218

пенко

преди 7 години

Пич или по-скоро пи..., има и златни окови; има и белезници с пухчета -точно като твоята теория за западните коли и университети ! Българите имат повече източно -източни автомобили ,околкото западно -западни! Даваш ли си сметка,че всички работят и произвеждат едни и същи неща/ с еднаква цена /, но едните са богати ,а другите бедни!?!? България има /след като американецът Ран унищожи 1400 предприатия/ производствени единици за много- повече от за 7 мил. население! Та как сме най бедни!!!

217

ognyanz

преди 7 години

Толкова русофобски глупости отдавна не бях чел. Какво имаме ние да делим с Русия. Вземайте пример от турците - просто си гледат интереса. Затова ще си разделят Сирия с Русия, и затова ще има Турски, а не Южен поток. И докато ние се упражняваме в русофобство, западните ни съюзници си въртят бизнеса с Русия.

216

Веско

преди 7 години

До 261 и 266. Не мога да разбера такива странни коментари. Сами казвате, че хората от този край не са българи и искат да се отцепят. И какво предлагате? Да ги изколим, да ги прогоним или да ги покръстим? И в трите случая ще има много жертви и България ще загуби. Много!!!

215

Анонимен

преди 7 години

до 271 Айде да не носят точно такава носия, а?

214

емигрант от 22 г

преди 7 години

Такава носия ползват и жените в Астуриас....Автономна област в Испания. Дори доста от къщите им са като нашите на Етъра в Габрово....Как са станали тези мешании.....само историята го знае и...Божидар Димитров...............Това за мен показва , че България е Европейска, а не Руска.

213

Анонимен

преди 7 години

до 268 Наричам те хамерикански *** защото не че в Америка е лошо за живеене, а това че такива като теб плюят по освободителката на Родината си. Затова те наричам ***!

212

Анонимен

преди 7 години

долна руска пропаганда

211

Българин

преди 7 години

Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский

210

Анонимен

преди 7 години

Това за Кърджали е верно. Има и предсказания за отцепване. Ако не почнем да струпване оръжие и войски по границата до 10 год ще ни го отцепят. Вече имали и знаме на автономия може да проверите в нета.

209

Българин

преди 7 години

Браво на този Българин.

208

Анонимен

преди 7 години

По пиене на водка и глупост да.

207

Българин

преди 7 години

Russia е номер 1

206

9

преди 7 години

Точно сега пък Путин такъв шут от руски ботуш ще ни забие, че ....ще ни раздели с Ердоган държавата както го пише в историята, но нашите *** начело с простата Корнелия не го разбират. После ще е късно.Кърджали с а готови всеки момент. Проверете им под леглата на турците в Момчилград какво са скрили. .....Знамена на Турция, фесове, ятагани и др. вид оръжия.за телевизия и радио да не споменаваме.Нашето разузнаване спи.............

205

Russia

преди 7 години

Браво на този Българин

204

Левски

преди 7 години

Бий бий бий турския *** по главата..бий бий бийй!

203

Анонимен

преди 7 години

Украйна 27 ГОДИНИ след нас напусна "братска" Русия. Даже и те не издържа на краденето и униженията!Нямам какво повече да кажа. Мерси.

202

Джон

преди 7 години

252, не бе, ***, я си виж гзо

201

Анонимен

преди 7 години

245 тия дето ги имаш за братя и сестри турците нали знаеш къде ще ти ги навра?

200

Анонимен

преди 7 години

Аз по-големи гей че та от рускопоклонниците не знам. 100 години роби и са тихииии тихииии явно нямат големи топки,както се говори. Всяко БСП го сваляме в бой, не съм видял много хетеро червеняци да се противопоставят, няма и да видя : )

199

българин

преди 7 години

До Анонимен 227 - Членска карта 7Коя е тая чужда страна, която тача според теб ? Аз дори съм си сложил ник "българин", а не "Членска карта" като теб, което знаем на какво е символ - членска карта на партията, поставила ни на колене пред Русия ! Аз съм за евроатлантическия път на развитие, без това да ме кара да мразя руснаците, и без да забравя чувството на благодарност за освобождението ни, но едно са приятелски отношения, а съвсем друго - чиннопреклонничество и себеунижение като вашето !