26

относно

преди 7 години

така наречените - български турци !Те обичат да се правят на по-големи турци от турците в Турция !Просто това е хоби при тях ,да се турчеят !А турският им език е под всякаква критика дори тези които отидоха да живеят в Турция все още говорят грешно ,бъркат словореда , глаголите ги произнасят неправилно и куп други грешки ! Доколко тези хора са турци никой не може да каже ,тъмна Индия дето се казва -Аллах Керим ,но все пак се стараят да се потурчат дори и да не знаят добре турски език !

25

???????

преди 7 години

Не мога да ги разбера някои коментиращи. Що се плашите и плюете по Ердоган, а не виждате, че родните ви управляващи не са в състояние да ви гарантират нито сигурност, нито нищо, но тръбят че тоя същия лош фанатик е основен партньор и даже агитираха в негова полза пред ЕС?

24

Анонимен

преди 7 години

Защо нито една медия не отрази всички въпроси на референдума? Не е угодно ли...Хахаха.

23

Анонимен

преди 7 години

Шорошоидите и путинистите си изядоха ноктите

22

Анонимен

преди 7 години

до 31 Какви диалекти, бе смоттаняк?! Дават филм по турската телевизия и дублажа е на турски и питам един турчин на масата какво говорят. Оня от 10 думи хваща 6-7.

21

Анонимен

преди 7 години

В Турция също има доста диалекти на турския ве ***. Пък и какво те е яд, че ти не си турчин. Не свикна ли да си българин?

20

do 100% TURK

преди 7 години

Дано стане, че да възкръсне свободен и независим Кюрдистан. Това ще началото на края на феската държава!

19

Анонимен

преди 7 години

Късмет на турците и да си опичат ъкъла

18

референдум защо ?!

преди 7 години

Ердухан и сега прави срещу турският народ каквото си иска и никой не е в състояние да му се противопостави ! Който каже дори и една критика бива вкарван в тъмницата и яде бой от сутрин до вечер ! Този референдум е напълно ненужен !

17

до бре

преди 7 години

Веднага се сещам за Мексико. Толкова ги е огряло американското богатство, че щатите правят ограда, за мексиканските си братовчеди.

16

100%TURK

преди 7 години

Нека в този ден , турската нация каже едно мощно ДА !!!Нека го стори за една по голяма и просперираща република Турция !Ако съдбата днес е усмихната , нека и тя помогне , давайки справедливост на този важен ден за всички свободомислещи хора !

15

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е и//диот е ясно на всички. Проблема е нашата политика и състояние на държавата. Защо си нарязахме ракетите СС 20 и СС 23, защо бавно и методично наши продсжници, Костов, Царчето, Гейчо и за финал Тарамбуката от Банкя, за да богатеят ежеминутно разсипаха икономика, правосъдие, морал, изкуство и спорт? Има ли разумен у нас който да вярва на НАТО, че ще защити границите на съюза? ЕС себе си не може да защити, омекнали, допуснали муслимите да ги трепят като ***, инертни и безволеви.

14

Анонимен

преди 7 години

Мале колко армия и полиция са ангажирали, а нашата армия е едва 20 000 и полицаи 50- тина......не можем и 1/4 да стигнем от техните!

13

Анонимен

преди 7 години

молете се някой да не го гръмне! Какво после смешници! нещо добро ли очаквате????

12

Агент Павел

преди 7 години

И днес трябва да извозване ***

11

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 7 години

Ердоган ще постигне своето. Нямайте никакво съмнение в това !Мислете му вие как се комшува със султанат !Кой ще ни пази ? НАТО ли ?! Колкото опази Кипър, когато турската армия нахлу на острова ...Заради евроатлантизма на меките китки ще страдаме всички ...

10

бре

преди 7 години

когато ,комшията ти е богат То и теб те огрява

9

добронамерен

преди 7 години

абе няма ли кой да му види сметката на тоз

8

перко

преди 7 години

Идват събития с голямо значение - ще сме съседи със султанат.

7

перо

преди 7 години

Най-важната новина от месеци насам - Швеция възстановява редовната военна служба. Турците, не само се въоръжават, но и затягат държавната дисциплина. У нас приоритет остават кражбите - чрез "саниране", магистрали, гранични огради, евроградинки, евростадиони и евротротоари. Политиците ни са си разпратили децата и парите по чужбините, и само чакат да стане напечено, за да си набият камшика. А идват тъмни облаци от юг и изток.