70

Емигранта

преди 7 години

ИСКАМ:пенсионерите да умират от глад(баба ми-150лв)Децата да умират заради липса на пари за операции....Докторите да напускат държавата заради преспективи....Да няма линейки....Полицаите да тикат колите си....ОБААЧЕЕЕ ДА ИМАМЕ БОЙНА ТЕХНИКА ДА ГИ МАЧКАМЕ(не е ясно кого)Никога няма да се прибера

69

Анонимен

преди 7 години

За да бъде в това състояние армията са виновни всички политици.Влизайки в НАТО,родните пишман политици се надяваха,че НАТО ще ни пази във всички случаи.Само че ония ни заявиха,че много сме се излъгали и сами да се оправяме.И как сега ще възстановят армията,която съсипаха,ума ми не го побира.

68

Мене

преди 7 години

До радетелите на президентска република: Ми то най добре да се присъединиме към ердоганската губерния и моментално печелим две в едно.....президентска република със силна армия,че даже и евтинко ще ни излезе :)))))))

67

Анонимен

преди 7 години

Голема армия големо чудо. Особено пък самолетите последен писък на техниката от 66-та година. А пък ракетите танковете и 50 годишните торбаланковци те пък са над световно равнище! Смех голем Смех!

66

Анонимен

преди 7 години

Този женерал защо не се потруди да види как се изкарват парите. Да излезе и да каже каква е добавената стойност на неговия труд, че и генерал Радева си назначи за първа дама, да харчи парите на народа!

65

!!!

преди 7 години

Стига с тая парламентарна форма на управление наистина! Искам и аз президентска държава!

64

Анонимен

преди 7 години

Дочаках... най после имаме Президент и водач. Жалко, че не сме президентска република.Да сте здрав и сърцат все така, г-н Президент!

63

Оризаре

преди 7 години

Чак пушките заспаха $

62

Пропаст

преди 7 години

Виждам пропаст и на дъното България.Готовите и чуждите пари най-лесно се харчат за глупости.Закакво ни е армия? Кой ще изплашиш с 5 танка и 2 самолета? Турция е 70 мил хора ало, БГ е 7, Румъния е 30 мил, БГ 7. Виждаш ли че сметките не излизат.Ужким все за народа мислят ама като гледам няма такива работи, дърпат си чергата към тях и това е.Вадете гилотината пред Народното Събрание. (Какво му е народно не знам, тем има само 240 робовладелци)

61

Анонимен

преди 7 години

Ей *** ! Парите на народа във полза на народа, не в скъпи играчки !

60

Анонимен

преди 7 години

Така е народа има нужда от нови танкове и самолети с които да ходи на работа и да кара децата си в модерните училища.

59

zzdravkozarkov7

преди 7 години

ЧЕСТИТ ДА БЪДЕ ДНЕШНИЯТ ДЕН И ЧЕСТИТ ПРАЗДНИК НА ВСИЧКИ

58

Мене

преди 7 години

Е щом *** е казал,че с парите на народа трябва да се въоръжаваме вместо да градим икономика,значи със сигурност е така....Щото може да сме голи и боси,а *** с чифте пищови сме по велики,силни и красиви!?!Сещам се обаче,че той *** и той уж народен човек,а *** не му се свиди да живее в скъпичката президентска вила-дворец....П.П. Неговия предшественик Плевенлиев отказа да се нанесе в прослуватата вила....и за туй му свалям шапка и до днес!!!

57

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевА в бойния дух на българската армия кой ще финансира и кой ще работи за него!!!.бойният дух го изядоха капитала и баМките - от тях си го търси!а кеширан боен дух - не е дух!

56

Анонимен

преди 7 години

до 83 разбира се че трябва да е на доброволен принцип. Нали живеем в демокрация? Как някой ще ми казва какво да правя? Това е п;ротив устоите на демокрацията. Ако не си плащам тока- оставам на тъмно. Ако не си плащам водата- оставам жаден и мръсен, ако не си плащам парното- оставам на студено, но никой не ме е задължил да им ползвам услугите. И идва един тъппанар като каракачанката и ми казва че трябва задължително да служа.... Алоооо като ти лепна един шамар в тъппата мутра руса...

55

Анонимен

преди 7 години

До 82Как какво ме засяга бе? Нали с нашите данъци ще я градят? Нали ние ще я плащаме? За кеф щели да си я държат... Комплексирани и страхливци като теб си мислят, че като имат армия ще са нещо повече пред света. Няма да си .. все същия глупчо ще си ..

54

Анонимен

преди 7 години

Наборна служба трябва да има, но трябва да е изцяло на доброволен принцип и не 6 месеца а 18 месеца, така ще се види колко от патриотите са патриоти :)

53

Анонимен

преди 7 години

и с кого ще се биете, гусин президент?а има ли изобщо кой да дърпа спусъка? ама да го дърпа "с желание", а не под дулото на друг спусък? дали има такива, дето ше дърпат спусъка?

52

свинаря

преди 7 години

Ние като малка държава единствения начин да защитаваме границите си е да имаме много здрава ПВО,артилерия и разузнаване,чак тогава можем да даваме много пари за друг вид въоръжение.Знаем обаче,че политиците не са станали такива за да мислят за държавата,а за собствения си джоб

51

Анонимен

преди 7 години

Цецка беше зле, ама и тоя не е по-добре, нямаше за кой да се гласува просто.