123

Анонимен

преди 7 години

До 156:Вай,ще се разрева от умиление!"Човекът имал право да си живее тук"?!Да си живее,кой му пречи,но не да живее против вижданията на местното населени!!!Това схващаш ли го,или,не!!Когато отида в Италия,а и в която и да е друга държава,аз се старая да живея съобразно местните изисквания,а не както ми се иска!!!Останалото е диктат на дошлите да живеят тук!Така,както е диктат в цяла Европа искането,че и налагането на ислямския начин на живот в европейските страни!

122

Анонимен

преди 7 години

На суеверно и наивно общество само референдуми му трябват. Утре, като някой популист направи референдум "Искате ли безплатен транспорт и намаляване на данъците с 50%?", нали цялото това стадо ще гласува с "ДА". И като стане задължителен резултата от този референдум, какво правим??? Закриваме държавата ли? Заради кефа на мнозинството ***, които искат да взимат решения по теми, от които нищо не разбират? Всеки народ си заслужава съдбата, защото той самият я гради.

121

BILL

преди 7 години

Добре, ако в нормалните държави, на които искаме да приличаме, към вас се отнасят така, както вие се отнасяте към това абсолютно невинно и наистина нуждаещо се от убежище семейство, добре ли ще ви е? Хубаво ли ви е като англичаните ни използват за плашило?

120

Анонимен

преди 7 години

"Отец Кортези след напрежението в Белене: Чао, България!"---Чао "падре"! Ама си ВЗЕМИ И НАВЛЕЦИТЕ със себе си!

119

Анонимен

преди 7 години

Адио падре, браво Белене!

118

лошо

преди 7 години

Жалко, че в България останаха само необразованите, простите, злобните и некадърните хора ! Два милиона нормални българи ги няма !! Тези останали нуки наши лумпини ,ще си живуркат с ромите и ще се зомбират напълно !!!!!!

117

Анонимен

преди 7 години

Това не са бежанци, в никоя от съседните на България държави не се води война, за да се наричат тези хора "бежанци"! Всичката ***, налазила Европа, са икономически емигранти.

116

Az

преди 7 години

До МислещаПо голяма глупост не бях чел от години. Символът с измиването на краката е цитат от библията и посланието е, че истинският християнин е състрадателен човек и е готов да помогне. В България обаче християни няма, а само варвари, които без да са чели от всичко разбират.

115

Анонимен

преди 7 години

В тази статия не става конкретно въпрос, но беше споменато в пространството няколко пъти, че бежанците били с изгрядни документи, а както знаем в нашата държава за получаването на изрядни документи ти трябва само едно нещо - пари, а каквото не става с пари става с много пари, а терористите с пари разполагат. Не твърдя, че тези хора са терористи, но разбирам притесненията на хората от Белене.

114

Анонимен

преди 7 години

Браво на Широка лъка, на Елин Пелин и на Белене! Не се поддадоха на толерастията!

113

Анонимен

преди 7 години

Много далновиден ход на беленчани, това е превантивна анти терористична мярка. Я си представете че големия българолюбец Путин изкара 30-40 милиарда евро от руския бюджет и вземе че построи за русолюбивите българи бленуваната от БСП и нейната националистическа гарнитура АЕЦ, а сирийското семейство вземе че я гръмне? Тогава какво праим? Сега вече тази надвиснала като дамоклиев меч опасност над града отпада.

112

Анонимен

преди 7 години

Добре, добре... като се разбутат Балканите след няколко години и се разтърчите да бягате като мишоци, нека така да ви приемат, където отидете. Той *** от думи не разбира, само от шамари.

111

BILL

преди 7 години

До Анонимен 138Да ти кажа, пътувал сам доста в "Жабария" по твоите думи. Буквално във всяко селце има някаква историческа забележителност. Същите тези жабари имат неоценим принос за културното и икономическо развитие на цялата Западна цивилизация.Ще споделиш ли с нас, ние НЕжабарите с какво трябва да се гордеем, спрямо ЖАБАРИТЕ?

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонименостави си хелзингския адрес на Паоло, да настани у вас, активна гражданко, едно семейство за радост на съседите, няма страшно - ще ти превежда по десетина хиляди годишно за канче супа да им четеш Вавилонските митове

109

Анонимен

преди 7 години

Много ти здраве отче!Заради такива като тебе Европа се напълни с ***, жените не могат спокойно да се движат по улиците.Защото дори и без физическо посегателство, е отвратително да ти подсвиркват и да да те оглеждат като *** за продан.И далеч не става дума за разголено облекло, едни тесни дънки се считат за достатъчен повод за подобно поведение от страна на подобни пришълци.За насилените и пребити дори и не ми се говори.Заради такива толерантни Италия, а и Европа приличат на Близкия изток.

108

Додо

преди 7 години

Браво, това е една добра новина!

107

Анонимен

преди 7 години

А тиквите дето натъпкаха тука половин африка, кога ?

106

Анонимен

преди 7 години

Мда още един такъв продажник има в България викат му Плевела ако и той си дигне от БГ с висока вдигната глава и червено чело на българите ще им олекне. Сороските марионетки не са желани тук, както и псевдовождовете Тикварови. ХАУ!

105

Анонимен

преди 7 години

много му здраве на жабаря, и да не се връща !

104

Анонимен

преди 7 години

до Анонимен 134 - Белене може да е град, но не е населен с граждани, явно.