44

Анонимен

преди 7 години

Тази учителка, вместо да я уволняват, да я сложат на мястото на директора!

43

Анонимен

преди 7 години

Днешните ученици са разпасана история.Нагли, агресивни, невъзпитани, неграмотни. Нищо не става от тях. Горките учители. Но всичко започва от семейството и родителите.

42

имигрант

преди 7 години

браво на учителката.да се изгонят 2-та ученика и директора.и искате,доло пишещите защитници на учениците,да има образование.дисциплината, ученето,дрогирането всичко започва от СЕМЕЙСТВОТО...

41

Анонимен

преди 7 години

Ама стига с тея клипове, които започват от средата на случката и после хайде виждаш ли охранителите, полицаите и учителите виновни. Тоя *** едва ли е толкова хрисим колкото го изкарват.

40

Анонимен

преди 7 години

Камелио китко шарена,Мисля, че си намерила подходящо заглавие. Сега се радвай на коментари - не можа да предизвикаш съчувствие към детенцето с проблеми в пространството между ушите.Само ще изложиш и без това изложилите се някакви седящи по бюрата в МОН и директора на това училище, защото те ЩЕ СЕ ПРАВЯТ на велики съдии, макар че са обикновени некадърници.

39

Men

преди 7 години

Както се вижда от клипа целия клас е за бой!

38

Анонимен

преди 7 години

da ima poveche taciva uchiteli

37

Анонимен

преди 7 години

До Камелия....Като пишете така гръмко заглавието....Вие бяхте ли там видяхте ли ги ритниците за да пишете от първо лице единствено число,или да Ви се чете статията....

36

Бивша жертва на мон

преди 7 години

Виждал съм ги много такива из.чадия. Издевателстващи над учители и съученици с наглото си поведение, чрез което си избиват комплексите. Обикновено са некадърни, невъзпитани, жалки дечица. Прикривани са от родители и алчни за "матрял" директори. Истината е, че ако го беше ритнала, даже да го беше пребила като куче, пак нямаше да е достатъчно всичко това. Липсват първите 7 години, ценности, възпитание, морал и т.н. Родителите също трябва да имат вина за невъзпитаните бок.луци, които са създали.

35

Анонимен

преди 7 години

Като да хване мащата догледникът си и като му излющи 2,3 здрави шамара всичко ще си дойде на мястото.Как си представяте да дойде учителката и без нищо да го блъска и гони от клас...ако въобще го е блъскала.Такива станаха днешните деца...мамини синчета нямащи възпитание и чакаши ги проблеми за в бъдеще....

34

Анонимен

преди 7 години

Кога учителката ще публикува нейния клип, да го видите хубостника

33

Анонимен

преди 7 години

Жалко, че наистина не го ритна келешчето. Гледах клипа. Такива елементи като него само много бой ги връща обратно в правия път.

32

VIKING SS

преди 7 години

Тоз ученик е чист швед, даваха по новините.

31

Анонимен

преди 7 години

До Учка...и те са Г*ъзари. Думата идва от г*з. Защото родителите им са Г*зове, затова и те са г*зари.

30

Андрешко.

преди 7 години

До #1 ПП. Защото този,който е направил клипа и изгонения ученик са се уговорили предварително да изгонят учителкатс...

29

Анонимен

преди 7 години

Браво на учителката!!! Само така с учениците кре///тени!

28

Краси

преди 7 години

БРАВО на учителката!Поздравления!За съжаление родителите не възпитават децата си да бъдат дисциплинирани в училище и да уважават учителите.

27

Баладжията

преди 7 години

Не е образование, а тотален фалш, хаос и анархия.Само пожар в МОН и масов линч може да подобри нещата.

26

Учка

преди 7 години

В Китай, Япония, Тавайван и т.н. учениците мият пода, чистят, сервират в стола. Няма чистачки, има уважение към това къде се намираш и какво правиш. В България важно е да сме гъзари и да го показваме постоянно, дори да сме най-големите лайнояжци на света и тъпрунгериаз ако се изакам в час дали някой ученик ще ми изяде ***? с чисто възпитателна цел разбира се. мога да се изпикая в чашка и да пият после.

25

Гошо

преди 7 години

На 100% я подкрепям .В 7 клас на 13/14 години ги друса яко пубертетът и са отвратителни коп* еленцата.Алооо родителите, въспитайте си гадни изчадия вие сте ги създали!!! Освен да им купувате таблети,телефони и суджуци ,ги научете на нормално поведение.Родителите и те са бой.Тази учителка ,сега ще загуби работата си и ще си навлече хорският само защото някво пед*алче не знае как да се държи в час ! Потрес!!!