24

Анонимен

преди 7 години

При ядрена война или ЕМП само аналоговите технологии ще бачкат. Целият дигитален "напредък" ще замине в каменната ера.

23

Хмм..

преди 7 години

Не можем да случим на Президент...това и без аналогово мислене се набива на очи...

22

Смех в залата

преди 7 години

Дано по някое време на мандата си, този разбере, че не всички българи са аналогови русофили....

21

Анонимен

преди 7 години

"Веднъж месечно ни водеха в изчислителен център, където чакахме една машина в продължение на часове да ни даде решението на една задача."-Радев и като ученик не е разбирал какво става около него.Те не са чакали машината с часове да им даде решението а да им дадът машинно време.Просто като се влезеше в машинната зала се чакаше да ти дадът достъп до машината щото имаше много потребители и само една, две конзоли за достъп. Иначе и тогавашните машини решаваха за секунди задача на ученик.

20

Анонимен

преди 7 години

"Комбайнера гледал като теле в железница"---Аха, значи американските военни академии за генерали дават отличия на "комбайнери", защото Радев е завършил там с отличие.

19

Българин

преди 7 години

Радев - истинският президент на всички българи. Горд съм, че съм Българин, когато знам, че ме представлява генерал Румен Радев.

18

KKK

преди 7 години

До Анонименщом питаш, да, прав си на 100%, той беше най добрия който сме имали, нали :):)От тоя само Гоце беше по зле, но поне Гоце не го канеха по белите държави та ни спести срама от браконерските си прояви и други неща!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Ей друго си е хай-тека на Чехлю с празни сгради за милиони без никакви хора и компании вътре, направо ми се струва супер дигитално, а всъщност целта не беше ли да се усвоят едни милиони около 200 мил лева за да се построят сгради без всякакво практическо приложение да се раздадат поръчки на нашите хора, така че не плюйте Радев, поне не е к....радец като Плевнята

16

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Радев е завършил математическа гимназия с отличие.Най-смешно е че хора на 37 нива под неговото му дават оценки, че е ***.Вашата умна леля Цецка ако ви е кумир за интелигентност, то Радев е *** да :)))))

15

Анонимен

преди 7 години

До 13Евала по голяма глупост не бях чел скоро. До сега света как се развиваше ве ? Дигитално ли ? Баба ти как сей на село дигитално ли?

14

Агджата

преди 7 години

Я си го кажете направо: "Комбайнера гледал като теле в железница на откриването на Webit"

13

До 2

преди 7 години

Щях да се съглася с вас ако беше кашик, но офицер от ввс да се нарече шапкар е глупаво. Иначе и аз не знаех, че имаме интерактивни дъски в училищата ни, и че я използват.

12

Анонимен

преди 7 години

Свестен ни е президентът, стига сте го хулили. Не е предприемач на високо технологична компания че да разбира от технологии. Летял е на изтребител, което пък много по-малко хора го могат от това да пишат кодове за апове. Да защитава интересите ни чрез прилагането на законите и да ни представя нас българите достойно в световната общност, това му е работата и си я върши отлично за сега президентът.

11

Българин

преди 7 години

Няма в природата дигитални неща. Всичко е аналогово. Дигитализацията е измислена от нас самите, понеже не сме способни да овладеем аналоговия свят.

10

Анонимен

преди 7 години

До KKKнали, по-добре си беше хилищия се Прецедент.

9

Анонимен

преди 7 години

Времената се променят и тия динозаври по-добре да мълчат.

8

Анонимен

преди 7 години

Аналогоя си Радев така е. Войниците не ги учат да мислят само да изпълняват

7

Анонимен

преди 7 години

Едно време четяхме хартиени книги сега четем от телефони. Къде били учебниците и тетрадките...ми няма ве пич. Едно време шумерите са писали в камък де ти е аналоговия камък? В главата.

6

Кр. Средков

преди 7 години

Най-после Р БЪЛГАРИЯ има достоен и интелегентен ПРЕЗИДЕНТ. И не само това - от този човек лъха добрина, почтеност, мъдрост и много, много човечност!!! Всичко друго от т.н. "политически елит", плува в демагогия, хайдуклък, лъжа и гнусотия!

5

Анонимен

преди 7 години

Всеки ходил казарма знае умен военен няма.