25

Анонимен

преди 7 години

На същите тези, които я слагат, с удоволствие бих им я натъпкала в устата. Кога най-накрая ще има закони и осъдени за подобни деяния.

24

Софианец

преди 7 години

Селени, като искате да гледате деца, марш по родните села, София е за културни хора, а културните хора предпочитаме кучета!

23

Анонимен

преди 7 години

Обичам животните , затова отглеждам рибки , които не пречат на никого.

22

Анонимен

преди 7 години

То пък едни деца..

21

Анонимен

преди 7 години

Ее тука се разписаха софийските аристократи, ***, дошли преди 10 години от прованса, плащат кредит сега 30 години за модна дупка в овча купел и си повярвали, че са софЕанци, а другите селяни! Кренвирши напоени с антифриз за вас и кучетата ви!

20

Лора

преди 7 години

До ТиневГ-н Тинев, стопаните на кучета имат отговрност да почистват след домашните си любимци. Но не го правят. Кой е за убиване - кучето или стопаните. Защо не репете стопаните и кучелюбците а убивате животните. И кравите на село си вършат работата като ходят по улицата. Птиците и те - докато летят. Не ходат в тоалетна. да сте чули да тровят кравите и птиците, защото не акат в тоалетната. Ползвайте си сивите клетки, когато пишете и се изказвате. А иначе да ви е живо и здраво детето.

19

uyg

преди 7 години

Не е пострадало дете от тези отрови все още, затова се радвате. Има си начин, да се карат в приюти, да се приключва с тях там ако трябва, при положение, че никой не ги вземе, все пак хората са по-важни. Аз имам чипирано, ваксинирано и регистрирано куче, плащам данък за него, искат да ме глобяват по 500 лв ако няма чип, а бездомните - никой не глобява общината за тях. Това е двоен стандарт.

18

Анонимен

преди 7 години

Това са *** дошли в големия град и се взели доста насериозно.Сдобили се с панелка и вече аристократи.Децата им същите *** като тях.А познавам богати хора в къщи около София които спасиха едно пребито улично куче и платиха операцията му.Тук се дрънка за кучкари, в другата тема "комунисти".Все остарели клишета.

17

до човек

преди 7 години

Не разчитай на интелекта на кучетата. Защото те са глутница диви зверове. И ако са гладни, ще те оглозгат на минутата. И трябва да търпим диви зверове на центъра. Що не пуснем и крокодили в езерото Ариана. Все пак те изядат по-малко хора от акулите, например.

16

Анонимен

преди 7 години

Саморазправата с кучетата е явен белег, че законите и уредбата в тази държава не са направени за да обслужват народа. Сега е моментът на някого в управата да му светне лампата защо се случва така.

15

Хм

преди 7 години

моля за марка/име на отровата - в нашия квартал не се живее вече от глутници!!!

14

един друг

преди 7 години

Дайте IBAN да преведа пари на тези хора за да могат да закупят още отрова. Искам да съм сипричастен към каузата. И аз съм навит да разширят периметъра. Успех и от мен!

13

Анонимен

преди 7 години

Милиони се похарчиха за приют и пак кучета по улиците.По-добре детски градини да бяха построени.Децата са бъдещето , не кучетата.

12

Човек

преди 7 години

Кучетата не нападат никой, ако не са предизвикани. И аз имам деца, коит се разхождат и играят в градинката. Защо кучетата не гонят мойте деца, а само онези на злите противни майки, които пискат като пощръклели кокошки. Всичко е въпрос на куптура и възпитание. София се насели със селяни, за които животните са само кравите, овцете и кокошките. Хора, изливайте си злобата и черното дето се е насъбрало във вас, на други места. Не като се превръщате в убийци на беззащитни животни.

11

Анонимен

преди 7 години

Сапунисвааай

10

Анонимен

преди 7 години

А кучелюбите знаят ли, че сме на второ място в света след Индия по заразени от кучешка тения? Много ли им харесва това?!

9

Тинев

преди 7 години

Излизаме с детето на разходка / ние сме ВЕЧЕ големи, сами вървим /, почваме да се гоним и ............ РЕВ.Стъпи в едно кучешко л***о, подхлъзна се, падна, малко кръв потече от нослето ..........рев-рев-рев.А, кажете Вие какво ми идваше да направя?

8

Анонимен

преди 7 години

Защо само три квартала и Борисовата градина?! Разширете периметъра, желая успех!

7

Lora

преди 7 години

Какъв изверг, психопат трябва да си, за да направиш такова нещо. Да убиваш живо същество, кеото нищо не ти е направило. И най-вече да знаеш, че ще му причиниш болки и страдание. Това са копмплексирани нещастници, които вероятно тормозят и децата и близките си у дома.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако песовете си стояха в приюти, нищо нямаше да им се случи. Вссе пак улицата е опасно място.