95

Анонимен

преди 7 години

В Македония видяхте какво стана. Народът нахлу в парламента и ги спука от бой депутатите. Така се прави, иначе дебелият търбух в парламента няма да си мръдне пръста за раята.

94

смЕх

преди 7 години

Странно звучи ми познато гербавите *** "нищо ново не са научили и нищо стари не забравили" пак с нЕкВо светло бъдеще залъгват хората, а между другото до 2022 г. колко ще е хляба?

93

жеко

преди 7 години

ако влезе тълпата в парламента и разбие муцунките на дупетатите дали още същата седмица няма да стане увеличение ама нейсе, *** народ

92

Анонимен

преди 7 години

А стоките и услугите ще се увеличат с 20 % до 5 години. Тоест- ще тъпчем на едно място без грам напредък.

91

Анонимен

преди 7 години

дам, а билет за градски транспорт или един хляб ще е 10 лева

90

Анонимен

преди 7 години

България от средноразвита европейска държава при бай Тошо се превърна в публичния дом на Европа. Дестинация за секс и алкохолен туризъм. Чистачи на клозети, миячи на чинии, депо за евтина работна ръка на Запада. България винаги ще бъде най-бедната държава на Европа, защото ни ограбиха до шушка.

89

АТАКИСТ

преди 7 години

до 108 До Петър По твоята логика Сидеров трябваше и да иска министерски кресла от комунистите тогава. А не поиска и не беше във властта въпреки, че той им я осигури. Що така?

88

Бачкатор

преди 7 години

И като се събудих ,пак 400 кинта...

87

Анонимен

преди 7 години

Какъв е приносът на КНСБ за ръста на заплатите пък? Щото са едни пионки на властта. И лаят само толкова, колкото им отпуснат синджира. Защо на преговорите с работодателите мълчат като сливи, и се съгласяват с исканията на робовладелците. Нищо от тези преговори не постигнаха!

86

Хитър Петър

преди 7 години

До АТАКИСТИнтересно защо Сидеров все крепи правителства уж, за да няма нови избори? Не мислиш ли, че по този начин с този златен пръст винаги дърпа пари срещу подкрепа за всяко следващо правителство? Това е лесно оправдание, че подкрепя всяко правителство, за да няма нови избори, но тук има и нещо друго освен това. Според мен не го прави само, за да няма нови избори. Ако е само заради това, едва ли му пука.

85

akud

преди 7 години

абе пламене от кнсб. инфлацията до тогава ще изяде разликата до 800 лв. и фактически тези 800 лв. през 2022 ще е същото като 350 днес. ***. само в зъбите както става въвмакедония

84

Ханко Брат

преди 7 години

Мамка ВИ !!!!!!

83

Анонимен

преди 7 години

Ако стигнем поне наполовина това, което направи бай Тошо ще е добре. Сега сме 10 пъти по-зле от на бай Тошо времето. Ако успеем да настигнем бай Тошо до 2030та година ще е добре.

82

Неа

преди 7 години

Смятайте *т9

81

Д. Илиев

преди 7 години

До 2022г средната заплата трябва да бъде равна на средната заплата в ЕС!Ако средната заплата е равна на ЕС, хората няма да бягат в чужбина!

80

Неа

преди 7 години

Вчера четох незнам дали е вярно, че министерски съвет в Швейцария е от 8 души .... Слагайте какъв излишък има в парламента .... Ако ги съкратят на 8 може и да ни се вдигнат заплатите .

79

Анонимен

преди 7 години

Ако приватизатор номер едно стане министър на финансите...малииии. Ако сегашните са маааалко по умни ще предложат на служебния да стане постоянен. Той поне е експерт.видяхме юпита, мюпита... Се бяха пи-та. Завъртяха ни в спирала, ама надолу,

78

Анонимен

преди 7 години

При 1700 лева заплата всички инвеститори ще се изнесат от България и безработицата ще скочи на 65%. При такава безработица от тия 1700 трябва да вземат 1200 лева данъци и социални осигуровки за да има да плащат на безработните и на пенсионерите, даже няма да стигне.

77

АТАКИСТ

преди 7 години

до 87 Пешо, моето дете, Сидеров даде гласа си за БСП И ДПС, защото се облажи от тяхното правителство или защото го направи за да не си играем повече на избори? Пешо, Сидеров , Тиквата и ония другите двама направиха правителство за да не си играем до безкрай на избори. Или на теб ти харесва това? *** заяви директно, че няма да се коалира с ДПС, та как тогава ще състави правителство без тях? Това означаваше още едни предсрочни избори...и още едни и докога?

76

Смешници прости

преди 7 години

Не Ви ли писна да лъжете хора. Защо не обещаете, че до 2052-ра (когато не знаете още светът дали ще съществува) средната заплата ще е 10 000 лв.Най-лесно е да се хвърлят кухи обещания в неопределен период напред в бъдещето, за които се знае, че после ще бъдат забравени или няма да се търси сметка.Защо поне веднъж не се обещае нещо реално, което да се изполни после?