248

Цеца и ГЕРБ

преди 7 години

И Цеца така водеше "на финалната права", пък Радев взе, че я отвя с 15% или повече :)За следващите избори смятам да си спретна една социологическа агенция и да подбиват цените. Така или иначе се иска само да прочетеш някакво листче, написано от "клиента". Разходите са НУЛА! Само трябва да излъжеш убедително и да прибереш парите от ГЕРБ!

247

ognyanz

преди 7 години

Време е за промяна. Да пратим Бойко е пенсия и да вървим напред. На България е нужна социална политика и възраждане на икономиката а не привилегии за монополите и слугуване на чужди интереси.

246

Анонимен

преди 7 години

Социологията е най-фалшивата и изкуствена наука на този свят.Измислена е за хора които са асоциални и самотни

245

Анонимен

преди 7 години

Не съм доволен от досегашното управление. Не ме кефят :-Санирането, некачественото строителство, повсеместната корупцията защитата на интересите само на гелосаните,,бизнесмени", липсата на истинси инвестиции, а не сляпо упование на европодаяния, здравеопазването, образованието, политиката по доходите,липсата на перспектива.Нужна е промяна ! СПЕШНА !!!

244

мислете малко

преди 7 години

Нинова е свръхамбициозна още от млада. Яхала коне, хвърля се в Костовата приватизация и явно я държат на каишка, (къде са парите от 47% от Техноимпекс?). Тя е същия сламен човек на олигарсите (като цар-свинар и др.по-големи) като царя. Той също от никъде дойде и се обвърза с комунистите. Тази пък идва от СДСЩЕ НИ ОПРАВИ КАТО ЦАРЯ. ГАРАНЦИЯ.

243

Анонимен

преди 7 години

С тия проценти,с които уж били дръпнали ГЕРБ съвсем ще демобилизират и без това спихналия им електорат.Хората си казват,за какво да гласувам,като ГЕРБ и без мен ще спечели.Ама от Р.Бъчварова какво друго да се очаква с нейния също толкова ограничен като на ББ умствен потенциал.

242

Анонимен

преди 7 години

До 273Според Червен Кънчо, член на БСП?Да се чуди човек защо е такъв резултата. #КОЙ се късат да натискат как ДБГ е 2%

241

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ПРОУЧВАНЕТО Е ПРОВЕДЕНО НА ПОЗИТАНО 20 В ЦЕНТРАЛАТА НА БСП.

240

Анонимен

преди 7 години

Българите не желаят да ги управлява Кремълска партия !

239

q

преди 7 години

"...води НА столетницата..." е неправилен израз.Правилно е да се пише..."води СРЕЩУ столетницата..."

238

До 251

преди 7 години

Затова ли процентите ви са около 1,5?

237

Анонимен

преди 7 години

ГрабимЕвропаРушимБългария

236

f

преди 7 години

На тоя niki666 баща му не е никакъв полицай.Някакъв смотан, фен на платената любов.

235

Анонимен

преди 7 години

Който счита, че в Русия е комунизъм е с ампутиран мозък. Там е дивият капитализъм - ниво 1905 г.

234

Пешко

преди 7 години

До До 254Не знам, ама всяка сутрин се попълваше един списък за следващия ден. И ако не идеш навреме може примерно пилето фрикасе да го нема вече и да останеш на тараторец и парфе

233

до 265

преди 7 години

Не...ще ви "опънат" за кой ли път..червените гнус таци!

232

маке-ариец

преди 7 години

В неделя ниско платените Путянски *** ще замлъкнат завинаги след като *** бъдат размазани както вече го направиха гордите летящи холандци! Ще секнат Путянските рубли и ще ги пратят в лагерите в Сибир, че не са си свършили работата!Хайде сега 'сичкото платено Путянско ***' да натисне ръчичката с любимия им червен цвят! Казах!!! Ще!!!

231

До 254

преди 7 години

Защо бе,Пешко?Аз пък не се бутах,за 1 лев ядях 1-во,2-ро и 3-то и дори си беше доста вкусно.С български зеленчуци и плодове,а чадърите и шезлонгите(където ги имаше)бяха безплатни.Ясо е,че това няма да се върне-сега ти пробутват ол0инклузив от ***,но на висока цена,а ти се кефиш,че можеш да ядеш на корем,нищо,че корема ти стърчи 1 метър пред теб.Оооо времена,ооо нрави.

230

ognyanz

преди 7 години

Ще се спънем ли трети път в една и съща тиква?

229

до 260

преди 7 години

Внук си я....разтреперан за отминалите славни дни..на Белене...гулаците...5 годишните планове...диктатурата на пролетариата...и безбройните привилегииСе ме червено гн усно!