12

До 11

преди 7 години

Ако Бат Сали стане тука председател, единственото което ще направиш е да напишиш тека едно дълго "беееееее" с други бувки!Отворен!

11

Членска карта №7

преди 7 години

На Груевски не му се влиза в затвора! Това е проблемът. На някой хора край Вардар им дотегна от зулумите му и са готови да се съюзят с албанците за да има справедливост. И у нас накаря ще стане така. Тиквата няма да падне без да разруши България!

10

Анонимен

преди 7 години

Идва реда и на Бойко Борисов, Цецо Цървула и цялата им шай//ка слуги и крадци! Заиграе ли мечката в съседа, чакай я и у нас. Рано или късно ще стане защото бедността и корупцията ни докараха *** от ГЕРБ. Те си мислят, че българина е заспал но една искра трябва а тя ще дойде със сметките за парното и тока.Като ги гледах колко самодоволни бяха когато Радев им даваше мандата си казах, ще трупат в сметките си още наши пари.Да управляваш два мандата и да тънем в корупция и лъжи, няма да стане

9

До 8,10

преди 7 години

Това можеш, това правиш!!!!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Беееееее

7

Членска карта №7

преди 7 години

Конфронтацията избухна няколко часа, след като демонстранти нахлуха в парламента и нападнаха депутати след спорно гласуване за избор на нов председател - етническият албанец Талат Джафери.И какво спорно е имало при това гласуване!???

6

Един от бг Нацията

преди 7 години

Бееееееее

5

Анонимен

преди 7 години

Политиците на Македония сами избраха да нападат България все едно им е враг и сами проспаха това, което сега започва, а тепърва ще им се случва.

4

Анонимен

преди 7 години

Албанците живи ще ги изядат следващите години и те си го знаят.

3

Щерев

преди 7 години

Уж сме едно с македонците, а пък се оказа, че те не са баш такива роби като нас...

2

Анонимен

преди 7 години

Демографията, демографията... Тя решава една държава на кого ще бъде! Не ми се мисли за България....

1

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно гнусна провокация е било от страна на новоизбрания шеф на парламента да държи реч на албански език, след това депутати са поискали да бъде пуснат и албанския химн, според други сайтове. Правилно макединците са приели това като опит за държавен преврат и затова нахлуха в парламента. Така се пази държава, в случая подкрепям напълно македонците.