77

Аз

преди 7 години

Трябва да ги задължим БСП и ГЕРБ да съставят програмно правителство за оцеляването и възстановяването на държавата и държавността. Има национално важни въпроси за решаване и хич не ми дреме за Бойко или Корни! Ако не....РАДЕВ за поема контрола и 5 години да управбява в името на България! Казах!

76

Анонимен

преди 7 години

България е в опасност.

75

Анонимен

преди 7 години

Чао, Бойко! Здравей, Свобода!

74

Анонимен

преди 7 години

на народа убаво му идва да го опъват

73

Анонимен

преди 7 години

Внимание! БСП води с 15 %! ГЕРБ се готви да заобиколи народния вот! Не само по време на избори, но тогава най-очебийно, истината в България става лъжа, а лъжата се превръща в истина. Уродливите крадци от ГЕРБ например се гримират като спящи красавици. И то не за друго, а понеже през целия управленски мандат не са правили нищо друго, освен да лапат мухите в пленарна зала, а задкулисно да лапат милионите на ЦРУ, Сорос и мултинационалната олигархия.

72

Анонимен

преди 7 години

Ноември ще стане март! Вече знаем, че можем!

71

Анонимен

преди 7 години

Браво на ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, който току-що отговори на нападките на Ердоган към България.Достоен балансиран, но твърд отговор на смел човек, българин. Скоро не сме имали такъв в голямата политика. Да си спомним за мекотелото Плевнелиев и страхливия угодник Борисов.

70

Анонимен

преди 7 години

*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!

69

реалист

преди 7 години

Гласувайте за ГЕРБ, БСП, ДПС/ДОСТ, но след 26.03. няма да се оплаквате, че затягате коланите, пенсиите ниски, а горивата, водата, тока и газа високи, няма правосъдие, образование, здравеопазване, а корупция. Ще продължаваме да дишаме прахта на Румъния.

68

o0o

преди 7 години

Ако Боко ви прасне трети път, ще ви прасне и четвърти :)

67

Анонимен

преди 7 години

На социолозите сега им е паднало. Големи пари валят.

66

Анонимен

преди 7 години

Последни метри преди финала на 26-ти и предначертания крах на ГЕРБ! Но неуморният отказва да си го признае и продължава да тича като шивачка-многомашинничка в стремежа си да изпълни една безсмислена петилетка за 20 дни.

65

Анонимен

преди 7 години

и мамата на нациите щеше да стане Прецедентама друг пътГЕРБ ще загубиТова е сигурно

64

АнтиГЕРБ

преди 7 години

До Хитър ПетърВ ДПС има най много ред/порядък в партията им, както и кураж/смелост/мъжество/характер! Уважавам ги!пп. разбираш, че непонасям хауса, хленчовците, дребните тарикати при.мати като гербаджиите! Честно казано срам и страх ме е от сервилното поведението на ББ и Местан към Ердоган, но не от поведението на Ердоган!

63

Анонимен

преди 7 години

Оууу явно червеничките тролчета-червенотиквеничковчета са повече и по-добре платени, личи си! Бравос! Или го правите безплатно, за едната идея, а?!

62

баю

преди 7 години

БСП ще спечели изборите! На президентските избори казах че Радев ще спечели въпреки че стъкмистите даваха голяма преднина на Цачева. Досега каквото съм казал се е случило. БСП като спечелят да се вземат в ръце и да вдигната стандарта на живот на Българите. Защото следваща възможност няма да имат. Ако не премахнат монополистите ерепетата преноз превоз на тока които пера надуват сметките за тока на Блгарина народа ще ги измете предсрочно. Ще дойде ред на родолюбците които милеят за народа!

61

Анонимен

преди 7 години

Румен Радев направо изкърти физиономията на Ердоган с реакцията срещу изказването на анадолския м....ф. Толкова рязко и ясно изказване не съм виждал от много години. Браво господин Президент !

60

Анонимен

преди 7 години

Герб винаги досега са печелили изборите с фалшификации.Само че този път ще им бъде много трудно да го направят.Вече не държат пълния контрол над държавата.

59

Анонимен

преди 7 години

Според социолозите и Цецка беше дръпнала преди изборите.

58

До Хитър Петър

преди 7 години

Абе Хитре, Абе Петре, то хубаво ама де го новото? Така че най-добре е за твърдоглавата тиква или за "покаялите" се социалисти.