95

пенсионер

преди 7 години

До БългаринВзимай *** и бягайте в гората.Само че да знаете, че там вече няма мандри!***!

94

До 122

преди 7 години

Нямам нужда нас ра ни душици да ме получават. За 4-ти километър - хората там са по мъже от теб. Излизат със лицето и тялото си и правят пари, щом ги устройва. Но не мяукат като теб зад клавиатурата. Остани си ми шле и не учи на въздържание хората които искат промяна!

93

Анонимен

преди 7 години

Тази вечер СлавитУ ще показва далаверите на Винкела. Точно преди съставянето на правителството,което зависи именно от неговите гласове. Винкела върти далавери от 30 години,защо мълчахте досега. Само за 7 годишните деца има добри и лоши. В момента има война между две мафиотски групировки и СлавитУ обслужва едната. Ало му платят утре ще бъде към другата.

92

Анонимен

преди 7 години

ЗАПИСИТЕ, КОИТО ИВАНОВ ПРАВИ МАЙ НЕ СА ЗАКОННИ!конституцията казва: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАПИСВАН...

91

Данчо

преди 7 години

Г-н Александър Попов пише статии, а няма елементарни знания по граматика. Научете се да ползвате пълен и кратък член, иначе статията не се разбира ... Кой кого информира???!

90

Анонимен

преди 7 години

Сарелска пред друга електронна медия:От всичко вярното било единствено, че живее в партньорство с брата на Недялко Славов от ГЕРБ. "Да, той е мой роднина. Да, живея с неговия брат. Да, била съм на сватбата му и да, кметът му е кум. Но това никога не е влияло върху работата му. Всеки в нюзрума знае за тази роднинска връзка, давала съм го като лице за контакт например при пожари в района (на Златоград - б.а.).

89

няма такава държава

преди 7 години

ние сме *** народ и заслужаваме всичко това ,което ни се случва , тъжно но факт С трънак и плевел се бори, весден ори, ори, ори... Като няма прокопсия, плюл съм в тази орисия!До гроба слънце те гори, и все ори, ори, ори... Като няма прокопсия, плюл съм в тази орисия!Така си мреш,така сме ний,така - поглеж!Дий... Дий, краста, дий!

88

До 115

преди 7 години

Ами той им дава право на отговор !? Ама те бягат и се крият !? ЗАЩО ЛИ ??????

87

Анонимен

преди 7 години

Защо ли си мисля, че все пак страхливците от бтв тази вечер ще пуснат шоуто, дори да е по- скандално от предните две цензурирани ;)

86

t-rex

преди 7 години

Предаванията на Васил Иванов които съм гледал са на ръба на закона и добрите журналистически практики и в повечето случаи приличат на целенасочено омаскаряване повече отколкото на журналистическо разследване.Не казвам че разследваните са невинни! Но трябва да се даде право на отговор, да се представят доказателства за всяко твърдение, а не само за половината. Не трябва да се цитират слухове и т. н. все неща с които не му се занимава защото работи по няколко сигнала едновременно.

85

До 108

преди 7 години

...,,Какво правиш в Интернет?Събирам поддръжници Мишо.Но на теб явно ти стига "интернета"

84

Анонимен

преди 7 години

Ами той Путин от 20 години вече все е пътник...

83

съндърлъ мъндърлъ

преди 7 години

Аз предлагам В.ИВАНОВ , да разследва фирмите Славиту, регистрирани ли са в офшорки, плащал е тук реални данъци, бил ли е свързан с политически поръчки , облагодетествал ли се е от тях има ли е срещи с гръмнати подземни босове и така нататък и така нататък, а той .... кмета на НЕДЕЛИНО.... МААААНИ ,,,,МАААНИ

82

Анонимен

преди 7 години

Старите хора казват ,,НАРОДА не чува всичко нощ ,чувства ,, хей ,,НАРОДЕ ! ЧУВСТВАШ ЛИ !? Мълчи НАРОДА !!!!

81

до 90

преди 7 години

Е как да зададе такива въпроси като не са му разрешили бре . То в Украйна се виде що за бойци ХОДЯТ ДА "ОСВОБОЖДАВАТ" от Пътников (Путин),и от едната и от другата страна на барикадите докато се гърмяха се лееше благозвучното "Алла Аукбар"!Постановки за населението ,че УЖ тече промяна .Сега след толкова водевили хората немогат да си плащат тока че е скъп, бензина и тъй ... по нашият път вървят... ама иначе гонят мечтаният ЕС! Тука става конкретно въпрос за корупционен секс скандал

80

Анонимен

преди 7 години

До Българин"Ситуацията е ясна - гражданска война!"ми фащай тоягата и ставай шумкар, кво правиш в Интернет бре???

79

смЕх

преди 7 години

Нищо ново мафията си има държава и няма значение кой е по,по,най в дупетатника конците ги дърпат едни и същи,а ние се ядем един друг по сайтовете.

78

Демократ

преди 7 години

Разбира се, едно предаване ако не е демократично трябва да се спре - това е нормално при демокрацията!

77

Българин

преди 7 години

Ситуацията е ясна - гражданска война!От едната страна на барикадите са всички престъпници от властта, които се покриват едни други, крадат ни забогатяват на гърба *** народа за да му се великият после, все едно са кралска кръв!От другата страна.... Да се народи Всеки които има сърце и не е съгласен да му прецакват бъдещето една шепа хора, които са решили че са недосегаеми!

76

Анонимен

преди 7 години

Свободата на словото е да докажеш, "Снимах нагласени обществени поръчки и корумпирани кметове, 98% от тях са такива." със случая, че етъврения зелвен син взел МЕГАТА поръчка за 57 000 лева.....дам думите на този човек съвсем олекнаха, а да и да припомниш най-големия ти репотаж излъчван поне 15 пъти в най-гледаното време....Чесно да ви кажа очаквах повече, няма нищо конкретно, освен записи на някакви хора, че се вайкат, че шефа ги скастрил.НЕ ЧЕ НЯМА ЦЕНЗУРА, ама тук няма и доказателсва НИКАКВИ!