162

Георги

преди 7 години

Според мен следващото правителство ще е коалиция между ГЕРБ и Марешки. Колкото и кебапчета да раздадът БСП и другите няма да са равни на парите които Марешки всеки ден раздава с по-нисите цени на горивата и лекарствата. Аз всеки ден пътувам по 200-250км. Всеки ден марешки ме черпи по една порция кебапчета :)

161

1

преди 7 години

За малко да познаете.Ако направите още едно изследване може и Бсп сами да управляват.

160

S

преди 7 години

Теруристите регистрирани като психично болни и членуващи в Холивуд! Никой не ги разследва.Всъщност голяма част от почувствали се психично болни са замеряни с гени! Едни добре познати гени водят до склонности към нараняване и най-вече в комбинация със самонараняване! При вкарване пък на най-различни гени се проявяват измамни симптоми на шизофрения.

159

одоД

преди 7 години

ГРОБ се провалиха защото са *** и упорити, бежанците са най-малкия проблем, даже не са проблем.

158

Милко

преди 7 години

Да припомним какво ни докараха политиците, включително и ГРОБ...България се превърна в най-бедната, най-корумпираната и най-бързо изчезващата нация.Да помним в колко криминални скандала се забърка, главата на мафията Борисов, през изминалите години, но нито едно негово криминално деяние не беше разследвано.Да помним, че ни управлява мафия, която краде от джоба на работливия българин. После си разпределят откраднатото чрез обществени поръчки - магистрали, саниране, естакади, електроцентрали

157

Гробокопач

преди 7 години

Намаляването на процентите на "патериците" е важно за вота "АнтиГЕРБ". БСП печели изборите, но е в своеобразна изолация, ако "патериците" вземат всичките тия проценти, които цоциолозите им дават. Трябва да се стесни хоризонта на ГЕРБ, като се намалят процентите за "патериците" или се увеличат с до 5% тези на БСП, за да стане привлекателна за тунеядците "патерици". така, ще вържем ръцете на Борисов да формира "коалиции" и "правителства на малцинствата".

156

Додо

преди 7 години

Истината е проста - ГЕРБ се провали заради послушническата, сервилна политика на Бойко М. Борисов по отношение на позиращите за "сирийски бежанци" мохамедани-завоеватели! Народа е чувствителен по темата! Не посмя наш Бойко да застане на позиция в защита на народа си, както направиха Орбан, Фицо и Земан, а клекна с някакво тодорживсковско подлизурство на сатанистите-окултисти Меркел и Юнкер и туй то! ГЕРБ проигра доверието на България, уви!

155

Товеариш Путин

преди 7 години

Не че съм умрял за вас , ама щом ми се натискате ще ви уредя и вас с руски топки.

154

Милко

преди 7 години

По-добре да няма правителство, отколкото да дойдат на власт същите, които управляваха, унищожиха и ограбиха народа през изминалите години.

153

Наблюдател

преди 7 години

Който е решил да гласува за някого, най-добре да не се съобразява със социологически изследвания... А, да - и да не се забравя явлението "скрит вот".

152

Гробокопач

преди 7 години

а "Патриотите" ккаво да кажем, цели 12%. С тия 12% герберите добре ще се облажат, а патриотарите са сигурните първи на масата за голямо парче от баницата. Гласуване "АнтиГЕРБ" е глас за БСП и нищо друго. Всичко друго ще влезе бързо под шапката на ГЕРБ, заради отрупаната маса с баници, баклави, кадаифи и други лакомства;)))Дотук три партии са готови за коалиция с ГЕРБ, дори РБ-то, което взема бая, цели 4,3% за безличното си лаене в публичното пространство.

151

Чочо

преди 7 години

герп са *** и упорити, а бешипе са нагли тарикати, да са ви честити другаре и господа.

150

Анонимен

преди 7 години

За ГЕРБ + за БСП -

149

Изненада

преди 7 години

Е няма да са само партии наследници на б.к.п. Ще видите!

148

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си ненормален за да гласуваш пак за гроб,никога вече тикви на власт

147

Анонимен

преди 7 години

До Василевче кой е казал, че трябва да има растеж на икономиката, демек - нещата да поскъпват??тези дето са "на заплата", може ли да карат всеки месец с едни и същи доходи? Ами естествено, че могат. Е след като това е валидно за един човек, значи трябва да е валидно и за една фирма, и за държава. Харчиш толкова, колкото имаш. Защо трябва да харчиш все повече? Аха, ясно - за да плащаш и на лихваря...

146

Анонимен

преди 7 години

Статистика: БСП за 70 Г . 3 национални катастрофи ! ГЕРБ постигнаха това за 7 години !!! Банки ,навлеци ,а сега и Турция ! Браво ! Напредват бързо !!!

145

А Н Т И

преди 7 години

специално за 157Няколко милиона мишлета,още чакат бъдещето светло,а кукловодите стоят отвъд моретата,и си пият питието.

144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 156Какви 16 милиарда какви пет лева бе *** . Самата г-жа Лъжа каза , че не е вярно и никакви 16 милиарда заем няма . Като се замисля дали всички от БКП-БСП са *** като тебе .

143

Анонимен

преди 7 години

Г-н Президент, НАСТОЯВАМЕ за разсекретяване на стенограмата за КТБ и после, кой за къде е! :) Направете го, за да не го прави друг!!! ВитетУ се подиграва с всички нас!!!