44

ß(-_-)&

преди 7 години

Ердоган иска да каже на кюрдите да раждат повече деца в Турция !Днес са само 20 милиона , след 5 години ще са 25 или 30 милиона !

43

Анонимен

преди 7 години

"Ердоган със зов: Раждайте по 5 деца, бъдещето на Европа сте!"Бетер ромска работа.

42

Анонимен

преди 7 години

""Раждате пет деца, не три. Вие сте бъдещето на Европа", призова Ердоган. "Превели сте го грешно, казал е туркините да раждат по три деца, а турците по две. Опитите все още продължават.

41

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Гурбетчия като се спънеш в камък...казваш ли Ердоан!!!???:-):-):-)Виж и на другия коментар какво ти писах за помощите на децата и на семействата, независимо доходите...независимо каква провесия си или държавен служител...В момента жена ми не работи, колега Аз освен, че съм държавен служител, взимам 200 и кусур лири само за това, че жена ми не работи...Докъто тя си намери работа аз ще ги взимам тези пари няма срок и значение къде работиш...Капиш?

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28 Ако западняците си изтеглят инвестиции, в Турция ще настъпи каменната ера. Тъпоглавците не могат нищо друго освен да удрят глави в пода, а ятагана е най голямото им изобретение.

39

тттт

преди 7 години

До Турчинаи за какво ви е? да превърнете европа в свое подобие? какъв е смисъла? имате хубав свят и искате да го експортирате насила из целия континент?

38

Анонимен

преди 7 години

Абе джанъм Ердоган ли си кво си, като се опеторите и като свърли нефта какъв ще го дървят твоите внуци, а? Мисли малко ефенди. Белият човек е спрял да се плоди не от кеф а щото ги мисли тия неща. Или вие сте изначало умствено изостанали мама ви да еща

37

ЕСХАЧ

преди 7 години

Всяка ханъма когато роди 2 деца в ЕС - химическа кастрация и готово. В Турция да ражда ако иска и 10. Не трябва да се допуска мюсюлманите да се размножават на гърба на християнска Европа това е все едно да ковеш ятагана, който ще ти отреже главата.

36

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

МНОГО ЧЕРНИ ДНИ ГИ ЧАКАТ ТУРЦИТЕ ! НЕКА ДА ВЗЕМЕ ПЪЛНАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ СИ ПЪК ПОСЛЕ ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА ТУРЦИТЕ ! КОЛЯМА ГРЕШКА НАПРАВИХА ,ЧЕ ИЗБРАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЧОВЕК СЪС СРЕДНО ДУХОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И С ФАЛШИВА ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ! ОТДАВНА Е В ЗАТВОРА ЖУРНАЛИСТЪТ КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ИЗКАРА НА БЯЛ СВЯТ ,ЧЕ ЕРДОГАН ИМА ФАЛШИВА ДИПЛОМА ! СЪЩО ТАКА СА В ЗАТВОРА И ТЕЗИ КОИТО ИСКАХА ДА ИЗКАРАТ НА БЯЛ СВЯТ НЕГОВИТЕ АФЕРИ И АФЕРИТЕ НА СИНЪТ МУ !

35

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето на Европа - обратно към пещерния век!!!

34

Gogo

преди 7 години

Този трябва скоро да го спрат/премахнат иначе много хора ще страдат

33

Турчина

преди 7 години

2043 Европа ще се управлява от мюсюлманиБаба Ванга

32

Анонимен

преди 7 години

Ооо, веднага след като на този ненормалник му гласуват разширението на правомощията, трябва да влезе в употреба тактическото ядрено оръжие и да бъдат заличени от лицето на земята и той, и простият му електорат.

31

Анонимен

преди 7 години

на атомните бомби не им пука дали имаш 5 деца или 3

30

Да да

преди 7 години

Ромите тук правят не пет а десет минимум

29

Анонимен

преди 7 години

юропата и без турците ще стане еврабия.турците по 5 арабите по 10 децаес е една противна ***

28

Анонимен

преди 7 години

Откачалката дава съвети, да се раждат кривоглавци. Добре, да раждат дебелогъзите ханъми. Въпроса е, кой ще учи, работи и допринася за бюджета като държавата се напълнинд такива? Кривоглавците не обичат да четат, да се обогатяват с информация, за тях е важно какво ще цвили ходжата. Някой да познава муслиман, ходжа или какъвто и да е, който да е допринесъл за прогреса? Гъзене по джамиите, въртене на броениците, заглеждане на по-тлъстите булки. И това ли ще движи Европа един ден когато я завземат?

27

(-_-)

преди 7 години

Значи да си взимате уродливите деца и бегом марш в Анадола!

26

Анонимен

преди 7 години

razlikata mejdu "rusnak" i "rusofil e che rusnaka e gord i majkar a rusofila bezrodna .......

25

Един там

преди 7 години

Ейй русофил гурбетчия виж 36 коментар как хубаво те е описал така, че престани моляти се и пиши там в твойте сайтове където си