21

Анонимен

преди 7 години

Да големи братушки са всичките бяхма им нужни 500 години да се сетят за нас докато една Полша си жертва краля в опитите да освободи Варна 1444-а година. Къде бяха православните ни братя тогава?

20

Анонимен

преди 7 години

ние се чудим как да се отървем от съветските грозотии те още ни носят... ман бе!

19

отговарям

преди 7 години

До ПитамСащ скоро ше пратят такава в Дъвеселу-база на 30 км от Свищов.Карай Да е веселу~

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13А на баба Гицка не искаш ли.

17

Питам

преди 7 години

До Анонимен 3 Ми ако Русия реши да ни "подари " ядрена бомба,да се радваме ли че е безплатна?

16

номер2

преди 7 години

Марш в Сибир!

15

Анонимен

преди 7 години

Курдов, безплатен обяд няма пич!

14

Мнение

преди 7 години

Е, щом месността паметниците е със статут на резерват , може.Там му е мястото. А иначе България 45г. беше със статут на резерват.

13

Волен

преди 7 години

Спокойно по мои изчисления 80% от българите са заклети русофили. Тази новина е западна пропаганда и ЦРУ се намесва. Друго обяснение нямам. Също така нямам обяснение защо губя избори след като всички са русофили.

12

ШАРАН БГ

преди 7 години

Защо се гневим и хвърляме кал връз братята македонци, когато не дават да сложим някъде паметник на загиналите българи по земята на изкуствено създадената им държава?Защо се пенявим, когато съборят или осквернят подобен паметник ? Защо да се учудвам на страстите свищовски? Ако гражданите на един от най-интелигентните ни градове се държаха по друг начин -- нямаше да са БАЛКАНЦИ. Уважаеми свищовлии, вдигнете барикади по улиците, избийте се -- само не се карайте ! Моля, референдум в РБ по въпроса

11

идиоти

преди 7 години

Като не искате царя , сложете Ердоган !!

10

Анонимен

преди 7 години

Паметникът да се приеме само ако изпратим паметници на Кирили и Методи с ясни текстове за българският произход на руската азбука и език.

9

о, шипко

преди 7 години

До до 4Прочел съм.Има геополитика.Никой не си хаби патроните за един кеф.Ще изглежда тъпо.Но реултаът за нас е свобода и държава.Отново сме на картата.Всичко друго е дрън пляс.

8

до 4

преди 7 години

Вземи прочети една книга по история за освобождението. България след освобождението плаща 32 тона злато на Русия. След освобождението руските войски остават като окупационни. С полученото злато от България се плаща не про руски политици (като Паница). Всичко това го има документирано, ама нали сте големи патриоти и знаете историята която ви изнася.Не омаловажавам ролята на Русия в освобождението, но не това е била целта и, а овладяване на Босфора. Прочети и всичко за санстефанския договор.

7

Анонимен

преди 7 години

С ТОЗИ ПАМЕТНИК СВИЩОВ ЩЕ СТАНЕ ПРИТЕГАТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ТУРИСТИ, ТАКА МИЖАВОТО ГРАДЧЕ ЩЕ ЖИВНЕ.

6

Анонимен

преди 7 години

Генчо *** си като москвич, у нас няма 9м паметник на Хан Аспарух, цал Симеон Велики и др., с триста зора направиха на Самуил. Нашите личности не почитаме, а чуждите. Чуждопоклонник е Генчо, руснаците ще му дадат някой долар за родоотстъпничеството.

5

Анонимен

преди 7 години

Грузинецът Зураб Церетели е известен като автор на статуи с внушителни размери.

4

Анонимен

преди 7 години

Прочетете какво е казал Осман паша за българете,при пленяването му от руснаците.Това е положението.Достойни сме за уважение,пардон-за унежение.

3

Спомени от ДСБ

преди 7 години

Тези които са против очевидно смятат ,че са поданици на Османската империя. Или са просто лумпенаж и то научен от т нар Акадения.Но то днес науката ни навсякъде е на нивото на културата ни ,музиката и тн ....Един ден някакви *** от мрежите ще махнат и паметника на Алеко щото е сложен през комунизма .

2

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли какво прави Русия? Да сте видели някога Чернокосия или Оня с брадата да подаряват нещо на България?