501

Анонимен

преди 7 години

Българското кино е доста слабо по принцип. И преди, и сега.А там са били най-галените кадри )))

500

Анонимен

преди 7 години

И през ум не ни е минавало тогава, че училището трябва да има охрана и пропускателен режим! За делегиран бюджет да не говорим!

499

Анонимен

преди 7 години

Изправени сме пред ценови шок, а ако напуснем валутния борд ще имаме и инфлационен нокдаун, а левът ще се обезцени 6 пъти. Очаква се и поскъпване на тока.

498

Анонимен

преди 7 години

Пак ли за безработицата? При социализъма заетостта ев голяма степен била фиктивна, без да има реална производителност, а просто ей така- дремят до машините,уж, че работят, да им върви стаж и повод за заплата.

497

Ха

преди 7 години

По миналата година имаше класация за най добър филм по случай 100 г. българско кино. Всички от 1-10 бяха от времето преди 1989 г. Факт!

496

ивчо

преди 7 години

само като стигнеш до името Антон Тодоров и трябва да се откажеш да четеш....аз да не съм живял на марс тогава че да ме баламосва тоз с разни измислени страхотии...уж аборти пък почти 9 милиона, а сега ще ни претопят в ци ганизация

495

Анонимен

преди 7 години

А-а, нищо подобно, заслуга на соца е, че е измъчил такива гражданчета като нас и бащите и майките ни, заради такива селянчета като другарите ви.И, както е видно, напразно е било, защото резултат няма.

494

Анонимен

преди 7 години

Че защо да се заключвате! Тогава е нямало какво да се открадне, а и жените са били общи!

493

Анонимен

преди 7 години

При социализма безработица нямаше, а сега реалната безработица е около 30 процента. Населенето на България спадна от 9 млн на 7 млн; Вече реално сме под 7 млн. Това означава демаграфска и социална катастрофа.

492

Анонимен

преди 7 години

Заслуга и грешка на соца е, че ето такива селянчета като вас или вашите татковци и дядовци ги изкара от сламата на асфалта, даде им образование, хубави професии, жилище и работа в града и по добро бъдеще на децата ви. Иначе повечето от вас още щяха да пасат овцете в селската мера и да се къпят когато пладнуват в барата за общинската тоалетна.

491

До 589

преди 7 години

Просещи не е имало, защото милицията ги е гонила.Но бедни е имало. Сигурно сте били от партийните кадри, за да сте били с пенсия от космическите за тогава 240 лв.Имаше доста хора с пенсии от по 45-50 лв.Заплатите на висшисти-непартийци бяха около 240 лв, и то не на млади специалисти.Те затова и хората не го харесваха вашия "строй"- не беше справедлив, освен към вас- членовете на БКП.На вас ви е мъчно и трудно чак сега, на тях им е било мъчно и трудно тогава, и сега.

490

Анонимен

преди 7 години

от близачи на Западни трътки не се вълнувам!да каже господина с колко еуро му напълниха гушката,че така яростно плюва по НРБ!

489

Дора

преди 7 години

До Анонимен 587Ако смяташ оставен под платчето пред вратата ключ за заключено жилище, така ще излезе. 70-те и 80-те бяха.

488

Анонимен

преди 7 години

Може и носталгия да е,но бедност и просещи нямаше.240 лв. заплата с билетче от 0,04 ст.,което поскъпна последните години на 0,06 ст. и нощовка в луксозен хотел на морето с цена 2,20 лв. и т.н.

487

Анонимен

преди 7 години

НОСТАЛГИЯ Е.

486

Анонимен

преди 7 години

Значи, грубо сметнато, само 25% не сте си заключвали.И това сигурно е било някъде 1960-те.В замяна на което ,държавата е била 100% здраво заключена.

485

Верно

преди 7 години

До Анонимен 578В 85-хиляден окръжен град, в блок точно срещу автогарата. И макар че пред блока по цял ден бъкаше от проходящи хора от целия окръг, никой не се заключваше, когато си беше вкъщи. Когато излизаха 3-4 съседи наистина си ключеха апартаментите, 5-6 заключваха и слагаха ключа под платчето пред вратата. останалите 3-4 въобще не заключвахме. Така беше във всички околни блокове. Входните врати на блоковете пък не само нямаха ключове, но в достатъчно топло време зееха отворени ден и нощ.

484

до некъф луд

преди 7 години

Ами сигурно заради такива като вас другите са били лишавани.

483

до 580

преди 7 години

Значи сте били изключение.

482

Анонимен

преди 7 години

До 580Ахахахах, човек да си води изводите за живота от 1 улица в 1 махала в град.