на Су-27 със същото име по класификацията на НАТО- Flanker , и може би на това се дължи грешката . Разликите между двата самолета не са повечеоттези между F 16 block 30/32 и block 50/52 например.

24

Анонимен

преди 7 години

Да не прихваща много, че може да падне!

23

Гаго

преди 7 години

Много платени четящи и коментиращи по тез БГ сайтове.Брей. За хляб и салам подвизи правят.

22

Анонимен

преди 7 години

не виждам нищо нередно , американски самолет си лети над неутрални води , руски изтребител го посреща . Не мисля че американците не са очаквали такава реакция , а най-вероятно са я търсили . Американците са пионери в опасните маневри , през студената война има няколко случая на контакт и избегнати на косъм катастрофи между съветски стратегически бомбандировачи и ескортиращите ги американски изтребители

21

СТАНОЙЧО

преди 7 години

*** до Освиенцим за да видиш какво значи нацист. Или поне до Украйна да ги видиш наживо. Може и снимки да погледаш с отрязани партизански глави. По 50 000 лв всяка. Както и телата на децата на Ястребино да потърсиш къде са заровени. Тогава използвай думата НАЦИСТ

20

Анонимен

преди 7 години

Дърпаха Прасчо за опашката той не рачи да ги ошамари и отидоха да дърпат мечката за опашката и мечката не ги ще. Явно смрадта от памперсите е много смрадлива. Cлед прихващането пилота е бил награден с три ордена за храброст и са го прегледли извънреден екип от специалисти дали не си е глътнал далака от гнусната краварска смрад.

19

ПрЕхванал???

преди 7 години

Абе, няма ли кой да ви научи да пишете, бе?

18

НА ПАРАДА

преди 7 години

видяхме и трите бг самолета. Пак същите, които купи ТАТО. Последните 3 от 300

17

РУСНАЦИТЕ ЛЕТЯТ

преди 7 години

защото имат самолети, пилоти и керосин. Ние вече нямаме и само гледаме небето. И телевизиите на Великата "братска" Америка, която щяла да ни защити. От Турция ли?!....

16

дрън дрън

преди 7 години

До Станой от АхелойЕдно време и Нацистка Германия по покана са "присъствали" в Чехия, Словакия, Полша..По времето на СССР също имаше "присъстваха" СССР войски в България, Чехия, Полша ... Сега също "по покана" на марионетни правителства САЩ "присъстват". А бе я *** се гръмни. Това си е поредната долнопробна окупация.

15

Анонимен

преди 7 години

Американско ГМО ако цопна в черно море

14

Анонимен

преди 7 години

Никой от България не ги еканил да ходят да провокираткрай руските граници. Акоима такъв да си подава оставката.

13

Анонимен

преди 7 години

Значи времето е било ясно и слънчево щом руския таралясник е излетял и кацнал успешно.

12

Анонимен

преди 7 години

До Mr.STARBUCKSРазбираме, но защо таз паника тогава?! Оплакват се като малки деца.То и руските си летят в неутрални води, но мине се не мине и англичанчетата вдигнат врява, че са засекли руски самолети. Преди някой ден пък янките видели бомбъри и пищяха.