22

Пойрязов

преди 7 години

И ние трябва да агитираме да се гласува за ДОСТ. Така ще се отслаби ДПС което не е по-малкото зло. Просот Доган е много хитър за да прави явна про турска политика а и не обича някой да има над него, а не че е завладян от патриотични чуватва.

21

Велемир

преди 7 години

До Хитър Петър--няма накъде ПЕТРЕ щом имате управляващи от бунището на Б--------Я

20

Анонимен

преди 7 години

Още една причина да минираме всички пътища до Турция.

19

Анонимен

преди 7 години

Това вече е смешно, ако не е жалко. Стига с тия екскурзии. Ще ми идват от майната си някакъв друг етнос, да влияят на държавата ни. Това е абсурдно.

18

Поздрави от Германия

преди 7 години

Обяснявам на немците с които общувам,приятели,съседи и колеги и те не вярват за какво става въпрос.Изборна кампания подкрепяща определена партия в България,безплатни автобуси и отпуски за тези които гласуват за партията подкрепяна от Турция,агитация на чужд за България език по време на избори.Четете днешния брой на Билд цайтунга.И на немците вече им писна от Турските номера.Осведомявайте всеки западняк,повярвайте има значение.Ние сме над 1 000 000 в чужбина ако всеки сподели какво се случва.

17

Анонимен

преди 7 години

Има лесно.Който няма постоянен адрес в България да няма право да гласува.Ама не го правят ,нали има лапачка

16

българина

преди 7 години

Кървава вълна към България. Хората на дост и бойко който ги регистрира. Дали холандия швеция или германия ще допуснат да им карат тюрбани през границата организирано!? Герджиков и Радев спите и двамата но народа не. Ще има сблъсъци на границата, турски крак няма да стъпи тука!

15

Куриоз

преди 7 години

То май излиза ,че най-добре е да се гласува за ДПС

14

Анонимен

преди 7 години

турците да си правят съюз с Ислямска държава и Саудитска Арабия. Българите с ЕС и Русия. Всяка жаба да си знае гьола.

13

Анонимен

преди 7 години

Че нали по удобен повод от това автобусно цунами за прекарване на нелегални мигранти през границата скоро няма да има! Проверките трябва да са много стриктни!

12

Кратун

преди 7 години

Всичко смърди на договорена поза "партер". Няма ли достойни хора в България?

11

Dessi

преди 7 години

Boli, boli, boli....

10

yasa

преди 7 години

ERDOAN NOMER 1

9

...

преди 7 години

В псевдодържавата Псевдобългария, псевдоправителството и псевдовластите разрешават на реалната държава Турция да прави РЕАЛНА политика. Пет века робство не им бяха достатъчни на българите. Преди 140 години едни хора им дадоха държава, която сега българските псевдополитици искат да харижат на онези, които ни газиха 5 века... защото политиците ни, драги съфорумци, се водят "българи" по документи, ама са с акъла и образованието на анадолски селяни. Бог да пази България от властниците й. Амин.

8

Анонимен

преди 7 години

samo DOST

7

Анонимен

преди 7 години

да си гласуват в Турция, тук не! забрадки миризливи...

6

Анонимен

преди 7 години

Стефан Янев призова "да не смесваме политическото говорене с реалната обстановка на границата".Бойко чу ли? Това за теб се отнася! От сутринта ръсиш страхотии, за да забравим какви ги натроши вчера и онзи ден! А ако виждаш някъде да се задава война - скачай на магарето и право там! Риза-***, потник - ***, кърпа - *** ...ти си знаеш!

5

ATAKA_FOREVER

преди 7 години

айде ПАК идват 876765 Автобуса и ПАК ДПС ще има 55 депутата Баси кефааааа

4

Анонимен

преди 7 години

Ako balgarsko pravitelstvo ne sluscha erdogan schte napali bg s vsakavi migranti toi taka plaschi i bg sluschat i papkat turskite bokluzi i drehi

3

Ей Народе

преди 7 години

ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ! МЕСТАН И ЕРДОГАН(ДОСТ) ще ни превземат на 26!! Спите ли?! ГЕРБ си имат нова патерица - ДОСТ! И никой нищо не прави! Най-парадоксалното е , че на ДОСТ се опълчиха само ДПС!!!