15

упс...

преди 7 години

Диктаторът Асад няма място в новата Сирия------В коя нова Сирия, бе - тази на ИД???А, кво става в "демократична" Либия???Нещо не се чува как върви демокрацията там!За демократичните процеси в Ирак и Афганистан е наложено пълно Табу!

14

АTAKICT

преди 7 години

СВЕТОВНИЯ ДИКТАТОР САЩ НЕЗАБАВНО ДА НАПУСНЕ СУВЕРЕННА СИРИЯ КАКВО ПРАВИ ТАМ И КОЍ Е ПОВИКАЛ НАТО ТАМ ПОТВЪРДЕТЕ

13

Патриот

преди 7 години

тия бавноразвиващи ли са?

12

карина

преди 7 години

Десетки...колко десетки !

11

91369

преди 7 години

А вие какво правите в България? Я, отивайте да си защитите свободата там, на място. Оттук е лесно да създаваш евтини медийни сюжетчета и да прескаш слюнки, търсейки отговорност от избрания от сирийския народ президнет. Поемете своята отговорност като гаждани на собствената си родина. Тука няма защо дасе пенявите и да провеждате маскаради. Нагледали сме се и на лозунги, и наа транспаранти - еднакъв почерк, еднакви шрифтове, еднакви сценки. И финансирането ви явно е от същия спонсор!

10

Калибр

преди 7 години

До SpaceXТи си терорист!

9

Анонимен

преди 7 години

Новините врят и кипят с"извънредни"емисии за днешния атентат,а за Сирия онзи ден,картко и без извънредни емисии,ама нали днес са загинали "европейци"на кой му дреме за жените ,за децата ,за всички невинни в и извън Сирия.

8

Анонимен

преди 7 години

Абе прости радетели за човешките права. Как така демократичните защитници на човечеството САЩ, не бяха толкова загрижени за над милион избити цивилни в Либия , Авганистан и Ирак от тях! , а сега се надигнаха за 150 човека в Сирия. Бааах мама у ***

7

Анонимен

преди 7 години

*** изпълзяха.

6

Анонимен

преди 7 години

Ще протестирате и ще се борите у вас в Сирия, дезертьори и предатели на собствения си народ! Ще ми протестират! Какво право имат да протестират? Да си отиват обратно и да си оправят държавата! Не стига ,че се довлекли тук, ами ми и протестират!

5

Анонимен

преди 7 години

Ама, защо протестират ...нали Русия е освободила1963 Сирия от тях !?

4

Анонимен

преди 7 години

Вие също си ходете в Сирия, а не да идвате тука да нарушавате обществения ред, не сме ви канили дръжте се като бежанци или си ходете !

3

Анонимен

преди 7 години

На снимката - пешките на Сорос. Веднага лапнаха фалшивата новина, че това е дело на Асад.

2

Браво!

преди 7 години

Браво на тези хора! Дори и в изгнание в далечна чужбина, те все още са силно загрижени за своята родина и проявяват активност в нейна защите.Браво!

1

Про тест

преди 7 години

Профсъюзът на протестърите да поиска от работодателите им да плащат вредни заради лошото време.