534

Анонимен

преди 7 години

А, да, няма да забравяме- и Костов виновен за всичко.Той и за томахавките сега е виновен , и за напрегнатото международно положение-също.

533

Анонимен

преди 7 години

И какви са руснците? Богата и доволна средна класа, която поне веднъж годишно почива в чужбина, а при пенсиониране идва на топло в България и си купува къща с двор и апартамент на морето. Твоите родители кога могат да си купят? Или среден работещ у нас кога може да почива два пъти годишно за по 2 седмици в чужбина?

532

Анонимен

преди 7 години

Злодеите от СДС ви обещаха свобода, но свободата не значи да си ***, престъпник и ***, значи да не те е страх от тежки наказания и пак да правиш правилният избор. Костов ще гори вечно в АДА! Не сме за демокрация, за тоталитаризъм сме. Трябват строги правила и добро възпитание.Защо амнистирахте убийците и крадците ? Трябва народен съд, пълно иззимане на частният бизнес в полза на държавата и трудови лагери. Но е късно, много късно! Заради предателите сега ще загинете в поквара.

531

до 604

преди 7 години

Това за млякото възрастните тогава хора го разправяха за преди 9тия ви септември, лъж..льо.При тошевизма имаше: режим на тока, опашки за почти всичко, досадна пропаганда навсякъде, страх, липса на информация, заключени граници, димящи заводи, отровени води, въздух и земя, ниско качество грозни местни стоки ... колкото и да сме зле, сега сме си по-добре.

530

Анонимен

преди 7 години

Може би не знаеш, но Русия е на второ място по прием на емигранти, след САЩ. Ограмоти се, никой не бил емигриал в Русия, глупости!

529

Анонимен

преди 7 години

Глупостта ви е потресаваща. При Социализма бяхме свободни, защото парите ни стигаха за храна и сметки. Защото децата ни учеха и спортуваха безплатно. Защото всички бяхме задружни и работехме здраво. Морето беше чисто, планините бяха красиви. Храната беше екологична и истинска.Обичахме се и се женехме по 1 път. Бяхме горди с децата си и те ставаха хора. Беше достойно да си българин.Но заради *** на ръба на обществото с мечти за дрога и богатства излъгахте народа и ни отнехте щастието

528

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е с НАЙ-НИСКИ доходи в ЦЯЛА ЕВРОПА . говорете говорете глупости за преди и сега. А БОКО ДОГОВАРЯ СЛЕДВАЩИЯ ЗАЕМ ЗА КРАДЕНЕ !

527

при бай Тошо

преди 7 години

при бай Тошо живяхме 100 пъти по-добре. Безнинът ми беше 20 стотинки, 1 байтошов лев е равен на 15 лв "демократични" лв. 200 лв заплата байтошови са 3000 "демократични" лв. Образованието и здравеопазването бяха на ниво, имахме и армия

526

Анонимен

преди 7 години

При Тато бензинът беше 1 лв при 150 лв заплата. Който може да смята. Имаше и лимити за зареждане.

525

Анонимен

преди 7 години

Евтиното гориво което СССР подаряваше на БЪлгария тутакси се продаваше на запад на пазарни цени. С разликата с дотираше соц икономиката. За да не бъде на много голяма загуба. Затова фалира три пъти България з 45 год соц.

524

Калпазанин

преди 7 години

Руснаците се дъpвят на запада, акъл дават, а не се погледнат какви са !

523

Анонимен

преди 7 години

До при бай ТошоНикога бензинът не е бил 20 стинки в България. Лъжеш като ***.

522

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 590Млякото беше разредено за да отчетат петилетката за 3 години. Сиренето ставаше понякога. Месото си беше скъпо. Шунка например (когато и ако има) се продаваше по не повече от 300 гр на човек. За да има за повече хора. Зеленчуците бяха изгнили, натъртени - всичко което не ставаше за износ се продаваше на прасетата /населението/

521

при бай Тошо

преди 7 години

При бай Тошо руснаците ни даваха евтин бензин. Бенизнът ми беше 20 стотинки. Месото беше само 1 - 2 вида по магазините, но беше истинско месо. Сега има в изобилие месо по магазините, но всичко е менте. При бай Тошо живяхме 100 пъти по-добре. Доказвам го с факти.

520

Анонимен

преди 7 години

Даа, червените *** явно добре са си живеели при социализъма и сега им е много мъчно за него.Равенство, а?Лъжи на търкалета.

519

Анонимен

преди 7 години

Сладки ли са американските дупИта, че така ги лижат толкова хора!? Започвам да се замислям дали и аз да не опитам.

518

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 589Май не знаеш как навремето гледахме Некерманите и въздишахме по елементарни стоки дето на запад бяха нормални, в България - върховен лукс.

517

Анонимен

преди 7 години

до АнонименПри бай Тошо имаше и месо, и мляко и сирене и плодове и зеленчуци в изобилие. Вярно, че месото беше само от Родопа, но беше изтиснко месо, и млякото и сиренето бяха истински макар и само няколко вида. Сега има 20 вида сирене но всичкото е изкуствено, а месото е престояло месеци във фризери и е инжектирано с оцветители, антибиотици и всякакви химикали.

516

Анонимен

преди 7 години

Путин = Хитлер= Сталин

515

Анонимен

преди 7 години

До при бай ТошоИ коя година по точно е бил 20 стинки бе лъжец нещастен ?! Не помниш/не знаеш/ май че ония времена колите по надолнище се изключваше двигателя и се караше по инерция заради едната икономия на СКЪПО гориво.