176

Ганчо

преди 7 години

Този изобщо не искам да го слушам. Той се отказал от България и не е българин.

175

Анонимен

преди 7 години

До 205 В интервюто се казва,че е говорил български нягога ,а за сега май не говори.За 27г. демокрация един път не посети България,и май това е едно от малкото интервюта където споменава България.

174

нели

преди 7 години

До АнонименБългария е оцеляла при две робства и две световни войни защото българите са имали висока раждаемост и прираст. Имали са по 5-6 деца в семейство. Сега никой не ражда/за българите говоря/! Как да оцелее етноса? Сега има един друг етнос който ражда. Демографският проблем е най - тежък и няма кой да го реши. За да оцелее един етнос трябва на една жена да се падат средностатистически 2,5- 2,6 деца.Ние сме с 1,6!

173

не го знам

преди 7 години

И не ме интересува!Но си мисля,че ако опаковаше стока в квартален магазин, щеше да има повече полза!А това че плюе по България-не е нито първия,няма да е и последния!Да е жив и здрав!

172

.

преди 7 години

И на мен не ми е приятно, но поставете се на негово място и се опитайте даразберетещетите, които нанесоха комунистите на народа ни, трябваше да висят по дърветата, не мирни преходи !

171

Османчо

преди 7 години

до 200 Бг! Боли ви защото ви казва един гений!Е да прекалил е малко, все пак е възрастен вече!

170

Анонимен

преди 7 години

ЦЯЛ ЖИВОТ ЖИВЯЛ С МИЛИАРДИТЕ НА БОГАТАТА НАСЛЕДНИЦЕ ЖАН-КЛОД

169

Христо

преди 7 години

прав си, този народ не е стока, иначе природата на България е прекрасна.

168

Османчо

преди 7 години

Явно не е видял добро от сънародниците си и за това плюе България! Но в интерес на истината този човек на снимката явно много е пострадал, и за това неще да види нищо българско! Но България като негова родина не му е виновна ако е видял лошо само от братовчеди и приятели!

167

Анонимен

преди 7 години

Разбирам мотивите някой да имигрира.Но не разбирам това да не милееш за родината си.Тед Кочев (режисьора на Първа кръв" също е българин и казва със гордост че майка му е македонка, а баща му тракииц и той е станал режисьор заради филма "Кървава македонска сватба " . Кочев говори български и с много любов за корените сиА за този Кристо само мога да кажа "отломка нищожна от храбър народ мъченик "

166

Анонимен

преди 7 години

Майната му

165

Бастуун

преди 7 години

"автомивки" имало ли е тогава?Паррцали лъжливи.

164

Анонимен

преди 7 години

Донякъде е прав човека. Не му се връща в страна управлявана от пр.ост пожарникар и вифаджия...Ако сте забелязали ,само гербаджиите никъде не емигрират.Просто никъде не могат да виреят , освен в страната на тиквите.

163

предател

преди 7 години

Криско е национален предател.До него се нарежда и Бойко Борисов.Щом известни хора плюят народа си и страната си единствената дума за тях е -ПРЕДАТЕЛ.

162

Анонимен

преди 7 години

Вярно е, че има 2 милиона българи в чужбина. Един милион ще се върнат на 26 март за да гласуват, а ако са върнат и едни други 200 000, ще се увеличат джебчийските кражби.

161

Анонимен

преди 7 години

Единственото нещо което се сещам за този " човек" е БЕЗРОДНИК.Дори и най големите върхове да покориш в твоето изкуство ти ще си останеш безрозник и предател.

160

Анонимен

преди 7 години

Никой не се сравнява с Левски, Ботев и т.н., а ги посочваме като пример. България е оцеляла при две робства, две световни войни и множество локални. Вярно е, че не карам кола последен модел и не живея в къща на 3 етажа, но няма да обидя сънародниците си, че рият на гърба си и са неизлечимо душевно прости.

159

Анонимен

преди 7 години

Аз харесвам страната България, но държавата България не. 27 години бях оптимист, сега вече не съм. Затова и аз обмислям вариант за напускане, защото детето ми ако го оставя тук - след 10тина години ще е малцинство на ..........ни. Как да го оставя да расте в Родината си- българите изчезваме, асимилират ни. Да го тормозят едни шведи ли?! България с мъка ще я напусна.

158

АНОНИМЕН

преди 7 години

... и по-добре не се връщай, не си ни необходим!

157

нели

преди 7 години

До АнонименА ние, които сме тук борим ли се против системата? Как се борим? Като седим и гледаме и нищо не правим освен да избираме едни и същи! "България я има..." - докога ли ще я има? Аз мисля, че България загива и ще я загубим/ за съжаление/точно защото нищо не правим, да не говоря, че изобщо не можем да се сравняваме с Левски, Ботев и ,т. н.сравнението е неуместно.Те ако ни гледат отгоре се обръщат в гроба си, където и да е той.