11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Тоя Макарон е някакво лигаво милионерско синче. Стипендиант на банка Ротшилд..че "червеният щит" е на мода бе - я виж как назначи тромпета! на втори тур имам двама играчи , представлящи двете лица на един отбор - макарон хампарцумянски и мари дьо сад ала орбан! :))

10

Анонимен

преди 7 години

Пасквил на Гардиан. Отхвърлянето на френското статукво е фарс. В случая имаме затвърждаване на статуквото с помощта на нов главен герой - баб0еб.

9

Makron

преди 7 години

*** гадни, виждам ви!

8

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да им е криво на родните рублофили, масковската стипендиантка ще почака да пипне властта......може би като стигне до възрастта на лили иванова.....ама пак не е сигурно. :)

7

Анонимен

преди 7 години

И как точно Макрон не е човек на статуквото някой може ли да ми обясни? Това, че си е направил собствена партия го прави извънсистемен играч, така ли? ххахаАко франсетата изберат този симпатяга, вече няма кой да им е виновен като ги газят камионите по улиците

6

Марс наш

преди 7 години

Време е за още един атентат до пълната победа на Марийка.В Германия ги чака същият сценарий атентат два дни преди изборите и още един атентат преди балотажа,вече всичко е толкова банално и предвидимо.

5

Циник

преди 7 години

Не бил нито "ляв" , нито "десен"....И какъв е ? СРЕДЕН! Про ЕС!Поредният макияж!

4

Анонимен

преди 7 години

като ги гледам тия двамцата на снимката, се питам - знаят ли за кого са гласували, знаят ли за какво са гласували, знаят ли кого ще видят през другия край на макарона, дават ли си сметка, че и дьо сад да беше спечелила (както тромпета)- нищо няма да се промени, дават ли сметка какви офчици са и, че ако от техният избор нещо се решаваше - нямаше да ги пуснат да гласуват ??няма да се оправи света - много е гъста мъглата на офчето стадо, много!

3

Анонимен

преди 7 години

Щом е човек на евреите ще го пробутат на всяка цена.

2

Анонимен

преди 7 години

Тоя Макарон е някакво лигаво милионерско синче. Стипендиант на банка Ротшилд.Това казва всичко.

1

Анонимен

преди 7 години

Сега всички жорошоидни медии ще бъдат впрегнати да оплюват Льо Пен.