85

Анонимен

преди 7 години

До юбералесТи какво предлагаш? Да вземем да инвестираме в производството на турски производители, немски, италиански и др. вместо в български производител. Тук спорът е дали е производител или само сглобител(ако така мога да се иразя). Опитите на български фирми да произвеждат автомобили датира от средата на шейсетте години. Започнали сме със сглобяване на такива. Забранили са ни от СССР, производството на собствени модели, защото са били конкурентни на руските такива.

84

Анонимен

преди 7 години

По публикацията работи: Боряна Павловахаха.......... и как работи като само копира и постави тука Текста наготово

83

Анонимен

преди 7 години

Протекционизъм и шуробаджанаштина!

82

Благо

преди 7 години

До кръпелКръпел, къде прочете, че Литекс моторс е участвало в процедурата?

81

Анонимен

преди 7 години

После ще установят,че са изключително нискокачествени а освен това няма и части за тях.

80

юбералес

преди 7 години

До Анонимен 85Имаш предвид китайската автомобилна индустрия, защото един автомобил представлява сбор от части - в случая китайски. Българска автоиндустрия означава автомобил с над 70% бг части. Бих добавил че в един немски джип може би има повече части произведени в България и повече бг добавена стойност отколкото в GW

79

Анонимен

преди 7 години

ХАхАхАхАхА еми много ясно нали Гришката взе Цесекато, както се разбраха с бойко и другите партийни секретари и свалиха обвиненията от него...Ще им дадем сега парички да покрием неудобствата, които им създадохме с фалирането на КТБ.Предполагам, че е имало конкурс съвсем честен, който голямата измислена стена е спечелила честничко и почтено.Произведени били в българия и за това взимат точки?!?!?! Това ако не е ограничаващо условие ... И накрая купуваме за 100 000 китайски джипове o_0 ?????

78

Анонимен

преди 7 години

Един COPY-PASTE колкова коментари тука , колко балами има в таа бедна Държава

77

Ехх пак ги наредихме

преди 7 години

Справка в интернет - Най-скъп е джипът Hoover H5. При него цените започват от 28 699 лв. с ДДСИ оттук почваме да питаме Другарите Цецко, Боко, Моко, Доко... какво още сте купили на Милиционерите (с нашите парички) че се е дигнала цената със 70 000 ?- рибарски такъми от злато и сребро?- ловжийски пушки и ножове с диаманти ?- барбекю с инкрустации от слонова кост?- подвижна баня с кристална тоалетна за Махаражите опа за катажийте ?- дрон с изкуствен интелект да мисли вместо Милиционерите?

76

Анонимен

преди 7 години

В тоа текст нещо има разминаване в Цифрите и то доста голямо разминаване, повече прилича копиран вече готов FAKE NEWS

75

Анонимен

преди 7 години

Да купят малко продукти и от мен бе ? За 2-3 милиона. Това не е бизнес а източване на пари и нелоялен удар по конкуренцията! След 3 години пак ще в същото положение НАП ли ще си купят коли тогава?

74

Анонимен

преди 7 години

Браво! Както всички страни си бранят автомобилната промишлиност, така най накрая и ние да се сетихме да направим това.Има една приказка - страна, която може да прави автомобили от А до Я, може да произведе всичко. Ето затова никоя страна не се отказва от автомобилната си индустрия с лека ръка.

73

7 000 000 лв.

преди 7 години

Тодор Живков си присвои 7 000 000 лв. и никой до ден днеше не знае дали е върнал Парите на Държавата , всичко в Уикипедия

72

Анонимен

преди 7 години

Безумно пилеене на пари. То ако почне държавата да спасява всеки закъсал бизнесмен, тя ще фалира за 3 месеца.

71

Номир Идно

преди 7 години

Долна лъжа е това че се сглобяват в БГ тези коли.Слагат им само гумите на джантите и хоп-made in EU . Намирисва ми на : купи джип - спаси ЦСКА.

70

до: Авторката

преди 7 години

Пише "Сега" а ти само КОПИ-ПЕЙСТВА както винаги

69

Анонимен

преди 7 години

Напишете опровержение на статията, че много хора ги заболяха главите...

68

TOP SECRET

преди 7 години

17 400 000 лв. са откраднатите пари от покупка на Автомобили ако Информацията е вярна в тази Статия

67

Петко

преди 7 години

Защо не купят нови Лада Нива ? Цената й е около 15 000 лв. !

66

Април

преди 7 години

До DSОх, страшни експерти всички! Отворете документите, пък вижте каква е цаната на автомобил и колко е допълнителното оборудване, бе хора!Цената на автомобила не е 100 000! И "авторката" е преписвачка, а не авторка!