44

до 58 от славянин

преди 7 години

Ти да не би да отричаш че вашият ес се разпада!? Брекзит, реакциите на Вишеградската четворка към мюмюните на меркел, двойните и тройните стандарти, няколкото скорости - това като консолидация ли ти звучи или като разпад!?

43

Анонимен

преди 7 години

"ЕС наливат милиарди в Украйна! Факт."Преди малко рече милиони, сега обърна плочата на милиарди. Ако кажа, че й трябват билиони, след 2 минути да чакам ли "ЕС налива билиони в Украйна"?

42

Анонимен

преди 7 години

До А ти коя си!"ЕС наливат милиони в Украйна."ЕС от къде има милиони да налива в Украйна? Брюксел от някакво производство ли печели пари, бизнес ли върти, или от парите на европейските данъкоплатци? Междувременно пенсионерите в България, която която плаща всяка година половин милиард евро членски внос в ЕС за да налива ЕС милиони в Украйна, ровят в контейнерите с отпадъци за остатъци от храна.

41

Анонимен

преди 7 години

Само два факта. За 2016г. по официални данни 150 000 изселили се от Русия руснаци са се върнали обратно. От тях 30 000 от Европа.Доста от върналите са се изселили преди повече от 10г. Русия обяви,че е готова да закупи целия износ от телешко месо за 1 година от Аржентина-300 000 тона и сега там е на почит. Санкциите се оказаха повече санкции за запада, а не за Русия.

40

А ти коя си!

преди 7 години

ЕС наливат милиарди в Украйна! Факт.

39

до 55

преди 7 години

***!

38

до 44 от славянин

преди 7 години

''Ранее Сергей Чемезов, генеральный директор госкорпорации Ростех, в которую входит ОДК, сообщал, что производство вертолетных двигателей на заводе Петербургские моторы выйдет на полную проектную мощность через два года. Глава Ростеха уточнил, что в 2016-м году будет произведено 150 двигателей, а в 2017-м не менее 350. В том числе, модернизированных ТВ7-117В для новейших вертолетов Ми-38.'' Инфото е от 27 март 2016, преди година без няколко дни!

37

А ти коя си!

преди 7 години

До 52 Не мисля. ЕС наливат милиони в Украйна.

36

Анонимен

преди 7 години

След като санкциите благоприястват за развитието на Русия,очаквам Путин да поиска тези санкции срещу Русия да останат и даже да се увеличат.

35

Анонимен

преди 7 години

Санкциите срещу Русия - смех!

34

мазепа

преди 7 години

До АнонименИ в кой руски град се правят вЪртолетните двигатели, че друг освен теб никой не знае.

33

Анонимен

преди 7 години

Русия е голяма страна. Момчетата на Путин са освоили доста, но не повече от елциново - западните олигарси. Обаче в момента Путин си прибира парите с версиите, от което реват и европейски, и британски банки ;) Това е и причината запада да се налага санкции срещу руския банков сектор - да не могат руските служби чрез разни схеми да прехвърлят откраднатите от запада руски пари обратно в Русия ;)

32

Анонимен

преди 7 години

Руснаците отдавна прехвърлиха строителството на корабни агрегати и въртолетни двигатели в Русия. Украйна умря от яд заради това ;) А и в момента украинчетата нямат вългища, с които да топят металите - ЕС го уредиха това ;)

31

Анонимен

преди 7 години

Малко пропаганда не е излишна. А истината е, че Русия още от 2015 г, започна производство на газови турбини в Ярославъл и в завод Електросила в Петербург. Имаше и проблеми с двигателите за хеликоптери от Мотор Сич Украйна, но вече произвеждат собствени в завода Климов в Саратов.

30

Анонимен

преди 7 години

Руснаците не живеят по зле от българите. Българите живеят по - зле от кубинците. Статистиката е на световната банка ;)))

29

Тунгуз

преди 7 години

Много сте наивни - бас държа че не познавате нито един руснак. Иначе нямаше да се надувате толкова много. Пускайте минуси колкото си искате, но да знаете че сте мнооого наивни да вярвате на манипулацията на запада - ЛЪКИ ТИ НЕ СИ КОТКА - ТИ СИ ГЕВРЕК

28

Болшевик

преди 7 години

До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯТи нормален ли си? Какви агрегати какви турбини какви пет лева??? от Украйна? Божееее Статията че е реферат на седмокласничКАта Деляна Петкова преписан от ДойчеВела е ясно ама моля ви с това "корабостроене" и с тия търбини от Украйна ... излагате се

27

Ноа

преди 7 години

Има разлика между това да добиеш повече и да прододеш повече.

26

Анонимен

преди 7 години

Добре би било да кажат колко пари на руски физически лица са блокирани в западни банки.За да им стане ясно на руснаците, "момчетата на Путин"колко пари са откраднали.

25

Българин

преди 7 години

Санкциите ще отпаднат до края на годината.