34

Вал

преди 7 години

До EVETДай ми едно доказателство за това и веднага ще се съглася с теб. В момета пресат така добре манипулираи промива мозъци, че става все по-трудно да се различи истината от лъжата.

33

карина

преди 7 години

Дали си вярва Боряна Павлова за нещата, написани в статията ? Дали въобще ги разбира или просто си е дала името под наем ? Нашите медии са всичко друго, но не и независими. А журналистите ни не са нищо друго, освен едни говорители.

32

Анонимен

преди 7 години

Откровена пропаганда. Не ви прави чест.

31

Анонимен

преди 7 години

Не, не се срамува. Няма от какво.Виж трябва да зададат същия въпрос на Буш, чиято война и последвала демокрация в Ирак уби 2 млн. души, от които над 200 000 деца.Сащ са варварите на този свят.

30

Анонимен

преди 7 години

Защо Асад да прави химичееска атака, дайте поне една причина ? Всичко стана когато Асад насочи ракети СКЪД против Израел света вече не вярва на евтина пропаганда набийте си го в тъпите кратуни.

29

EVET

преди 7 години

До ВалЕ как да го заобичам този? избива жени и деца? трови ги с газ! извършва военни престъпления, и целия свят го играе трите майммуни, затова такива като мен ще гледат ще чуват и ще говорят, И ЩЕ ГО ПРАВЯТ БЕЗПЛАТНО!

28

Анонимен

преди 7 години

"Kакво мисли един мъж, на чиято съвест лежат 10 000 убити деца, когато вечер завива собствените си деца? Дали се срамува? Едва ли!"Барак, за тебе става дума.

27

хахо

преди 7 години

До ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИНали знаеш какви са тези който пишат само с главни букви и лъжи?

26

Анонимен

преди 7 години

Дали е на неговата съвест......в Ирак, Афганистан,Египет, Либия, Украйна, дали Асад е виновен?!?!?

25

Вал

преди 7 години

И тук плъпнаха платените *** от Дневник. Ей няма отърване.

24

мислете

преди 7 години

Представете си ако Асад бе избягал и оставил Сирия без бой на ИД?какъв щеше сега да е света с огромна терористична държава близо до нас,така че стига глупости и мислете.

23

Анонимен

преди 7 години

голям страх ги тресе от тоя путинне го познавам ама коато видя как продажниците пълнят гащите започва да ми става симпатичен

22

Вал

преди 7 години

До EVETКолко ти плащат , бе хейтър. Коне с капаци които като развалена плоча сипят помия, без изобщо да прочетат поне малко , как реално стоят нещата.

21

а

преди 7 години

До EVETКое по точно е геноцид,умнико?

20

Анонимен

преди 7 години

САЩ хвърлиха тонове бомби над Югославия. НАТО убиха над 2500 цивилни в Югославия, от които 89 деца. САЩ разрушиха десетки църкви и манастири. Ръцете на американските и западните политици са изцапани с тонове кръв.

19

Анонимен

преди 7 години

Тези поръчкови пишман журналисти дори въобръжение нямат. Това с диктаторите чевекоядци отдавна не върви. Справка Садам, Кадафи, Чавес.... все хора опълчили се на неолибералния модел на разсипване на държави. Хората отдавна не са толкова наивни.

18

EVET

преди 7 години

Това е което прави Асад е геноцид срещу собствения си народ.Ако Асад беше ТУРЧИН, досега 100 път да бяха го обвинили в геноцид, с парламентарна декларация на поне 20 европейски държави!

17

Анонимен

преди 7 години

стига беекато погледнеш сигурно има 100 по-жестокиот асад ама са на правилната страна - подкрепят и слуешат американцитесветска държава с търпимост между религиите каво и беше лошото на сирияче няма резервати за индианци лилибийците бяха най-голямата преграда за бежанци от африка и живееха даже без да работат- ама кадафита реши да продава петрола не в доларии останалото го знаетестига сте слугували на обирджиите на света - краварчетата

16

Анонимен

преди 7 години

Когато фактите говорят и *** на американски *** е добре да мълчат.А именно - от както съществуват САЩ, средно на всеки 2 години са правили по една грабителска (кървава) война.Това трае до ден днешен.А тук ни пробутват партенки за Асад...Той си е герой за Сирия.

15

Анонимен

преди 7 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ЯСНО ЗАЯВИ, ЧЕ БАШАР АЛ АСАД Е МАСОВ УБИЕЦ ГОТОВ НА ВСИЧКО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ СЪС СИЛА И МАСОВИ УБИЙСТВА И ПУБЛИЧНО ЗАЯВИЛ, ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ ЗА ИЗБОРИТЕ В СИРИЯ ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ!!!АБСОЛЮТЕН МАЛЪК ДИКТАТОР ТОВА Е БАШАР АЛ АСАД ПИОНКАТА НА ПУТИН В СИРИЯ!!ЖАЛКО, ЧЕ ТАКИВА КАТО АСАД И ПУТИН СА ЖИВИ ОЩЕ!